WeTu Analytics

andBeyond Phinda Zuka Lodge

Game Drives (included)

Nyt tidlig morgen og sen ettermiddag spillstasjoner som fortsetter etter kvelden. andBeyond sine profesjonelt trente guider vil spørre deg om ditt favorittdyreliv og vil gjøre sitt beste for å sikre at dine preferanser blir oppfylt, enten det er å spore en bestemt art eller bruke mer tid på å nyte hver sighting og bli kjent med vaner av dyrene. De vil også fortelle deg om vegetasjonen i regionen og vil forklare atferden til dyrene du kommer over. I noen tilfeller vil støttelinjene kunne identifisere individuelle dyr og gi deg beskjed om deres historie og vaner.

AndBeyond Phinda Private Game Reserve er kjent for sine eksepsjonelle observasjoner av den unnvikende geparden og den sjeldne svarte neshorn, samt Big Five. Det er også en rekke bosatt løve prides og rangers vil gjøre sitt beste for å gi deg en eksepsjonell observasjon av alle disse dyrene.

Vis mer
Vis mindre

Interpretive Nature Walks and Big Game Viewing Walk (Included; subject to the availability of a qualified guide)

Akkompagnert av din ranger, nyte en fortolkende natur tur, rundt hytta, hvor du lærer mer om vanskelighetene med den afrikanske busken, fra å oppdage fascinerende flora og lese dyrespor med guiden din til å møte mindre dyreliv opp-nært.

Vis mer
Vis mindre

Pangolin Conservation Experience (additional cost)

Pangoliner er det mest posjerte pattedyret på planeten. De er dyr i skyggelandene av utryddelse. Delta i vår one-of-its-kind Pangolin bevaring erfaring, og støtte oss i dette banebrytende initiativet for å reetablere Temmincks [bakken] pangolin i en region hvor de har gått lokalt utryddet. Intensiv overvåking, ved hjelp av VHF og GSM/UHF sporingskoder, er et kjerneelement i dette prosjektet. Reis med vårt team av spesialister når de finner dyret, erstatter GSM/UHF-taggen, gjør generelle helsekontroller og samler inn viktige data.

Din opplevelse:
Delta i denne privat guidet pangolinforskning og overvåking erfaring på &Beyond Phinda Private Game Reserve, og du vil være å støtte bevaring av verdens mest trafikkerte pattedyr. I denne tolke og eksklusive aktiviteten vil gjestene bli med en forsker som han (eller hun) lokaliserer en av pangolinene som har blitt gjeninnført til reservatet. De vil ha den sjeldne muligheten til å observere de unike funksjonene og bemerkelsesverdige tilpasninger av disse milde skapningene første hånd som vår forsker gjør en generell helsesjekk, og laster ned kritiske forskningsdata fra UHF tag knyttet til hver pangolin.

Denne eksklusive opplevelsen er tilgjengelig mot et pristillegg, og tilbys med forbehold om tilgjengelighet. Det vil finne sted om ettermiddagen eller kvelden om vinteren, eller om natten om sommeren. Du må være 16 år eller eldre for å delta. Dersom mindre enn 6 personer må du booke et privat kjøretøy. Gjester vil dessverre ikke få lov til å ta på eller håndtere dyrene.

Vis mer
Vis mindre

Maputaland Beach Adventure (additional cost)

De store sandstrendene på Maputaland kystlinje gir vakre omgivelser for en halvdags strandutflukt. Nyt solen, sprut i det varme vannet i Det indiske hav, slapp av med en god bok, spill strandspill, ta rolige spaserturer langs kysten eller snorkle ved siden av Jesser Point, et beskyttet marinereservat.

Vis mer
Vis mindre

Indian Ocean Scuba Safari (additional cost)

Sodwana Bay er anerkjent som en av de ti beste dykkestedene i verden, og tilbyr en overflod av fisk og marint liv gjennom året. Korallrevet raviner, avsatser og topper huser mer enn 1 200 fascinerende fiskearter.

Vis mer
Vis mindre

Black Rhino Tracking On Foot (additional cost)

Ta på deg et par tursko og tilbring morgenen med en ekspert ranger og tracker for å finne det sjeldne og truede svarte neshornet til fots. Følg neshorn spor, gjenkjenne neshorn middens og skrape innlegg, og les tegnene på busken på jakt etter steinbruddet ditt.

Vis mer
Vis mindre

Turtle Nesting Adventure (additional cost)

I fire måneder på den sørlige halvkule sommeren kommer de enorme skinnskinnene og skilpaddene fra Det indiske hav ved Sodwana-bukten for å legge sine dyrebare egg i sanden. Når månen stiger over havet, vokser spenningen når du kjører langs den øde kystlinjen på jakt etter friske skilpaddespor som kommer ut av havet og reiser langs stranden på jakt etter et passende hekkested. Se som den kvinnelige skilpadden graver reiret og legger hennes clutch på opptil hundre egg.

SONESIONS: Tilgjengelig november til februar.

Vis mer
Vis mindre

Zulu Village Tour (additional cost)

Besøk et Zulu-samfunn like utenfor ogBeyond Phinda Private Game Reserve og samhandle med de vennlige Zulu-folkene. En ekspert ogBeyond guide vil eskortere deg gjennom samfunnet og dele interessant innsikt i Zulu-kulturen og dens fascinerende skikker, tro og tradisjoner. Du vil bli invitert inn i en tradisjonell gård og gitt den sjeldne muligheten til å være vitne til de daglige rutinene og livsstilen til en landlig Zulu familie. Lær om familiestrukturene, hvordan hjemmene er bygget, hvorfor storfe er så høyt ærverdige, og mye mer. Senere vil du tilbringe tid med den høyt respekterte lokale sangomaen (heksedoktor/tradisjonell healer) som vil forklare underverkene til Zulu opphav og deres åndelige tro. Eventyret avsluttes med en rask stopp på Mbhedula Craft Market, hvor det vakre håndverket til 43 Zulu håndverkere er vist. Det er et flott sted å finne den perfekte suveniren av din tid tilbrakt med Zulu-folket.

Vis mer
Vis mindre

Specialist Walking Safari (additional cost)

For de som leter etter en aktiv spenning utover spenningen i Big Five observasjoner på en spillbil, ogBeyond Specialist Walking Safaris tilbyr en mulighet til å koble til den afrikanske busken, samspill med alle sine innbyggere, fra største til minste. Legg ut på en hel dag eventyr i ditt private kjøretøy der føttene trå i sporene av sebra og bøffel, neseborene fylles med duften av knuste ville gress som du skyver gjennom busken og alle seks sanser re-våkne som Afrika berører deg og du berører Afrika.

Vis mer
Vis mindre

Photographic Safari (additional cost)

Fotografiske entusiaster, fra nybegynnere til avansert, kan nå fange den vidunderlige landskap og magiske skapninger av andBeyond Phinda Private Game Reserves, ved å dra nytte av et fullt utstyrt fotografisk safari kjøretøy. Kjøretøyet er utstyrt med toppmoderne kamerafester og har plass til maksimalt fire gjester, noe som sikrer eksklusivitet under safariopplevelsen.

Gjestene kan velge mellom følgende to alternativer:
1. Spesialist fotografisk Safari
• Få en ekspert fotografisk guide til å følge deg. Våre ekspertguider vil bruke sin omfattende erfaring innen dyreliv, fugle- og landskapsfotografering for å hjelpe deg med å få bildet av livet!
• Maksimalt fire gjester.
2. Fotografisk Safari Kjøretøy
• Bestill kun det fotografiske safari-kjøretøyet — maksimalt fire gjester.
• Fotografiske entusiaster vil bli drevet og guidet av en andBeyond safari guide.

Vis mer
Vis mindre

A Night Under the Stars (additional cost)

Tilbring natten sove rett under stjernene i hjertet av bushen på dette spennende eventyret over natten. Etter hvert som solen går ned på slutten av ettermiddagsspillet, kommer du til en vakker rydding midt i busken, hvor komfortable senger med varme dyner og tepper, samt bølgende myggnett, er satt opp for deg. Trekk stolen opp til flammende bål og skål solnedgangen som mørket dyper. Nyt et deilig måltid tilberedt på peisen og sovne i fullstendig ro, omgitt av Afrikas nattlyder og holdt trygt av en væpnet vakt.

Vis mer
Vis mindre

Ocean safari (additional cost)

Mens du nyter den eksepsjonelle Big Five &Beyond Phinda Private Game Reserve, hvorfor ikke unne deg en Ocean Safari som tilbyr en fantastisk mulighet til å møte noen av Sør-Afrikas vakre marine liv. Dette spennende eventyret, ombord på et oppblåsbart fartøy og i selskap med en sertifisert dykkmester, tilbyr muligheten til å møte og svømme med ville delfiner, snorkling blant blomstrende rev og sjansen til å se knølhval og sørlige høyre (sesongmessige).

Vis mer
Vis mindre

Private Safari (additional cost)

Denne eksklusive safarien er planlagt spesielt for deg, og lar deg utforske bushveld med din egen dedikerte ranger, tracker og kjøretøy. Spillstasjoner kan være så lang eller så kort som du ønsker. Måltidene kan nytes i hytten, utendørs i piknikstil eller nytes i skyggen av trærne. Dine spesifikke interesseområder kan dekkes, fra insektrike til store flokker av bøffel eller stolt av løve.

Vis mer
Vis mindre

Elephant Conservation Experience (additional cost)

Vær blant fire grupper, med opptil åtte gjester hver, som vil ha en gang i livet mulighet til å delta i ogBeyond Phinda Private Game Reserve elefant bevaring prosjekt. Her får du muligheten til å være vitne til en elefant darting, og bistå i endring av sovende pachyderm radio krage. Fire av elefantkragene som brukes i Phindas forskningsprogram trenger å bytte ut, og gjestene blir invitert til å delta i denne ekstraordinære opplevelsen.

Du må være 12 år og eldre for å delta, og tilbys med forbehold om tilgjengelighet av veterinæren og helikopterpiloten. Dersom mindre enn 6 personer må du booke et privat kjøretøy. Minimum opphold på 3 netters opphold kreves for å garantere gunstige forhold for darting.

Vis mer
Vis mindre

Rhino Conservation Experience (additional cost)

Nyt en gang i livet mulighet til å komme tett og personlig med et neshorn på andBeyond Phinda Private Game Reserve mens du bistår i bevaringen av denne sjeldne arten. Dette eventyret tillater gjestene å vitne fangst og darting av et neshorn og hjelpe veterinær team i innskjæring sovende dyr øre for forskning og sikkerhet overvåking. Ørehakk, samt mikrochips plassert i hornet, gjør det mulig for forskere å korrekt identifisere forskjellige rhino på reservatet. Grupper på opptil åtte gjester hver (deler samme kjøretøy) kan delta i hele prosessen, fra å lokalisere og kutte neshorn med helikopter til aldri å bli gjentatt mulighet til å berøre den bedøvne giganten under innskjæringsprosedyren. Du må tilbringe minst 3 netter i tillegg til Beyond Phinda Private Game Reserve.

Vis mer
Vis mindre

Massage: Quiet Mind Journey (additional cost)

Dere er pålagt å skape en personlig bekreftelse for å gjenvinne en ubetinget aksept og kjærlighet til dere selv og gjenforene dere med deres sjel for å frigjøre all negativ energi fra innsiden. En unik blanding av
aromaterapi og planteoljer valgt spesielt av deg, og kombinerer dype vev massasje teknikker for å bringe avslapning til slitne, verkende muskler slik at kropp og sjel å gå tilbake til perfekt likevekt. Velg mellom en blanding av aromaterapi oljer til enten destress, hydrat, slappe av eller detox.

Full karosserie: 90 min
Kun rygg og nakke: 30 min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Healing Earth African Shea Butter (additional cost)

African Shea Butter har lenge vært hyllet for sine kraftige helbredende og nærende effekter. Avslappende nærende og energigivende denne kroppsmassasjen retter seg mot bestemte områder eller spenning og muskelubehag ved bruk av dype vevsteknikker der smerten blir dramatisk lindret.

Full kropp og hodebunn 75min
Rygg, nakke og hodebunn 45min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Soul of the Earth Celebration (additional cost)

Gjenoppvåk din Sjel med en kombinasjon av kraftige afrikanske aromaterapioljer og botaniske kroppsbalsamer som kombinerer tradisjonelle afrikanske Calabash og bambusverktøy med menneskelig berøring og rytmisk bevegelse i dette overbærende ritualet, den ultimate kilden til avslapning for å bringe balanse mellom sinn, kropp og sjel i hjertet i Afrika, menneskehetens vugge, gjennom berøring og vibrasjonslyd terapi ved hjelp av gamle lydverktøy og teknikker.

Velg afrikansk potet for sine gamle Healing krefter, Marula Neroli for en sensorisk overbærenhet, Kalahari Melon for sine fuktighetsgivende egenskaper, Mongongo mutter til detox eller kanel og oransje til fast og Tone

Full kropp og hodebunn: 90min
Rygg og hodebunn: 60min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Earth Glow Body Polish and Wrap (additional cost)

Gjenoppvåk sansene dine gjennom skånsom peeling og konvolutt kroppen din med inspirerende blandinger av naturlige afrikanske essensielle oljer og botaniske produkter. Vi starter behandlingen med en tørr polish etterfulgt av en full body polish for å lindre spenningen og forny huden. Vi gjør så wrap og en overbærende full kroppsmassasje ved hjelp av vår kraftige samling av urfolk afrikanske oljer og balsam.

Velg afrikansk potet for sine gamle Healing krefter, Marula Neroli for en sensorisk overbærenhet, Kalahari Melon for sine fuktighetsgivende egenskaper, Mongongo mutter til detox eller kanel & oransje til fast og Tone

90min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Footprint Ritual (additional cost)

Smelte vekk stress og foryng dine trette bein med denne fotbehandlingen som vil gi føttene dine hydrert, mykgjort og silkemyk, klar til å erobre den afrikanske busken. Føttene dine er gjennomvåt i en afrikansk Joy energigivende salt suge, skrubbet med foryngende peppermynte og eukalyptus skrubb og balsamert i African Shea Butter. Slapp av når du får en massasje på skulderen og hodebunnsmassasje og avslutt behandlingen med en kjølefotgel for å sette den siste våren i ditt trinn

30min
60min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Handprint Ritual (additional cost)

Det ultimate håndritualet. Hendene dine er polert med en ren peppermynte & Aloe Vera polish og neglebåndene restaurert med urfolk helbredende oljer. Hendene dine blir deretter balsamert med afrikansk Shea Butter. Slapp av når du får en massasje på skulderen og hodebunnsmassasje og avslutt behandlingen med en nærende Pinotage håndoljemassasje, slik at hendene føles myke og forynget.

30min
60min

Vis mer
Vis mindre

Massage: WildChild Beauties and Buddies (additional cost)

Et WildChild trenger også velvære

Sug de slitne små føttene i Healing Earth Lavendel og Jasmine boblebad, etterfulgt av en Mango Orange skrubb, tånegl grooming og mini fot kile og gni. For å lade opp energien din vil en 15min rygg-, nakke- og skuldermassasje med ren Aloe Vera Gel garantere å sende våre spirende rangers av på deres neste eventyr i African Bush. Avslutt behandlingen med en afrikansk stamme Face Paint, og hvis du velger det, la med dine egne skjønnheter og kamerater skjem bort Kit for å huske eventyret ditt i naturen og minne deg på hvor viktig det er å ta vare på landet, dyrelivet og menneskene i denne verden.

Behandling 30min
Skjønnheter og venner Skjem bort Kit

Vis mer
Vis mindre

Massage: Zulu Celebration Journey (additional cost)

Healing Earth har legemliggjort den levende sammensmeltingen av fargerike perleverk som bevarer Zulu-kulturen fra fortid, nåtid og fremtid innenfor Shangaan-feiringen.

Vår reise starter med en Zulu Foot Ritual, hvor saltkrystaller fylt med planteekstrakter brukes til å rense bort eksterne elementer, noe som sikrer en positiv og kontinuerlig strøm av energi innenfor klientterapeutreisen.

Reisen fortsetter med en vakker kroppsrens, ved hjelp av en forfriskende Healing Earth Tanga-Orange Polish blandet med urfolk oljeekstrakter for å rense huden grundig. En herlig, avslappende massasje terapi følger med vår Zulu Body Butter, beriket med afrikansk sheasmør, kokosolje og en rik krydderblanding som etterlater kropp, sinn og sjel fornyet og oppkvikket.
For å avslutte reisen din, kaller vi på Regnet med vår gamle Zulu Thanksfest for å vise slutten på vår signaturterapi og som et symbol på Zulu-kulturen hvor regn er symbolsk som et viktig liv som gir kraft til ny begynnelse, velstand og foryngelse.

Klientene omfavner Zulu-kulturen og er begavet med en juvel av Zulu beadwork som har blitt intuitivt valgt og dermed holder et varig minne og en dyp forankret forbindelse med Afrikansk jord og dens folk.

90min

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

andBeyond Phinda Zuka Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål