WeTu Analytics

Singita Malilangwe House

Game Drives

Daglige spillstasjoner med profesjonelle guider og sporere gir den perfekte muligheten til å komme nær Afrikas utrolige dyr, mens senettermiddags-stasjoner avslører den unnvikende magien i nattlig Afrika. Våre spillstasjoner er alle gjennomført i toppmoderne Land Cruisers, hver med plass til maksimalt seks gjester. Under oppholdet på Singita Malilangwe House vil du sannsynligvis oppdage et bredt utvalg av dyreliv, inkludert hvitt og svart neshorn, Lichtenstein hartebeest, sabel, nyala, klipspringer, gepard, villhund, løve, leopard og en overflod av fugleliv.

Vis mer
Vis mindre

Guided Safari Walks

Walking safari er en utrolig måte å oppleve bushen på nært hold og personlig. Din ekspertguide og tracker vil følge deg når du sporer dyr til fots gjennom villmarken og utforske de flotte plantene og landskapene rundt deg.

Vis mer
Vis mindre

Fishing

Vann er en kilde til liv og skjønnhet, og ikke noe sted er dette mer tydelig enn i den afrikanske bushen. Fiske på dammen under hytta er den ideelle måten å oppleve dette underverket førstehånds. Drop i en lokke og se hva dusør dagen vil bringe, mens din guide og tracker viser deg hvordan lokalbefolkningen fange fisk ved hjelp av planter funnet i området. Singita Malilangwe kan skryte av utmerket viltfiske hele året inkludert Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia) og steinbit.

Vis mer
Vis mindre

Stargazing Safaris

Det er kanskje ingen mer transcendent erfaring enn å se opp på en full himmel av glitrende stjerner. Mennesket har hatt en kjærlighetsaffære med nattehimmelen i århundrer, og med svært lite forurensing og ingen bylys for å avlede stjernene, vil ditt syn på himmelen her være krystallklart — ingenting mellom deg og den enorme afrikanske himmelen over.

Vis mer
Vis mindre

Rock Art Site Visit

San Bushmen er en av jordens eldste kontinuerlige kulturer på jorden, de opprinnelige jeger-samlere, deres livsstil er et speil i vår fortid. Ta en pedagogisk tur for å se San Bushmen rock art dateres tilbake titusenvis av år og lære om deres bemerkelsesverdige livsstil.

Vis mer
Vis mindre

Premier Wine

Som en av Afrikas mest innflytelsesrike kjøpere av vin, Singitas kjellere huser noen av de mest ettertraktede private reserver og vinvinviner landet har å tilby. Enten du er en kjenner eller bare nyter det sporadiske glasset vin, gleder våre erfarne vinkelnere seg på å introdusere gjester til et stort utvalg av varietaler fra hele verden.

Gjennom Singita Premier Wine Direct gjester kan kjøpe viner fra våre kjellere: enten å bli tatt hjem på slutten av turen eller enkelt levert til døren. Som et tillegg til kjellerkjøp har vi sikret bevilgninger av svært begrensede, ettertraktede viner, inkludert «Ikoner», «Single Vineyard» og «Limited Release' viner, direkte fra ledende vinprodusenter i Sør-Afrika. Disse vinene lagres i temperaturkontrollerte kjellere, er usannsynlig å være tilgjengelige andre steder.

Vis mer
Vis mindre

Spa

Singita velværefilosofi tar personlig foryngelse til et nivå som er langt utover enhver velvære du tidligere har opplevd. Alle våre fredelige lodge spa, hvor naturen gir sin egen spesielle ro, presentere den ultimate flukten, sikker på å gjenopprette likevekt og fred til kropp og sinn. Spabehandlinger koster ekstra.

Vis mer
Vis mindre

Sundowner Cruise

Den afrikanske solnedgangen er en anledning verdt å feire, og demningen under hytta er det perfekte stedet å nyte en nydelig solnedgang mens du nipper til forfriskende solnedganger og se på det praktfulle dyrelivet som det kommer ned for å nippe til demningen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Singita Malilangwe House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål