WeTu Analytics

Governors' Mugie House

Day and Night Game Drives

Nyt våre tradisjonelle delte spillstasjoner med en dedikert, høyt kvalifisert og erfaren guide, som er tilgjengelig daglig, i våre spesialdesignede kjøretøy. Spillstasjoner kan avvike når som helst, men er generelt best tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen når dyr pleier å være mer aktive ettersom temperaturen er litt kjøligere. Hvis du ønsker å utvide ettermiddagsspillet til tidlig kveld, vennligst snakk med guiden din.

Utforsk det varierende landskapet i Mugie, fra demningen til oliventreskoger og akasie scrubland, vert for et vell av mangfoldig dyreliv, inkludert nordlige endemiske arter Grevy Zebra, Jacksons Hartebeest, Reticulate Giraffe og Gerenuk.

Inkludert i prisen for overnatting

Vis mer
Vis mindre

Tala the Reticulated Giraffe

Tala er definitivt en av Mugies «rollefigurer»! Bare noen dager gammel ble Tala hentet til Mugie Conservancy av en lokal gjeter etter at hun begynte å følge hans flokk med geiter. Hun ble tatt vare på av Margaret, som raskt ble hennes surrogatmor. Nå fire år gammel vandrer hun fritt innenfor kontjenerskapet, men vender ofte tilbake til sitt utvalgte «hjem» på hovedkvarterene - hvor staben er ganske vant til å bli overvåket av denne ruvende tilstedeværelsen!

Vis mer
Vis mindre

Mugie Dam

Den tredje største private demningen i Kenya, Mugie-demningen i hjertet av conservancy, er en viktig vannkilde for de rikelige dyrene og fuglelivet, hvor noen timer lett kan passeres og ser på dyrelivet pageantry.

Vis mer
Vis mindre

Anti-Poaching Unit

Mugie Rangers er basert like ved med et team av blodhunder som brukes til daglige anti-krypskytingspatruljer. Besøk hovedkvarteret deres for å lære om arbeidet de gjør, og opplev kraften i de ivrige duftferdighetene deres med en sporingsdemonstrasjon.

Be sjefen om å bestille et besøk for deg å møte hundene og deres handlers. Hvis de er tilgjengelige, vil de være glade for deg å delta i en mock søk, for å demonstrere hundene utrolig luktesans, med deg gjemt bort som 'krypskytteren'! Du vil bli imponert over hvor raskt de finner deg! En liten drikkepenger gitt direkte til håndtererne vil bli verdsatt hvis du likte din erfaring med dem.

Vis mer
Vis mindre

Big Cat Tracking

Forskning på rovdyr i området har sett en gepard og en løve kolliderte for å overvåke deres bevegelser og bedre forstå hvor interaksjoner oppstår som kan føre til menneskelig dyreliv konflikt.

Gjestene kan dra ut for å spore løver og lære mer om arbeidet som gjøres for å la pastoralister og dyreliv leve sammen med hverandre.

Vis mer
Vis mindre

Sundowners and Bush Picnics

Mugies bølgende landskap tilbyr noen gode utkikkspunkter for en perfekt sundowner eller busk piknik. Som solnedganger er dette en herlig tid på dagen for å ta et minutt ut og se solnedgangen over Laikipia landskapet med en kald drink i hånden.

Vis mer
Vis mindre

Guided Bush Walks

Kom deg tett på naturen på en fotsafari og opplev den utemmede skjønnheten i Laikipia-regionen. Å være ute av en bil vil tillate deg å komme ned til samme nivå som dyrelivet og de mindre skapningene som bor i dette utrolige økosystemet. Lær alt om dem og deres betydning fra guiden din.

Vis mer
Vis mindre

Golfing

Nyt en runde golf på denne 9-hulls private banen, som også er Kenyas mest nordlige golfbane! Caddys er tilgjengelige for å hjelpe deg enten du er nybegynner eller proff. Det foreslås et tips for caddien da de ikke er ansatte i Governors' Mugie House. Golfklubber tilbys hvis du ønsker å låne dem.

Golfbanen er også et perfekt sted for en tur eller jogge, eller en flekk av fuglekikking!

Vis mer
Vis mindre

Ranching and farming on Mugie Conservancy

Mugie Conservancy er i forkant av bevaring, og opererer som en lavpåvirket kvegranch og gård sammen med å bevare de delikate og produktive økosystemene som er vert for rikelig dyreliv, og gir viktige korridorer for dyrelivet mellom Laikipia-platået, Mathews Range og Samburu-landene i nord og østover. Gjestene ønskes velkommen til å besøke ranching og gård operasjoner for å forstå hvordan hver funksjoner sammen med sikre viktig habitat for dyreliv.

Mugie Trading Stock har ført til en ny æra av fellesskapets husdyrforvaltning, basert på forutsetningen for delte ressurser. Dette er et program som er unikt for Mugie, det er et program som alle parter drar nytte av og fremmer bevaring, miljømessig og økologisk samvittighetsfullhet.

Gå ned for å besøke Mugie-gården for å samle nylagde egg eller se på at melkekyrene blir melket ved daggry. Lær om Miraa-anlegget og hvordan det gir mye behov for inntekt for mange av naboene våre. Lørdag er Mugies 'Dip Day' - en fascinerende opplevelse for de som ønsker å se dette banebrytende programmet for seg selv.

Vis mer
Vis mindre

Spa treatments

Vi har en fullt utdannet spa-terapeut som vil sikre at du er godt bortskjemt mens du er med oss. Vennligst be om vår spa-meny når du er hos oss, og vennligst bestill gjennom lederen på forhånd.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Governors' Mugie House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål