WeTu Analytics

Camp Kalahari

Game Drives at Camp Kalahari

Spillstasjoner lar deg oppleve unike ørken dyreliv som brun hyene, bat eared rever og hvis du er heldig nok, løve og elefant

Vis mer
Vis mindre

Walking with Meerkats at Camp Kalahari

Kom deg tett og personlig sammen med våre familier av habituated surikater. Dra ut fra leiren ved soloppgang, slik at du er klar til å hale disse herlige altetende som de startet på jakt etter sin frokost. Gå blant dem (informert av guiden din), og hvis du setter deg, kan du være heldig nok til å bli forvekslet med en termitthaug, hvor du vil bli brukt som et utsiktspunkt for rovdyr.

Vis mer
Vis mindre

Camp Kalahari Bushmen Walk

Tilbring tid på å gå med en gruppe Zu/'hoasi Bushmen for et glimt inn i deres gamle kultur, forstå hvordan de bruker flora og fauna for å overleve i dette sparsomme miljøet.

Vis mer
Vis mindre

Camp Kalahari Horse Safaris

Utforsk dette ville, uberørte området på samme måte som de tidligste oppdagerne, jegerne og misjonærene gjorde - på hesteryggen.

Vis mer
Vis mindre

Camp Kalahari Quad Biking

I den tørre årstiden kan du tilbringe en firhjuling over månens hvelv.

Vis mer
Vis mindre

Fallen Baobab

Besøk området til Fallen Baobab, et av de tre største og eldste trærne i Afrika og campingplassen for Livingstone og Selous..

Vis mer
Vis mindre

Zebra & Wildebeest Migration - Green Season only

I den grønne sesongen, opplev migrasjonen av sebra og gnu — den nest største i Afrika, og den siste gjenværende i Sør-Afrika.

Vis mer
Vis mindre

2 Hour Horse Riding Activity

Nyt en 2 timers morgen eller ettermiddag rolig rideaktivitet over panner med vår ekspertguide. Denne aktiviteten er ikke inkludert i den nattlige prisen, så bør bestilles i tillegg. Dersom du booker rideaktiviteten, mister du de andre aktivitetene som kjører samtidig.

Børn over 8 år er velkomne.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Camp Kalahari

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål