WeTu Analytics

Sibuya Game Reserve Forest Camp

Forest Camp, med sine lange gangveier i tre som går gjennom uberørt kratt, har åtte bortgjemte telt med unike bad og komfortable king-size-senger — komplett med luksuriøst sengetøy og møbler. Fire av de åtte teltene er utstyrt med en uttrekkbar sovende divan — tilgjengelig om nødvendig for et barn som deler med foreldrene. En koselig peis i hvert telt gir et personlig preg og gir komfort på kjøligere netter. Børn over 12 år er velkomne.

Camp er designet med et lett fotavtrykk for å beskytte det omkringliggende elvelinemiljøet, og gir utsikt over spillet på begge bredden av elven, og er et ideelt sted for bryllup, konferanser og små funksjoner.

Siden Sibuya er en øko-destinasjon, kjøres leirene nesten utelukkende på solenergi med mindre været forstyrrer, så er det gass backup. Sibuya har et lett fotavtrykk, lysforurensning holdes til et minimum, energieffektiv belysning og sollamper forbedrer atmosfæren.

Det er ingen WIFI, TV, klimaanlegg, elektriske vifter og bare intermitterende mobilsignal — vi oppfordrer våre gjester til å nyte naturen rundt dem.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Sibuya Game Reserve Forest Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål