WeTu Analytics

Mashatu Euphorbia

Game Drives

Safari-kjøretøy meander seg inn i reservatet to ganger daglig, og bringer besøkende i nær kontakt med et Afrika som i stor grad bare er kjent i dyrelivdokumentarer og blanke bøker. Men dette Afrika er ekte, og tydelig håndgripelig gjennom alle seks sansene. Å være privat land, er Mashatu i stand til å tilby safari uten tak, forbedre seeropplevelsen. Gjestene kan se nattaktive arter, som ettermiddagsstasjoner fortsetter på kvelden, før du kommer hjem til middag.

Vis mer
Vis mindre

Mashatu Walking Safaris

Det finnes et bredt utvalg av landskap, vegetasjonstyper og økosystemer på Mashatu som bør være alle erfarne førstehånds. Walking Mashatu tilbyr villmarken elsker, fuglevokteren, ivrig botaniker, den uberørte turgåeren og naturentusiasten den ultimate opplevelsen mens du går i Land of Giants.

Mashatu Walking Safari kan nydes som en ad hoc-aktivitet eller som et natten flere dages eventyr.

Adhoc Walking Safari: Den perfekte muligheten til å kombinere trening med fokus på de mindre og ikke mindre interessante skapningene i Mashatu, oftest savnet når du er ute i et kjøretøy på safari. Selv om det oppstår mange muligheter for å se storkamp, ligger fokuset på de små, ofte oversett sidene av bushen - spor, planter, insekter osv En rullator er en del av miljøet og ikke bare en tilskuer. Det er ikke noe bedre sted å nyte en tursafari enn i The Land of the Giants. Dette mangfoldige og mammut stykke Afrika er det perfekte stedet å være vitne til vanskelighetene med de ville dyrene i Afrika, for å lære om de skjulte hemmelighetene i naturen, å finne de mindre skapningene gjemt i sine bushhjem og for å se hvordan økosystemet innebærer inter-relatedness av arter.

Multi-dagers eventyr: Skreddersydde tursafari passer til disposisjon for klientene på safari. Avstander som dekkes per dag, avhenger av gjestenes evne og preferanse. Det er ingen grense på antall netter brukt på tursafari. Det er imidlertid foreslått at minst tre netter er booket. Gjestene slår leir ut i en av tre leirer spesielt designet for komfort i bushen. Bagasjen transporteres med kjøretøy mellom leirene for å gi gjestene muligheten til å ha full glede av turen, uten å måtte bære noen bagasje.

En vandrende safari betyr å komme nærmere løvens brøl, hyenens hyener, sjakalens rop og fløyten av perleflekket ugle under stjerneklare netter rundt bålet. En walking safari komplimenterer storheten av en soloppgang, en fullmåne og observasjoner rett og slett ikke mulig fra et kjøretøy eller komforten av en lodge.

Vis mer
Vis mindre

Horizon Horseback Mashatu

Horizon Horseback Mashatu er beæret med ryktet om å ha de fineste skolehestene på det afrikanske kontinentet. Omgitt av en rekke Afrikas flora og fauna, kom og utforske dette fantastiske terrenget fra hesteryggen, i selskap med erfarne afrikanske rytter verter som har omfattende kunnskap og erfaring fra bushen. Det er ikke noe mer spennende enn å galoppere på hesteryggen sammen med flokker av antilope, over de ville åpne slettene i Mashatu, sparke støv inn i solnedgangen.

Mashatu Horse Safari kan nydes som en ad hoc-aktivitet eller som et natten flere dages eventyr.

Adhoc Horse Safari: Horizon Horseback Mashatu er anerkjent som å ha de beste skolehestene av alle hest safari operatører i Afrika. Opplevelsene kan avvike fra Mashatu til Okavango Deltaet, til ørkenen i Namibia til migrasjonene i Tanzania og Kenya, men en ting som er avtalt av alle besøkende og hesteoperatører, er at Horizon Horseback Mashatu hester er de mest godt trente så vel som den «mest fremtids' av den andre operatører.

Multi-day Adventure: Det finnes kombinasjoner av hestesafari som gjesten kan velge blant flere dager, leir ville opplevelser.

Vær oppmerksom på at kun kompetente og vanlige hesteryttere bør vurdere denne aktiviteten som eventyret Mashatu operatør vil, av hensyn til sikkerhet, teste ferdighetene og evnen til hesteryttere. Det erfarne personalet vil avslutte reservasjonen hvis gjesten ikke er dyktig nok til å ri gjennom vill land hvor farlige dyr streifer.

Vis mer
Vis mindre

Mashatu Photographic Hides

PhotOmaShatu erfaring består av en bosatt dyreliv fotograf, basert på Mashatu Lodge og Matebole PhotOmaShatu skjule. Som gjest på Mashatu kan du få fotografekspertisen til fotografen eller bare besøke et av hudene under oppholdet, som vil bli belastet som en ekstra aktivitet over og over de daglige prisene for overnatting.

Det fotografiske skjul er en struktur bygget for å maksimere det fotografiske potensialet til dyrene som besøker dem. Skjulet kan brukes til å se dyrelivet på vanlig måte, men har blitt plassert med hensyn til solens vinkel, bakgrunnen og vinkelen som betrakteren opptar i forhold til dyrene og fuglene.

PhotoMashatu skjul tilbyr både amatør eller profesjonell fotograf de mest unike og herlige muligheter til å spille inn en minneverdig safari på Mashatu.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Mashatu Euphorbia

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål