WeTu Analytics

Elewana Loisaba Lodo Springs

Camel Riding

Den tradisjonelle transportformen i det tørre landet i Nord-Kenya og en annen flott måte å oppleve Loisaba. Korte eller lengre turer kan ordnes.

Vis mer
Vis mindre

Game Drives

En av de beste måtene å se dyrelivet på Loisaba er på en spillkjøretur. Enten du går tidlig om morgenen eller sen ettermiddag, vil du egen informativ guide ta deg i et åpent kjøretøy over de åpne slettene, gjennom bushen eller langs elvebredden som ser det store utvalget av spill, fugler, planter og trær.

Vis mer
Vis mindre

Fishing

Fiske kan ordnes i elven og demninger. Vær oppmerksom på at dette er sesongavhengig og avhenger av regnet. Utstyr, både moderne og tradisjonelle kan leveres.

Vis mer
Vis mindre

Horse Riding

Opplev den unike opplevelsen av å ri på slettene med en flokk sebra, gå forsiktig gjennom en grasiøs skog av giraff eller forbi en flokk elefant. På hesteryggen er det mulig å komme uvanlig nær dyrelivet og vår stall av hester har alle blitt oppdrettet fra fødselen i busken så er ganske vant til sin tilstedeværelse. Vi krever imidlertid en rimelig grad av rideferdigheter.

Vis mer
Vis mindre

Walking

En fin måte å se det fantastiske mangfoldet i Loisaba er til fots. Du vil bli ledsaget av tradisjonelle Samburu guider hvis kunnskap om lokal flora, fauna, kultur og historie er uovertruffen.

Vis mer
Vis mindre

Mountain Biking

For litt spenning og adrenalin, ta en terrengsykkel og din guide og utforske noen av sykkelstiene rundt Loisaba Conservancy på to hjul.

Vis mer
Vis mindre

LOISABA CONSERVANCY’S ANTI POACHING UNIT

Loisaba Conservancy har sitt eget dedikerte anti-krypskytingsteam, bestående av fire snifferhunder - Warrior, Machine, Memusi og Nanyokie - og deres menneskelige handlerteam. Besøk teamet og lær om deres daglige trening og aktiviteter, og se også en anti-krypskyting demonstrasjon i aksjon.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Elewana Loisaba Lodo Springs

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål