WeTu Analytics

African Bush Camps Nyamatusi Mahogany

Walking Safaris

Borte fra komforten til et safarikjøretøy blir alle sansene dine plutselig vekket når du er til fots. Våre turguider vil følge deg gjennom busken mens du lærer deg om dyrespoor, interessante insekter, planter og geologien i området.

Vis mer
Vis mindre

Game Drives

Bly av en av våre erfarne guider, vil du se praktfulle dyreliv urfolk i området. Guiden din viser deg de skjulte stedene som er best for spillvisning, og gir deg innsiders kunnskap. Med mange års erfaring er våre afrikanske Bush Camps guider kjent for å være noen av de beste i bransjen.

Vis mer
Vis mindre

Canoeing Safari

Lower Zambezi-elven er den perfekte settingen for en eventyrlystne kanopadling safari. Padle langs det rolige vannet i Zambezi-elven og beundre det uberørte landskapet i Mana Pools nasjonalpark fra en unik vinkel. På kanopadling safari får du sjansen til å se dyreliv som flodhester, krokodiller, elefanter og utrolig fugleliv.

Vis mer
Vis mindre

Catch and Release Fishing

Prøv å fiske fra bredden av Zambezi-elven. Fisk for tiger, brasme (tilapia), vundu og mange andre arter på fangst og utgivelsesbasis.

Vis mer
Vis mindre

Bird Watching

Glede i kallet til den afrikanske skimmeren, fotografere den sørlige karminbie-eater eller Narina-trogonen. Eller bare lene deg tilbake og nyte sine vakre sanger.

Vis mer
Vis mindre

The Ngwana Club

Fra naturvandringer rundt leir og historiefortelling til kulturkunst og håndverk og cub club matlagingskurs, den afrikanske Bush Camps' barnefokuserte Ngwana Club skaper et morsomt og pedagogisk miljø for barn på safari.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

African Bush Camps Nyamatusi Mahogany

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål