WeTu Analytics

Mashatu Euphorbia

Mashatu Euphorbia Villas ligger på toppen av en klippe, gjemt under ruvende euphorbia-sukkulenter, og er den fantastiske nye øko-femstjerners leiren i Mashatu viltreservat.

MEV er en intim sammensetning av 8 luksusvillaer. Formen på villaene henter inspirasjon fra den lokale Mopane pod. Mopantreet er enormt betydningsfullt i dette området, da det er den viktigste næringskilden for alle dyrene i de svært tørre vintermånedene. Kurvene og unike former er støpt med lokale råvarer, for å ekko den fantastiske naturlige skjønnheten i reservatet.

Bærekraft ligger i hjertet av den jordnære glamouren, med solvarmede private stupebassenger, solcelleklimaanlegg og en bevaringsbevissthetstråd gjennom alle deler av leiren.

Med 92% regnfrie dager per år på Mashatu var solenergi det logiske steget å ta, sammen med toppmoderne vannbehandlings- og resirkuleringssystemer, og skapte en oase av bevaringsharmoni.

Gjestene ønskes velkommen inn i sine egne private villaer med dekk med utsikt over kløften nedenfor. De 8 bortgjemte villaene legemliggjør en stillhet, en fredelig ensomhet å slappe av og la gå. De kan skilte med en innvendig dusj og utendørs dusj, en innvendig W.C og andre «loo with a view» og er romslige med mange sittegrupper og avslapningspunkter.

Luftige fellesarealer oppfordrer gjestene til å koble til det utemmede paradiset rundt dem, mens koselige kriker velkommen en aura av avslapning. Gjestene ønskes velkommen til reiret, plassert på kanten av klippen ansiktet, for å nyte sin morgenkaffe og se soloppgangen. Under høy te kan mange antiloper og elefanter ses å drikke og boltre seg i Majale-elva nedenfor leiren, mens de bølgende åsene slapper av mot horisonten.

Gjestene nyte essensen av eksklusivitet med bare 4 gjester per safari kjøretøy som de utforske 32000-hektar (76600 acre) reserve, med dyktige guider med et gjennomsnitt på 14 års erfaring på Mashatu, viser de daglige observasjonene av løve, leopard, gepard, elefant, hyene og generelle sletter spillet. Retur etter nattkjøring, magiske ildside kvelder er opprettet, som gjestene sitte under opp opplyste euphorbia kandelabra trær, nyter friske smaker og nyter den dramatiske matopplevelsen.

Mashatu Euphorbia Villas har en rekke måter å utforske reservatet på, og tilbyr en motgift mot den tradisjonelle Botswana-opplevelsen, som omdefinerer den luksuriøse, oppslukende dyrelivsopplevelsen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Mashatu Euphorbia

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål