WeTu Analytics

Uis Elephant Guesthouse

Full-day Brandberg Excursion - Min. 2 Pax

Etter en tidlig frokost setter vi helt ut langrenn gjennom tørre elveleier på grunn vestover mot Brandberg-fjellet. Vi utforsker deler av Ugab-elven på jakt etter ørkentilpassede elefanter og går for en rask svømmetur i et av de permanente bassengene ved foten av fjellet.

Inkluderer pikniklunsj, vann og brus.

Vis mer
Vis mindre

Sundowner Drive - Min. 2 Pax

Vi drar på en naturskjønn natur kjøring i et 4x4 safari kjøretøy til et vakkert solnedgangspunkt. Her slapper vi av og nyter den fantastiske utsikten, noen sundowner drinker og snacks.

Noen drinker og snacks fra sundowner er inkludert i stasjonen.

Vis mer
Vis mindre

Elephant Drive - Min. 2 Pax

En morgen eller ettermiddag 3-4 timers spillkjøring med avgang fra gjestehuset mot Brandberg-fjellet. Vi utforsker den sandete elveleiet på jakt etter de unnvikende ørkentilpassede elefantene.

Stasjonen inkluderer drikkevann.

Vis mer
Vis mindre

3 Nights Brandberg Hiking Experience Package

Våre vandreopplevelser i Brandberg er strengt avhengig av tilgjengelighet og må bestilles før
til ankomst (minst 4 uker i forveien).

Anbefales ikke fra november til mars på grunn av varmen.

Pakken er bare tilgjengelig for en gruppe på min. 4 pax og inkluderer følgende:
1 natt Uis Elephant Guesthouse (DBB).
1 natt Brandberg fotturer og søvn-out (DBB + lunsjpakker).
1 natt Uis Elephant Guesthouse (DBB).

For turen:
2 guider.
Alle nødvendige tillatelser.
Ryggsekk og sove utstyr.
Mat og vann.

Nødvendig treningsnivå:
Terrenget krever riktig fottøy, litt balanse og hardt arbeid. Brandberg er ingen enkel stigning og er beskattende på beina og kroppen.

Brandberg Vandring Full reiserute:

Dag 01 - Ankom Uis Elephant Guesthouse. Om kvelden vil vi ha en orientering som forberedelse til den store turen neste dag. Etter introduksjonen pakker vi posene våre og tildeler mat og utstyr.

Dag 02 - Etter en tidlig frokost kjører vi ca 1 time til foten av Brandberg på vestsiden. Etter en kort orientering er vi av 09h00 og nyter en mild introduksjon med stadig økende bakker. Hver halve time eller så stopper vi for en kort pust. Avhengig av vår gruppes kondisjonsnivå bør vi nå vår lunsjplass innen 13h00. Her hviler vi noe lenger i skyggen før vi takler de siste 2 timene til leiren. Vi burde være på vår overnatting innen ca 16h 00. Vi hviler og utforsker området. Middagen er forberedt ganske tidlig, og vi går i dvale så snart det blir mørkt.

Dag 03 - Vi våkner før soloppgang for å ta litt kaffe og frokost. Så snart det er lett nok til å gå, går vi. Vi burde være på kanten av fjellet kort tid før vi starter
faktisk stige, akkurat som det første lyset berører horisonten. Vi bruker litt tid på å nyte dette
majestetiske opptog. Herfra fortsetter vi nedover med regelmessige stopp. Hele reisen i dag er ca 4 timer. Når vi er tilbake på kjøretøyet vårt, smaker de første drinkene usedvanlig godt. Vi overfører tilbake til Uis Elephant Guesthouse i tide til lunsj. Ettermiddagen er på fritiden. Overnatting på Uis Elephant Guesthouse.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Uis Elephant Guesthouse

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål