WeTu Analytics

Safari Plains

CLASSIC SAFARIS

De varierte habitatene på Greater Mabula Game Reserve gir ideelle forhold for et forbløffende utvalg av store pattedyr inkludert Big Five, andre rovdyr som Brown Hyena og Jackal og Cheetah, og et imponerende utvalg av antilope fra Red Hartebeest til Eland, Gemsbok og Blesbok. Det er for ikke å nevne den unnvikende geparden, frekke honninggrevling og de allestedsnærværende crèches av vortesvin som glir over ens sti under safari.

En tidlig morgensafari rundt soloppgang og ettermiddagssafari med solnedganger tilbys å losje gjester, og avhengig av tidspunktet på året du besøker, kan hver opplevelse være unik. Se den levende forandringen av årstidene som de grønne krattene og gresslettene viker for høstens bushveld gråtoner og gulner.

Se Impala, Zebra, Giraffe og Struts alle beiter sammen på de store åpne gresslettene; flokken av elefant krasjer gjennom tykk busk for å komme til de saftigste bladene og en sjenert flodhest par gjemmer alt unntatt deres utstående neseborene under vannet.

Beundre den beboende løvestoltheten som lazing under et afrikansk tornetre etter en slitsom jakt eller se stille mens den vakre, men skremmende, Golden Orb-edderkoppen spinner hennes tykke nett over to Silver Cluster Leaf trær.

Hver safari drive vil avsløre nye dufter, nysgjerrige lyder og skjønnheten i et autentisk afrikansk landskap for å glede dine sanser.

300 fuglearter
60 pattedyr
Big Five
Tallrike planter, reptil- og insektarter
Kvalifiserte guider gjennomfører åpen bilsafari i luksuriøse landkryssere over 12 000 hektar private reservatet.

Vis mer
Vis mindre

GUIDED SAFARI WALKS

Veilederne vil følge deg med på en opplevelse som introduserer deg til naturen på et intimt nivå. Å være til fots kan du oppleve detaljene til både Flora og Fauna på en annen skala, og fremhever ofte mindre og mindre kjente arter. Guider er spesielt kvalifisert til å gjennomføre vandringssafari og er godt utstyrt for å sikre sikkerhet.

Bruk behagelige tursko og khaki-farget klær for å passe inn i naturen. Lyse farger er ikke tillatt.

Avgangstid: 05h30 (sommer) — 06h30 (vinter)
Minimum Gjester: 2
Maks antall gjester: 8
Aldersbegrensninger: Under 16 år ikke tillatt

Vis mer
Vis mindre

HORSEBACK SAFARIS

Safaris tilbyr et annet perspektiv for dyrelivsvisning. Dra nytte av høyden og mobiliteten som tilbys ved å bli montert som setter denne muligheten bortsett fra andre aktiviteter.

Erfarne Guider sørger for at passasjerene er oppmerksomme på de nødvendige sikkerhetstiltakene. Lange bukser og lukkede sko anbefales.

Avgangstider Sommer: 06t — 09:00 | 16h00
Avgangstider vinter: 07h00 — 10h00 | 15h00
Lengde på stien: 2 timer (1,5 timer på stien, og en halv time for induksjon)
Aldersbegrensninger: Under 5 år ikke tillatt

Vis mer
Vis mindre

ECO ADVENTURE TRAILS (QUAD BIKE SAFARIS)

Deltag i et eventyr over interessante stier på en Quad Bike. Med vekt på sikkerhet, guider sikre at deltakerne har på seg nødvendig sikkerhetsutstyr før du utforsker reserve. safari foretas på 250cc Suzuki Quad sykler som kan kjøres i manuell eller automatisk.

Avgangstider Sommer: 0700, 10:00, 15:00 og 17:00
Avgangstider Vinter: 08h00, 11h00, 14h00 og 16h00
Frekvens: 1,5 timer (1 time på stien og en halv time for induksjon), daglig
Aldersbegrensninger: Under 5 år ikke tillatt
Disse aktivitetene kan bestilles i resepsjonen mot et pristillegg.

Vis mer
Vis mindre

HOT BALLOON SAFARIS

Ballong Crew, bestående av piloten og to besetningsmedlemmer, kommer til Lodge kvelden før flyet, møter passasjerene og kort dem om neste morgenballongsafari. Flyet varer omtrent en time, fra kl. 06.00 på et passende område valgt på reservatet — sistnevnte avhengig av flyretningen og meteorologiske forhold på dagen. Våre Rangers vil overføre deg tilbake til hytta i tide til frokost.

Ovennevnte inkluderer flyet ditt, champagne servert under flyet og et sertifikat for «tapperhet».

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Safari Plains

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål