WeTu Analytics

Governors' Mugie House

Governors' Mugie House er det siste tilskuddet til guvernørenes Camp Collection, og kombinerer perfekt med våre andre eiendommer, og utvider et allerede variert utvalg av dyreliv steder og aktiviteter. Beliggenheten er Mugie Conservancy, en privat dyreliv conservancy i Laikipia på nesten 50'000 dekar vert for en rekke virkningsfulle samfunnet og bevaring programmer.

Ligger på en høyde er åtte steinhytter, hver med vidstrakt utsikt over Laikipia landskapet. Et stort hovedhus med åpne branner vert gjester for avslappende cocktailer og deilige måltider, tilberedt fra en kreativ meny med ingredienser hentet fra vår egen grønnsakshage. Et evighetsbasseng tilbyr vakre skyggefulle områder og en uformell utendørs spisestue, mens et vannhull foran Mugie House tiltrekker seg en rekke dyreliv som kommer til å drikke. Gjestene kan også gjøre mest mulig ut av Mugie Conservancys nihulls golfbane, som er perfekt for å nyte en runde mellom reisefølge eller sammen med andre golf-elskende gjester av våre.

Sikring av land for dyreliv er en viktig bevaring imperativ i Afrika i dag, og Mugie Conservancy gir en viktig dyreliv adkomstrute mellom Laikipia-platået, Mathews Range og Samburu-landene i nord og øst. Enorme acacia-prikkede savanner, olivenskoger og scrubby bush er et fristed til et mangfold av dyreliv i rikelig antall, inkludert viktige endemiske nordlige kenyanske arter som Grevys Zebra, Jackson's Hartebeest og Reticulated Giraffe.

Mugie Conservancy er i forkant av bevaring, og opererer som en lavpåvirket kvegranch sammen med å bevare de delikate og produktive økosystemene som er vert for rikelig dyreliv. Nyskapende fellesskapsbeiteprogrammer og fellesskapets styringsprosjekter gjennom mikroøkonomisk bistand har oppmuntret til engasjement og investeringer fra lokalsamfunnet i bevaringsmålene til Mugie.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Governors' Mugie House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål