WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

ETT FLYTANDE BOUTIQUEHOTELL I EN KLASS AV SIN EGEN

Zambezi Queen beveger seg langs bredden av den store elven Chobe, og er en 5-stjerners, 42 meter lang luksushusbåt som tilbyr enestående raffinement på et av de mest avsidesliggende stedene på planeten. Best av alt, som gjest på fartøyet, kan du nyte en virkelig unik og eventyrlystne elv safari ferie mens du fortsatt er omgitt av komplett komfort og eleganse.

Alle de 14 suitene på Zambezi Queen har klimaanlegg og egen balkong, hvor du kan nyte uhindret utsikt over elven Chobe og det afrikanske landskapet utenfor. Våkn opp til synet av en elefant som drikker fra elven, eller se en fiskeørn ta flukt — alt fra komforten til din egen luksuriøse seng.

I motsetning til en landbasert hytte navigerer Zambezi Queen omtrent 25 km fra Chobe River, slik at du kan utforske ulike utsiktspunkter og nyte enestående spillvisning. Bredden av Chobe nasjonalpark skryte av en av de tetteste bestander av elefant på det afrikanske kontinentet - anslått til ca 120 000. Parken huser også et stort antall bøffel, leopard og løve, sammen med en rekke antiloper og rikelig fugleliv.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Zambezi Queen by Mantis

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål