WeTu Analytics

Amakhala Game Reserve

Amakhala Game Reserve er et ideelt valg for ditt Big 5 Safari-reisemål.

Dette reservatet på 8 500 hektar er kjent for sin virkelig fantastiske topografi, skapt av den sakte meandrende Bushman's River som renner gjennom den.

Ikke bare tilbyr vi den ettertraktede Big 5, men det er over 16 antilopearter, sebra, giraff og mange andre små interessante arter. Våre elefantobservasjoner er sannsynligvis høydepunktet i oppholdet ditt. I tillegg til spillstasjoner tilbyr vi også båtcruise og guidede turer. Amakhala Heritage Collection of Lodges er hver eier drevet og unik, og tilbyr et bredt utvalg av overnatting og personlig stil. Vi er stolte av å tilby deg den ypperlige Amakhala-tjenesten og den berømte gjestfriheten.

Guidet av erfarne rangere, kan du gå tilbake til naturen og utforske det mangfoldige dyrelivet og det robuste landskapet i Eastern Cape Valley og Bushveld på Amakhala Game Reserve. Denne bush-opplevelsen vil skape minner, som vil nøle så lenge den afrikanske solen går ned.

Morgen og kvelden spillet stasjoner i åpne Land Rovers gjennom Amakhala Game Reserve vil forlate deg i ærefrykt for mangfoldig vegetasjon og spektakulær natur som florerer her. For en endring av tempo, nyt fugletitting og spill spotting mens forsiktig cruising nedover Bushman's River. Forfriskningspauser er inkludert for å gjøre safariopplevelsen din så mye morsommere.

Amakhala Game Reserve har blitt tildelt den frivillige etiketten av Fair Trade in Tourism Sør-Afrika (FTTSA). Basert på overholdelse av spesifikke kriterier som rettferdige lønninger og arbeidsforhold, rettferdig fordeling av ytelser, etisk forretningspraksis og respekt for menneskerettigheter, kultur og miljø, er FTTSA etiketten en uavhengig anbefaling av rettferdig og ansvarlig reiselivspraksis i Sør-Afrika.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Amakhala Game Reserve

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål