WeTu Analytics

Molori Safari Lodge

Molori whiskey bar and hide

Ny på Molori Safari er vores nye skjul og whisky bar. Skjul tilbyr praktfull utsikt med utsikt over Molori-vannhullet som raskt har blitt et yndet sted for gjester å observere Madikwe dyreliv i umiddelbar nærhet. Det gir ivrige fotografer nye muligheter til å ta intime bilder av elefanter, løve, bøffel og fantastisk fugleliv som dukker inn for å drikke ved vannhullet. Ved siden av skjulet har du glassdører med gulv-til-tak-utsikt over fjellkjeden Dwarsberg, og du kan oppleve whisky og vinsmaking mens du ser dyrelivet gå forbi.

Vis mer
Vis mindre

Game Drives and Walks

For nære møter med naturen, tilbyr Molori spillet stasjoner to ganger daglig som tar sikte på å forlate gjestene med minner om mye mer enn bare de «store fem» eller Madikwe «super syv». Reservatet på 75 000 hektar kan skilte med flere stolte av løve, store flokker av elefant, svart-hvitt neshorn, utallige bøffel og mer enn 340 fuglearter, samt den truede geparden, brune hyene og en sunn populasjon av ville hunder. Nattdrevene viser en rekke nattlige dyreliv, inkludert leopard, honninggrevling og ulike mindre medlemmer av kattfamilien. Våre guidede safari turer gir gjestene den spennende opplevelsen av å spore dyr til fots og orientering om medisinplanter og lokalhistorie.

Vis mer
Vis mindre

Sunsets, Bush Breakfasts and Bush Dinners

For å forbedre bush-opplevelsen tar Molori Safari Lodge opplevelsen på skritt videre med eksklusive bruksområder i spillet reserve for å se fantastiske solnedganger mens du nyter champagnecocktailer eller for å nyte en lett frokost i bushen mens du beundrer de enorme Madikwe slettene hele veien til deling middag og brann side historier i vår eksklusive Bush Site ligger bare 20 minutter fra Lodge.

Vis mer
Vis mindre

Photography

Etienne Oosthuizen er vår Specialist Field Guide som kan tilby et kort fotokurs til våre gjester. Fang de fantastiske minnene fra African Safari eller det utrolige dyrelivet som du vil støte på gjennom spillet stasjoner.

Vis mer
Vis mindre

Rhino Tagging Expedition by Helicopter

For de gjestene som ønsker å delta i å bidra til å bekjempe krigen mot krypskyting og å gjøre en forskjell en Rhino om gangen, Molori Safari Lodge i tilknytning til Madikwe Game Reserve, tilbyr den unike muligheten for hender på sporing og merking deltakelse og en hva kan bare beskrives som en gang i en livstidserfaring. Denne aktiviteten er tilgjengelig etter forhåndsavtale og mot et pristillegg. Vennligst spør når du booker for mer informasjon.

Vis mer
Vis mindre

Spoor Identification and Tracking

Våre guider deler sin vell av kunnskap om å finne, identifisere og spore ulike typer dyrespor.

Vis mer
Vis mindre

Stargazing

For en mer himmelsk opplevelse, kan gjestene dra nytte av Molori's observatorium. Med et fullt uttrekkbart tak er observatoriet utstyrt med et helautomatisk, digitalt teleskop (et av de største privateide teleskoper i Sør-Afrika) for å utforske kosmos og den sørlige halvkule bemerkelsesverdige nattehimmelen.

Vis mer
Vis mindre

Super Seven by Night

For den eventyrlystne Molori Safari Lodge tilbyr nattstasjoner med Night Vision Goggles (NVG) og høyteknologiske militære utgave fakler, kun eksklusivt for Molori, gir dette en helt ny dimensjon og spennende opplevelse til bush sporing opplevelser og være ute om natten.

Vis mer
Vis mindre

Junior Rangers

For familiegrupper vil Molori Safari Lodge gå den ekstra mil for å sikre at våre yngre gjester blir holdt opptatt og fascinert. Junior ranger erfaringer har blitt utviklet av våre feltguider for å sikre at de store og små busk-opplevelsene blir verdsatt. Spesialiserte aktiviteter på hytta for eksempel sporing og identifikasjon av dyr, pizza, baking, fiske, spill og kreative uttrykk er også tilgjengelig. Våre ansatte er eksperter på å gi akkurat riktig mengde underholdning i mellom spill stasjoner for å tillate foreldre litt ledig tid til å slappe av og bli virkelig midt i den afrikanske busken.

Vis mer
Vis mindre

Cooking Classes

De fremadstormende kokker kan lære å tilberede sine favorittretter på stedet, fra valg og tilberedning av ingredienser til matlaging og presentasjon av et måltid. Matlagingskurs kan bestilles 24 timer i forveien.

Vis mer
Vis mindre

Fitness Centre

Det velutstyrte treningssenteret har klimaanlegg, toppmoderne tredemølle-, sykkel- og tverrtrenermaskiner, manualer og vektmaskiner samt pilates og yogautstyr.

Vis mer
Vis mindre

Spa Services

Spaet tilbyr et stort utvalg av hud- og kroppsbehandlinger av en kvalifisert spa-terapeut. Alle spa-tjenester er tilgjengelige i enten det rolige innendørs behandlingsrommet, utendørs på diasenger eller for en virkelig uovertruffen opplevelse, i vårt utendørs behandlingsdekk i bushen. Alternativt kan du nyte private spabehandlinger i sine egne suiter.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Molori Safari Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål