WeTu Analytics

Euphorbia Mashatu

Private Game Drives

Mashatu Euphorbia spillkjøretøyer er eksklusivt designet for å tilby en premium og privat safariopplevelse. Med maks 4 gjester per kjøretøy, designet med tanke på plass og komfort og guidet av våre ekspertvoktere som tar deg med til de beste stedene for soloppganger, solnedganger og dele sin innsikt i de intrikate livene til dyrene som kaller Mashatu hjem.

Vis mer
Vis mindre

WalkMashatu

Oppdag de skjulte underverkene med WalkMashatu. Gå inn i et intimt rike med WalkMashatu, en oppslukende opplevelse som inviterer deg til å utforske det intrikate veggteppet av naturens hemmeligheter. Mens Mashatu er kjent for sine majestetiske giganter, tilbyr våre vandringssafarier et unikt fokus på buskens ofte oversete underverker - fra intrikate spor til fengslende planter og fascinerende insekter. Når du går midt i dette blomstrende økosystemet, er du ikke lenger bare en observatør, men en del av selve miljøet. Oppdag de delikate nyansene i dyrelivsatferd, utforsk mikrokosmosene i buskelivet, og vær vitne til sammenkoblingen som driver økosystemet. Gratis med oppholdet er en guidet spillvandring (minimum 2 deltakere) og en game drive eller velg to guidede game drives per natt. Barn i alderen 8-12 år er velkomne når de ledsages av en forelder, selv om barn under 8 år ikke er tillatt på vandringssafari.

Vis mer
Vis mindre

Horseback Mashatu

Horizon Horseback Mashatu er hedret med rykte for å ha de fineste skolestene på det afrikanske kontinentet. En hestesafari på Mashatu garanterer uforglemmelige minner og en dyp forbindelse med den afrikanske villmarken. Bestill eventyret ditt på forhånd for å sikre deg plass på denne ekstraordinære reisen. Merk at barn under 12 år ikke er tillatt, og de under 18 år må ledsages av en erfaren rytter. Kryss naturlige grøfter og hopp over tømmerstokker mens du utforsker det perfekte rideterenget. Møt et fantastisk utvalg av dyreliv, fra ikoniske elefanter til unnvikende katter, antiloper, og mer. Vær vitne til skjønnheten til sjiraffer og sebraer mens du klatrer over slettene. Velg mellom en morgen- eller ettermiddagstur på Euphorbia Mashatu, Mashatu Lodge eller Tuli Safari Lodge Mashatu. Opplev den fartsfylte begeistringen ved avansert ridning. For dyktige ryttere tilbyr «camp wild» -reisen et 7-dagers hestesafarieventyr på Mashatu. Sikkerhet er viktigst. En ridetest sikrer at ryttere er erfarne og komfortable. Ikke-ryttere kan utforske Mashatus underverker gjennom viltturer, fotografiske huder, vandringssafari og sykkelopplevelser mens ryttere skreddersyr sine private turer fra stallen. Bestill eventyret ditt på forhånd for å sikre deg plass på denne ekstraordinære reisen. Kun for erfarne ryttere.

Vis mer
Vis mindre

Photo Mashatu

Med det berømte nedsunkne, underjordiske skjulet, et dedikert fotografisk kjøretøy og kunnskapsrike fotografer som veileder deg i å lage utrolige bilder, er PhotoMashatu-opplevelsen ikke å gå glipp av fotoentusiaster eller profesjonelle. Det prisbelønte sunkne skjulet på Mashatu er designet spesielt for fotografer som ønsker å komme nært og personlig til dyrelivet. Skjulets beliggenhet er ved et usedvanlig travelt vannhull, som besøkes av en rekke dyr og fugler. Høydepunktene er elefantene - som kommer massevis til skjulet. Tenk deg å være 2 meter unna en flokk elefanter, mens du er på bakkenivå! I en økt kan du forvente å bli begeistret av en rekke antiloper, fugleliv, elefanter og noen ganger rovdyr også. Viktigere er at ikke-fotografer liker et besøk i skjulet like mye - her handler det om dyrene som kommer mot deg. PhotoMashatu-kjøretøyet vårt ble designet med fotografen i tankene. Den har god plass til utstyret ditt, kardanarmer, myke bokser for å lagre kameraene dine mens du kjører rundt og et spesielt gulv på lavt nivå for å få bilder i øyehøyde. Kjøretøyet har blitt hyllet som et av de mest komfortable fotobilene i Afrika - noe som gir deg den ekstra fordelen med å få best mulig bilder mens du er ute i felten. Med over 11 års erfaring med å gi fotografisk støtte i Mashatu Game Reserve, tilbyr PhotoMashatu-teamet deg fullstendig fotografisk støtte under besøket ditt.

Vis mer
Vis mindre

Lavish Spa Treatments

Unn deg våre overdådige spa-behandlinger fra den rolige atmosfæren i din private villa. La våre dyktige terapeuter fra vårt skreddersydde Reserve Spa, Serokolo Spa, skjemme deg bort med foryngende terapier og kvalitetsprodukter som bruker lokale og naturlige ingredienser som gjenspeiler vårt engasjement for både luksus og velvære. Teamet bringer spaet til deg, og setter opp en rolig atmosfære på din private uteplass, med utsikt over villmarken rundt deg. Den perfekte måten å slappe av ytterligere etter en morgen ute på en privat spilltur.

Vis mer
Vis mindre

Night under the Stars

Night under the Stars tilbyr en enestående opplevelse, med unikt designede telt plassert på overraskende steder, noe som gjør deg til en med det omkringliggende dyrelivet i Mashatu. Nyt chatter ved peisen med andre naturelskere, hør latteren av hyene som går forbi, og se opp på den blinkende nattehimmelen fra komforten i teltet ditt. Romantisk, intim, og ubeskrivelig.

Dette bestilles som en tilleggsaktivitet og tilbys hele året. Prisen er for maks 6 personer. Ingen barn under 12 år tillatt. Barn i alderen 12 til 18 år må ledsages av en forelder. Gjestene vil forlate hytta de er booket på etter middagen (ca. 21.00), med en overnattingsveske. De vil bli tatt med på en nattkjøretur for å utforske de nattlige aktivitetene som skjer i reservatet (ca. 2 timer). Nattturen avsluttes på WalkMashatu Fly Camp, hvor de kan delta i nattfotografering, en nattvandring og/eller peishistorier med drikke og snacks, før de sover under stjernene. Neste morgen, gjestene vil spise en lett frokost tidlig om morgenen før de drar på morgengametur rundt klokka 06.00 og deretter tilbake til leiren, eller tilbake til leiren først og deretter game drive.

Vis mer
Vis mindre

Cycle Mashatu

Legg ut på et spennende sykkeleventyr. For de som søker en ny dimensjon av utforskning, kan gjester som bor på Euphorbia Mashatu, Mashatu Lodge, Tuli Safari Lodge Mashatu eller Mashatu Tent Camp legge ut på en spennende terrengsykkelsafari. Forbered deg på å være vitne til bushen fra et helt unikt perspektiv mens du tråkker deg gjennom den utemmede villmarken. Ledsaget av erfarne rangers, dra langs gamle elefantstier for en ærefryktinngytende reise midt i «Giants of Mashatu.» Å sykle gjennom dette fantastiske landskapet er en sjelden og uforglemmelig opplevelse, skreddersydd for rytternes kondisjon og styrke. Terrengsykkelsafari finner sted tidlig om morgenen og sen ettermiddag, slik at du kan suge deg inn i skjønnheten i omgivelsene i de mest fortryllende timene. Oppdag en verden av eventyr med terrengsykler, sykkelhjelmer, og vannflasker lett tilgjengelig på Mashatu - inngangsporten din til en spennende utforskning av naturen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Euphorbia Mashatu

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål