WeTu Analytics

Camp Kalahari

Game Drives

Ta viltturer og nattkjøring i spesialbygde 4x4-biler for å få øye på det unike ørkendyrelivet som bor i pannene, som den unnvikende brune hyenen eller Kalahari-løven. Din erfarne safariguide vil hjelpe deg med å oppdage et ørkenlandskap, pulserende av liv. Komplett med buskpiknik, morgenkaffe og kjølte drinker.

Vis mer
Vis mindre

Meet the Meerkats

Kom deg tett og personlig sammen med våre familier av habituated surikater. Dra ut fra leiren ved soloppgang, slik at du er klar til å hale disse herlige altetende som de startet på jakt etter sin frokost. Gå blant dem (informert av guiden din), og hvis du setter deg, kan du være heldig nok til å bli forvekslet med en termitthaug, hvor du vil bli brukt som et utsiktspunkt for rovdyr.

Vis mer
Vis mindre

Bushman Walk

Oppdag hemmelighetene til pannene med Zu/'Hoasi Bushmen på en fascinerende buskvandring. Se dette eldgamle ørkenlandskapet gjennom øynene deres. Disse dyktige jegersamlerne vil vise deg hvordan du overlever, ved å bruke sine ekstraordinære sporingsferdigheter til å avdekke et smorgasbord av kulinariske herligheter... fra pærer, til skorpioner, til bær. Å tilbringe tid med dem er et veldig sjeldent privilegium.

Vis mer
Vis mindre

Horse Riding (additional cost)

Sal opp for å utforske dette ville, uberørte området på samme måte som mange av de tidligste oppdagelsesreisende, jegere

og misjonærer gjorde det - på hesteryggen! Du legger ut på en eventyrlig outride (for alle nivåryttere). Dette er en spennende måte å oppdage dyrelivet på, klatre langs de sprø saltflatene og følge dyret

motorveier som gir liv til Makgadikgadi Pans.

Vis mer
Vis mindre

Quad Biking (seasonal activity)

Dette er et rent ørkeneventyr! Ta en spennende firhjuling over de saltskorpede pannene (all panneaktivitet er hvis været tillater det og avhengig av tørrheten i pannene). Du vil føle total frihet når du vandrer over dette enorme og eldgamle landskapet, og oppdager så mye om restene av denne en gang superinnsjøen.

Sesongbasert: april - oktober

Vis mer
Vis mindre

Fallen Baobab

Besøk området til Fallen Baobab, et av de tre største og eldste trærne i Afrika og campingplassen for Livingstone og Selous..

Vis mer
Vis mindre

Zebra & Wildebeest Migration (November - April)

Vitne til den nest største migrasjonen i Afrika. Et steinende skue av svarte og hvite striper

mens omtrent 30 000 sebra og gnuer vandrer over Makgadikgadi Pans, fulgt tett av forfølgende rovdyr, og venter på de rike plukkene av slitne hover. Dette er en dyrelivseksplosjon og en opplevelse du ikke må gå glipp av!

Vis mer
Vis mindre

Scenic Helicopter Flights (additional cost)

Dette er virkelig en uforglemmelig opplevelse. Nyt en helikoptertur over Makgadikgadi Pans, dører av (eller på), for å nyte det enorme ørkenlandskapet. Du vil gå på jakt etter sebra- og flamingovandringene (hvis tidsbestemt riktig), bli droppet på en øy med baobabs til lunsj, surfe litt på solnedgangshimmelen mens du følger palmetreforingene og forteller alle vennene dine om det hele når du kommer hjem.

Vis mer
Vis mindre

Spa Treatments (additional cost)

Hvis du trenger litt seriøs tid, så er en av våre spa-behandlinger din perfekte flukt. Vår profesjonelle terapeut vil sette deg i syvende himmel. Bestill en ryggmassasje med utsikt over Makgadikgadi Pans eller nyt en avslappende spa-behandling fra privatlivet i teltet ditt. Uansett hva du bestemmer deg for, vil du gå bort og føle deg uthvilt og forynget.

Vis mer
Vis mindre

Fat Bikes

Ta en fettsykkel og kjør rundt Makgadikgadi Pans. Dette er en veldig morsom aktivitet for hele familien, og en ideell måte å få litt trening på. Disse syklene kan enkelt cruise over ørkenterrenget, ta deg langs 4x4-spor og rundt de sprø saltflatene. Hold øye med observasjoner av dyrelivet, mens du puster inn det vakre landskapet, ved siden av ørkenens stillhet.

Vis mer
Vis mindre

Flamingo Migration (additional cost)

Makgadikgadi saltpanner er et av de viktigste hekkestedene i Sør-Afrika for

Større og mindre flamingoer. Disse flygende flammefuglene ankommer i millioner i sesonger med godt regn, når millioner av små reker og andre krepsdyr knekker gjennom den salte panneskorpen for å gyte. Resultatet, en rosa ekstravaganza i ørkenens varme. Du kan også gå til Sua Pan for å se flamingoene i mars - april (naturskjønn helikoptertur må bestilles).

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Camp Kalahari

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål