WeTu Analytics

Tuli Safari Lodge Mashatu

Daily Game Drives

Morgen og ettermiddagen spillstasjoner utført av en av våre kvalifiserte Field Guides

Vis mer
Vis mindre

Optional Morning Walks

Morgen game walk, hvor vi fokuserer på de mindre tingene samt geologi, historie, fugling og mye mer.

Vis mer
Vis mindre

Cultural Village Trips

En tur til den lokale landsbyen hvor gjestene opplever en dag i livet til en lokal landsbyboer. Inkludert møte den lokale sjefen, besøke skolen, kjøpe lokalt laget kunst og håndverk, tilbringe tid på en av rock art sites og for de som ønsker å oppleve litt mer - esel cart rides og lokalt laget vin fra palmer

Vis mer
Vis mindre

After Dinner Night Drive

En etter middag natt kjøretur, med fokus hovedsakelig på nattlige skapninger

Vis mer
Vis mindre

Mountain Bike Safaris

Jo mer eventyrlystne kan bli med på en terrengsykkelsafari i selskap med en væpnet og svært erfaren guide. På en sykkel gjennomfører syklisten sin egen safari og får nyte reservatet og innbyggerne fra et helt annet perspektiv. Gruppene av syklister meander langs gamle elefantveier. Oppsludningen av sykling blant «gigantene i Mashatu» er fantastisk, og bør nytes minst en gang på en safari for alle med litt interesse for sykling. Rides er generelt nytes tidlig om morgenen og er skreddersydd for rideevnen til gruppen.

Vis mer
Vis mindre

Horizon Horseback Mashatu

Horizon Horseback Mashatu er anerkjent som å ha de beste skolerte hestene til alle hestesafarioperatørene i Afrika. Opplevelsene kan avvike fra Mashatu til Okavango-deltaet, til ørkenene i Namibia til vandringene i Tanzania og Kenya, men en ting som er avtalt av alle besøkende og hesteoperatører, er at Horizon Horseback Mashatu-hestene er de mest veltrente av de andre operatørene.

Merk: Dette er en avansert tur for kun erfarne equestrians, og barn under 12 år er ikke tillatt. Deltakelse vil være etter eget skjønn av Horizon Horseback Mashatu concessionaire etter nøye vurdering. En ridetest vil bli gjennomført før hestesafarien og alle som ikke anses for å være erfarne nok vil ikke få fortsette på hesteturen. Gjester som bor på Mashatu Lodge, Tuli Safari Lodge Mashatu, Mashatu Tent Camp og Mashatu Euphorbia Villas som ikke består ridetesten. De vil bli tatt på en spillstasjon. Testen går ut på å catering mot et tre vekk fra gruppen, øke hastigheten på galoppen til neste tre og deretter gå tilbake til en oppsamlet galopp tilbake til den stasjonære gruppen.

Vis mer
Vis mindre

PhotoMashatu Photographic Underground Hide

PhotoMashatu har pionert konseptet for fotografering i det sørlige Afrika, av en eksklusiv konsesjon for å gi dedikerte fotografiske huder innenfor Mashatu Game Reserve. Gjestene kan sitte stille og se dyr beveger seg direkte mot dem, mens du tar bilder fra unike vinkler, noe som resulterer i eksklusiv og eksepsjonell kvalitet fotografering.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Tuli Safari Lodge Mashatu

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål