WeTu Analytics

Blyde River Canyon Lodge

Luxury Room Queen

En blanding av viktoriansk og afrikansk innredning med en queen-size-seng, aircondition og er utstyrt med satellitt-TV, Internett samt te- og kaffefasiliteter. Fører ut til de rolige hagene hvor sebra og gnu vandre forbi.

Vis mer
Vis mindre

Luxury Room Twin

Smakfullt innredet, aircondition og er utstyrt med satellitt-TV, Internett samt te- og kaffefasiliteter. Fører ut til de rolige hagene hvor sebra og gnu vandre forbi.

Vis mer
Vis mindre

Honeymoon Suite

En blanding av viktoriansk og afrikansk innredning, King size Canopy seng, klimaanlegg, satellitt-TV, Internett samt te- og kaffefasiliteter. Med en Nespresso-maskin og kapsler tilgjengelig for din personlige nytelse. Fører ut til de rolige hagene hvor sebra og gnu vandre forbi.

Vis mer
Vis mindre

Luxury Cottage

Vi har en luksus to-sengs roms hytte med to soverom og to bad en-suite.

Alle rommene er smakfullt innredet, aircondition og er utstyrt med satellitt-TV, Internett samt te- og kaffefasiliteter. Med en Nespresso-maskin og kapsler tilgjengelig for din personlige nytelse.

Vis mer
Vis mindre

Luxury Loft Room

Smakfullt innredet, Queen size-seng, aircondition og er utstyrt med satellitt-TV, Internett samt te- og kaffefasiliteter. Badet har kun badekar. Ser ut til de rolige hagene hvor sebra og gnu vandre forbi.

Vis mer
Vis mindre

Blyde Hillside House

Vakker beliggenhet og fjellutsikt. Dette store 4 roms huset ligger i rolige omgivelser av anlagte hager, store trær støttet av de praktfulle Drakensberg-fjellene. Maks 6 Ekstra personer på forespørsel.10 kms fra Blyde River Canyon Lodge

En blanding av viktoriansk og afrikansk innredning komplimenterer denne unike og elegante luksuriøse fire soverom, fire bad hus som også inkluderer en stue, spisestue, bar, TV-stue og et fullt utstyrt kjøkken. Det fjerde soverommet, som er vår luksus dobbeltseng privat hage rom med dusj eget bad, har dører som fører ut til hagen og svømmebassenget, og er festet til hovedhuset med sin egen

utenfor inngangen. Det finnes også BBQ (Braai) fasiliteter tilgjengelig, både tre og gass.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Blyde River Canyon Lodge

Fornavn
Etternavn
Epost Adresse
Telefonnummer
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål