WeTu Analytics

Grassland Bushman Lodge

Det er aldri et kjedelig øyeblikk på Grassland Bushman Lodge! Gjestene står fritt til å ta livet i sitt eget tempo og suge opp den unike atmosfæren i hytta, men du vil alltid finne at det er noe annet å gjøre.

Se et bredt utvalg av Kalahari dyr og fuglearter på spillstasjoner, på hesteryggen, eller bare se ut på de mange artene som er tiltrukket av vårt eget vannhull. Nyt minneverdige øyeblikk i selskap med områdets endemiske San bushmen. Lær hvordan de jakter på mat; lage medisiner: tradisjonelle danser; bygge sine hjem og til og med hvordan de spiller spill sammen. Lær om vårt Predator-prosjekt, redningsarbeid som vi utfører med løver, leoparder og villhunder.

Som gjest på Grassland Bushman Lodge kan du dra nytte av sitt spesielle forhold til San.

Virkelige aktiviteter inkluderer å lete etter mat og medisiner blant de mange forskjellige plantene og trærne som vokser i regionen (og du vil bli forbløffet over rikdom av ressurser rundt deg når som helst). Bushmennene vil gjenskape hvordan de pleide å jakte på kjøtt, vise deg hvordan man lager ild med sine ildstaver, tilberede maten og beskrive hvordan de skal bygge sine nomadiske hjem. De vil også vise deg noen av sine interessante fortidstider og kulturelle spill som alle har fordeler for å opprettholde kondisjonen.

Rovdyrene på Grassland har bokstavelig talt blitt reddet fra en kule. De er alle problemdyr som har gått inn i de omkringliggende kveggårdene og derfor får lov til å bli jaktet. Willie fanger disse dyrene og med hjelp av Department of Willie gjør sitt beste for å flytte dem til nye hjem der de kan være trygge og fri. Ti løver ble flyttet til Kgalagadi Transfrontier Park i 2012, og to har blitt flyttet til en privat park i Lobatse i år.

Grassland har åtte svært velmøblerte hytter, hver med eget bad, senger, skap og toalettbord.

Hvert anlegg har konstant varmt vann. Vi har plass til opptil 16 gjester i disse hyttene og har også en familiesuite. Vi har to vakre hovedbygninger som inneholder både en utendørs og innendørs spisestue.

Fire av hyttene er permanente tomannsrom, en Chalet er permanent konge og de tre andre hyttene kan gjøres enten som en tomannsrom eller dobbeltrom.

På Grassland Bushman Lodge har vi også en campingplass uten strøm for de mer eventyrlystne reisende.

Vi har fire campingplasser som kan bestilles individuelt eller kan bestilles eksklusivt for større grupper. Hver campingplass har plass til 5 gjester.

Alle fire campingplassene er godt skyggelagt, har rennende vann, en brann pit og en braaier (BBQ grill). På campingplassen har vi også to renneanlegg; med innlagt vann og en «Donkey kjele» for varmt vann (tre til eselkjelen leveres av Grassland Bushman Lodge).

Grassland Bushman Lodge er en liten verden fylt med vidunderlige, autentiske, kulturelt rike opplevelser.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Grassland Bushman Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål