WeTu Analytics

Mapula Lodge

Mapula Lodge ligger like utenfor Moremi Game Reserve, dypt i Okavango Delta. Hotellet kan skilte med 9 luksuriøse hytter med unike og quirky lokalt håndlagde møbler atmosfæren er naturlig og jordnær.

Hovedområdets komfortable utsiktsdekk, med myke, innbydende sofaer, har utsikt over den flodflodfylte lagunen. Kjølebassenget inviterer deg til å kartlegge den vakre, rolige vistas fra en avslappet posisjon.
Spillvisning, i åpne kjøretøy, er spesielt bra i dette området; den majestetiske elveflora rundt hytta er hjem til et stort utvalg av fugler. I et permanent vannområde er Mapula Lodge vannaktiviteter blant annet poling av mokoro's fredelig gjennom liljefylte kanaler. Tursafari tilbys med erfarne guider. Nattdrevene byr på endring av nattlige arter i området. Varmluftballong og naturskjønne helikopterfly kan ordnes mot et pristillegg.

Følgende siste kommentar sier alt: «WOW WOW WOW. Må jeg si mer? Vi elsket dette stedet og de fantastiske menneskene. Dette er definitivt et sted for folk som er seriøse om deres spillvisning. Entusiasmen og lidenskapen som vises av guider og sporere, er utrolig».

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Mapula Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål