WeTu Analytics

Twyfelfontein Country Lodge

Ephemeral (Dry) River Drive

Du kan beundre den rike vegetasjonen med muligheten til å møte ørkentilpassede elefanter i den tørre elven Aba-Huab. Våre erfarne feltguider tar deg med på en spennende naturstasjon, fylt med interessante fakta knyttet til området, dets historie og dyreliv. Vær på utkikk for å se rovfugler, antilope, eventyrsirkler, Welwitchia Mirabilis og mange andre interessante geologiske formasjoner. Våre guider har en utmerket rekord for å spore opp flokker av gratis roaming ørken tilpasset elefanter og vil gjøre sitt beste for å møte opp med disse fantastiske gigantene. Rikelig tid er lov til å ta bilder og utveksle informasjon om endemisk fauna og flora.

Naturstasjonen returnerer over daler av savanne, små sanddyner, tørr elveleiet og interessante geologiske formasjoner. Et stopp ved Welwitchia Hill gjør at du kan gå i land bilen og nyte en nydelig solnedganger i uberørt natur. Ta så mange bilder som du vil av solen gå ned over ørken-lignende savanne slettene og fjerne fjell. Dette er Afrika på sitt beste.

Etter sundowner, gjester tilbake til hytta for å friske opp og nyte en deilig middagsbuffé.

Gjester må møte sin guide i resepsjonen 15 minutter før avgangstid for en møte og hilse sesjon. Guiden vil gi en generell innføring av turen og fremheve spesifikke sikkerhets- og miljøforskrifter som må følges. Gjestene oppfordres til å gjøre bruk av denne muligheten til å informere deres guide av spesifikke felt av interesse som fotografering, fugling, dyr atferd osv Guiden vil strukturere turen for å fokusere på disse områdene av interesse.

Avgangstid: 15h00

Inkludert: Mineralvann, brus, øl og musserende vin.
Varighet: 3.5 — 4,0 timer

Gjester anbefales å ha tilstrekkelig beskyttelse mot solen og ta varme klær sammen om vinteren.

Bestillinger kan gjøres på forhånd eller i resepsjonen.

Vis mer
Vis mindre

Rock Engravings & Petroglyphs

En tur til Rock graveringer og malerier, The Burnt Mountain og The Organ Pipes ledsaget av en bosatt guide. Mange av fjellformasjonene er produktene av forhistorisk vulkansk handling. Fascinerende planter i området inkluderer Welwitschia Mirabilis, Moringa og en rekke Commiphora arter.

Fjellgraveringer: Graveringene har svært få skildringer av mennesker; Langt sett viser flertallet av graveringene på Twyfelfontein dyr og deres spoor. Berggraveringene på Twyfelfontein avslørte en dypere forståelse av verden til jegerne og samlerne som bodde der i fortiden.

Orgelrør: Disse massene av vinkelrette dolerittsøyler ligger nedover elveleiet og dannet av inntrenging av vulkansk bergdoleritt for ca 120 millioner år siden.

Burnt Mountain: Ligger et par kilometer fra orgelrørene og synlig fra veien. Karoo kalksteiner som dannet fjellet ble avsatt for rundt 200 millioner år siden. For omtrent 120 millioner år siden ble orgelrørene dannet, vulkansk lava innbrudd kalksteinene og metamorfismen som ga fjellet sin særegne farge.

Avgangstid: 08:00 (etter frokost)
Inkludert: Mineralvann og brus
Varighet: Ca. 3 timer

Vis mer
Vis mindre

The Living Museum of the Damara

1. Tradisjonelt liv i landsbyen:
Opplev den daglige rutinen i et tradisjonelt museum, inkludert tradisjonell smed (laging av våpen og verktøy), soling av lær (produksjon av tradisjonelle klær), smykker og håndverk, dans, sang og tradisjonelle spill, Holy Fire og ild making og mer.

2. Bushwalk:
Følg oss på en bushwalk hvor kvinnene samler planter fra bushen for mat, parfyme og medisin, og hvor mennene viser deg hvordan du setter opp feller, snarer og hvordan de pleide å jakte i gamle dager.

3. Tradisjonelle Liv & Bushwalk:
Kombinerer programmer 1 og 2 for den komplette traditionelle Damara oplevelse.

Regler for barn
0 - 2 år gratis
3-12 år halv pris

Vis mer
Vis mindre

Guided Hiking Trails

Guidede turstier om morgenen og ettermiddagen er tilgjengelig. I disse stiene kan du støte på fascinerende planter i området, inkludert Welwitschia mirabilis, Moringa og en rekke Commiphora arter.

Morgenstiene starter 30 minutter før soloppgang. Ettermiddagsløyper starter ca 1 time før solnedgang slik at gjestene tid til å komme tilbake til Lodge før mørk.Varigheten av turen vil bli bestemt av guiden, med tanke på hastigheten og egenskapene til hver gjest.

Minst 2 gjester og maksimalt 10 gjester per guide.

Vis mer
Vis mindre

The Real Adam & Eve

Dette er en kjøretur til Adam & Eve Rock for å vise graveringer og et lite bushmanmaleri før du fortsetter til Real Adam & Eve-maleriet. Historien bak maleriene og graveringene vil bli forklart av guiden.

Avgangstid: Kun morgen - Vennligst spør i resepsjonen for avgangstider.
Inkludert: Mineralvann og brus
Varighet: Ca. 1,5 timer
Avstand: 20km og deretter 10 minutters gange til området & igjen 10 minutters gange til parkeringsplassen
Høyde: 12 meter

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Twyfelfontein Country Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål