WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

Water-based game viewing

Å være ombord på Zambezi Queen er som å være på et permanent spillvisningskjøretøy, men med en mye høyere komfortfaktor. Ligger i hjertet av Chobe-regionen med tilgang til elvefronten av Chobe nasjonalpark, tilbyr vi også vannbaserte spill stasjoner med anbud båt, slik at du kan oppleve det enorme mangfoldet og konsentrasjonen av dyrelivet opp enda nærmere.

Spillvisning på Chobe-elven er på sitt mest eksepsjonelle fra mars til november når været er tørrere og dyrene er mer mobile når de søker etter mat og vann. Sommeren og våren gir også unike muligheter, mens du ser landskapet brast inn i livet etter sesongens første regn. Fang synet av store flokker av elefant som de svømmer over vannet, samt bøffel, løve, krokodille, lechwe, puku, giraff, sebra, sabel, kudu og sporadisk leopard som de samles for å slukke tørsten ved vanning hull. Foruten dyrelivet, vil du også se et stort utvalg av fugleliv og planteliv mens du lytter til lyden av en flodhest grynte og puste inn den søte lukten av afrikansk gress.

Chobe er kjent som fotografens paradis og med god grunn. Det myke morgenlyset og solnedgangene i skumringen, kombinert med slående dyrenes oppførsel, gir dramatiske og uvanlige fotomuligheter. Før du ser på spillet, må du huske å bruke solkrem og ha på deg en lue, da temperaturene kan nå over 40 grader Celsius. Du bør også ta med en jakke for kjøligere temperaturer tidlig om morgenen og om kvelden.

Nyt det ultimate i spillvisning safari dekadanse mens du nipper til en drink og cruise langs elva i et av de mest varierte økosystemene på planeten.

Vis mer
Vis mindre

Fishing

Ingen tur til Chobe er komplett uten å prøve deg på en fiskesafari hvor hvis du er heldig, kan du til og med fange en tiger fisk. En av de største kampfiskene i verden, er tigerfisken den mest ettertraktede prisen på disse farvannene og er kjent for sin grusomme ånd. Det handler ikke bare om tigerfisk. Du kan også koble en av de mange braseartene, afrikansk gjedde, tilapia, steinbit eller øvre Zambezi gulfisk mens du utforsker over 100 km av Chobe og Zambezi elver, samt svingete Kasai Channel og spennende Chobe og Mambova stryk.

Vi tilbyr både konvensjonelt utstyr samt fluefiskeutstyr for våre fiskesafari, fordi vi vet at området er kjent over hele verden for sin fluefiske. Vi leverer stenger, fluer, lokker, linjer, ledere og hjul og alt utstyr er inkludert i vår pris.

På grunn av vår unike beliggenhet tilbyr vi utmerkede fiskesafari hele året — fra de årlige oversvømmelsene fra mars til fôringsfangene i vintermånedene. Våre høyt kunnskapsrike guider, takling og agn vi leverer samt velfylte kjølerbokser gjør fiske i Afrika til en opplevelse å huske. Få en åtte pund eller mer og tjen deg til å skryte i årene som kommer, mens du nyter en fisketur som er uten sidestykke.

Vis mer
Vis mindre

Birding

Med over 450 arter, en blanding av terreng og en dramatisk afrikansk bakgrunn, er Chobe River den perfekte settingen for en svært givende fugletitting safari. Birding sesongen starter i september, når de første innvandrerne kommer, øker fuglebefolkningen noen ganger med 20% sammenlignet med vintermånedene. Fra desember til mars er fugleliv på Chobe ekstremt opptatt, og den fargerike avl fjærdrakt på skjermen er et ekstraordinært syn.

Erfarne fugler og til og med ivrige amatører vil glede seg over å oppdage forskjellige fugler som afrikanske skimmere, rock pratincoles og den afrikanske finfoot, enten gjennom kikkert eller med det blotte øye. Å ha tilgang til din egen kunnskapsrike guide og anbud båt lar deg tilbringe mange timer på fuglesafari, også se storker, åpne fakturerte storker, mindre stripete svaler, pied kingfishers og den slående karminbie-eater. Den langsomme driften av den ømme båten betyr at du ikke vil forstyrre den fredelige stillheten og kan også komme opp nær fuglene og observere deres fascinerende oppførsel.

Sitt tålmodig og absorbere skjønnheten rundt deg, og snart vil du bli belønnet med en unik observasjon som du ønsker å fotografere. Fordi du har tilgang til Chobe nasjonalpark og Caprivi våtmarker, vil du få eksponering for en rekke arter du kanskje aldri har sett før. De distinkte lydene fra samtalen av en afrikansk fiskeørn som blander seg med flodhedens grynt vil bli hos deg lenge etter at Chobe River fugletitting safari er over.

Vis mer
Vis mindre

Photo safaris

Uavbrutt tilgang til ville dyr. Absolutt stillhet. Gyldent lys. Chobe River er en uforglemmelig fotografisk safari destinasjon, og en av dyrelivfotografenes hotspots i Afrika. For å hjelpe deg med å fange det perfekte øyeblikket, er våre spesialdesignede fotografiske safaribåter tilgjengelig på forespørsel og imøtekomme 6 kunder i individuelle fotografiske seter. Båten inneholder spesialdesignede svingstoler som gir deg større stabilitet og 360-graders utsikt for et bredere utvalg av emner. Hvert sete er utstyrt med en montering for hvile speilreflekskameraer av alle typer, og du får din egen erfarne safari guide som vil hjelpe deg med å finne det perfekte bildet.

Ta med eget fotografisk utstyr da vi ikke leverer dette - det optimale objektivet er en 80-400 mm zoom. Fordi dette er en vannbasert safari, vil du være i stand til å ta unike bilder i et trygt miljø, å kunne se dyrene i Chobe nasjonalpark omgitt av det magiske gylne lyset Afrika er kjent for. Te og kaffe tilbys om morgenen i vintermånedene, og brus, lokalt øl og vin serveres om ettermiddagen. Småretter serveres også under din utflukt, noe som gir deg en fotografisk opplevelse som også handler om ren komfort.

Avgangstider er tidlig morgen og sen ettermiddag, og safarien tar tre timer. Vennligst gi oss beskjed når du booker ferien din hvis du ønsker å bruke vår skreddersydde fotografiske safari båt. Fang ditt opphold med fantastiske bilder av det unike afrikanske landskapet og de ville dyrene som omgir deg.

Vis mer
Vis mindre

Cultural tours

En av de beste måtene å lære mer om et land er å oppleve sin kultur. En landsbytur mens du ombord på Zambezi Queen vil ta deg med anbud båt til en lokal namibiisk landsby kalt Ijambwe, som ligger på flomslettene i East Caprivi. Møt landsbyeldste og lokalbefolkningen og få en større forståelse av hvordan innbyggerne i denne 100 år gamle landsbyen lever, inkludert deres daglige utfordringer og tradisjoner.

Bruk en stor solhatt og bruk solkrem, ta med en flaske vann med deg og bruk behagelige sko. Du vil begynne med å ta en langsom, ikke-anstrengende, men sandstrand spasertur gjennom landsbyen mens du knipse noen bilder og møte rektor i landsbyen så vel som hans barn. Mennene i landsbyen enten fisk for å gi mat til sine familier, mens kvinner og yngre barn utfører husarbeid og produserer håndlagde håndverk. Plukk opp en vevd kurv, beaded smykker eller et utskåret tredyr som et minne fra reisen din — salget av disse håndverkene gir landsbyinnbyggerne ved å hjelpe dem å tjene til livets opphold. Hvis du ønsker å gi barna i landsbyen gaver, ta med skolen skrivesaker, bøker eller klær — alt vil bli høyt verdsatt. Til slutt, nyt en visning av tradisjonell dans og sang på slutten og bli med i moroa!

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Zambezi Queen by Mantis

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål