WeTu Analytics

Molori Safari Lodge

Ngwedi Premier Suite (Sleeps 2)

Ngwedi Suite tilbyr komfort og eleganse på 232 m². Den store stuen og salongen ligger på den ene siden av den imponerende gulv-til-tak-peisen på den ene siden av suiten. En eklektisk bruk av møbler kan bli funnet gjennom suiten, inkludert en moderne følelse kombinert med rustikke elementer. Soverommet utfolder seg til en privat Saligna treterrasse.

Vis mer
Vis mindre

Lesedi Premier Suite (Sleeps 2)

Lesedi Suite er en sjenerøs 232 m² stor, og har alle hjemmets bekvemmeligheter som fremheves av det afrikanske solens strømmende lys. Håndlagde møbler, som sebra hud kommode. Sammen med er nøye utvalgte moderne stykker. Suitens salong er adskilte fra soverommet med en sylindrisk gulv-til-tak-steinkledd peis. Inntrekkbare glassvegger åpner opp for å avsløre et privat evighetsbasseng.

Vis mer
Vis mindre

Sephiri Family Premier Suite (Sleeps 4)

(2 Rom)

Suiten Sephiri over lag 315 m² har plass til opptil 4 personer og er ideell for familier. Gå ned i hovednivået fra inngangen, hvor et romslig soverom, stue og arbeidsrom venter. Suiten er innredet i beroligende, nøytrale farger, og har moderne møbler, inntrekkbare gulv-til-tak-glassdører og stue sperated av en steinkledd peis. Den store terrassen gir plass til ditt eget evighetsbasseng for privat avslapning.

Vis mer
Vis mindre

Metsi Presidential Suite (Sleeps 4)

(2 Rom)

Den 593 m² store presidentsuiten Metsi er virkelig fantastisk. En imponerende blanding av moderne design og afrikansk kunst og gjenstander. Gulv-til-tak-glassveggene foldes helt bort, og avslører en like romslig Saligna treterrasse, privat evighetsbasseng, boblebad og utendørs spiseplass.

Spesiell merknad: kan konverteres til en to-roms presidentsuite underlagt konsesjon grense

Vis mer
Vis mindre

Molelo Presidential Suite (Sleeps 4)

(2 Rom)

Den 619 m² store presidentsuiten Molelo illustrerer en perfekt balanse mellom elegant innredning i hvitt og glass kombinert med moderne afrikanske og internasjonale designelementer. Romslig suite med 2 soverom avslører en fantastisk opphøyet utsikt over det afrikanske landskapet med gulv til tak glassdører som brettes bort til en romslig Saligna tre terrasse, evighetsbasseng, Jacuzzi og utendørs spiseplass.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Molori Safari Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål