WeTu Analytics

Twyfelfontein Country Lodge

Velkommen til Twyfelfontein Country Lodge. Et sant landemerke ligger i hjertet av en av verdens mest storslåtte villmarkområder. Tvyfelfontein i Damaraland er et UNESCOs verdensarvliste, hjemsted for en av de største samlingene av rock-art graveringer som finnes i Sør-Afrika. Ikke bare forlot Khoi-San og stammene i gamle år en sann kulturarv bak, men hele området er preget av naturlige underverk som Doros Crater, Burnt Mountain, Orgelrør, forstenet skog og ørkentilpassede dyr — som ørkenen tilpasset elefant er trolig den mest kjente arter.

Ligger langs fjellsiden, blander hytta vakkert inn med omgivelsene. Ved hjelp av naturstein, nøye utvalgte lakkfarger og stråtak komplimenterer designen sandsteinsformasjonene med minimal visuell innvirkning på dette pittoreske landskapet. Storslått utsikt fra dekk over Huabdalen, ørkensletter og fjerne fjell gir timer med avslappet komfort, fred og ro.

56 Vakkert innredede rom imøtekomme ulike reisebehov, enten det er enkelt, familie eller vennegruppe. Restauranten har et velfortjent rykte for utskt mat - tilbyr gjestene en uforglemmelig matopplevelse. Aktiviteter og utflukter som tilbys vil innpode livslang inntrykk og minner.

Twyfelfontein er et reisemål i seg selv. Føl hjerteslag i Afrika og hør på hennes sjel, koble til røttene og gå på hennes jord.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Twyfelfontein Country Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål