WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

Ligger i de avsidesliggende vestlige delene av Serengeti nasjonalpark, forventer en privat Serengeti safariopplevelse komplett med bosatte flodhestputer og bemerkelsesverdige løvestoltheter.

Perfekt beliggenhet ved bredden av en sideelv til Grumeti River, i de bortgjemte vestlige delene av Serengeti nasjonalpark, &Beyond Grumeti Serengeti River Lodge deler fantastisk utsikt og enestående observasjoner.

På grunn av sin fjerntliggende beliggenhet, det er veldig få hytter i denne uberørte delen av parken, muliggjør en intim og eksklusiv Serengeti safariopplevelse. To ganger daglig spillstasjoner fra hytta møter ofte store løvestoltheter og klaner av hyene, store flokker med bosatt slettespill samt de spesielle svart-hvite colobus-apene, fant ingen andre steder i Serengeti.

Bruker elvens naturlige bueform, og hyller de sirkulære formene til en tradisjonell Maasai manyatta, hytta utspiller seg for å avsløre en diskret følelse av luksus. Pyntet med Kitenge-stoffer og fremhevet med steinvegger, hytta har også de livlige fargene i fiskesamfunnene rundt Victoriasjøen og de gråtonene som er representative for flodhesthud som er vakkert vevd inn i dypt komfortable møbler og skreddersydd, håndlagde beslag.

Å gå inn i gjesteområdet ved ankomst er et ekte 'wow' øyeblikk. Romslige dekk er perfekte for å nyte solnedganger med utsikt over elven, og hyttens glitrende rim-flow svømmebasseng gir utsikt over sesongens flodhest pods nedenfor. Nærheten til vann trekker en overflod av dyreliv hele dagen og natten.

Ved å berøre jorden lett og tilsynelatende flyter over landskapet, 10 nostalgisk elegante og veldig romslige, gjestesuiter tilbyr naturlig lys, en enorm seng, bad, en innendørs dusj (med en spektakulær utsikt) og et privat stupebasseng. En familiesuite, med tillegg av et mindre barnesoverom, tilbyr eventyrlystne familier den unike muligheten til å utforske den afrikanske busken sammen.

Feirer lokal kultur og mat, bli nedsenket i losjens utsøkte måltider, fra frokost til middag. Mye elskede og kjente frokostbrett, komplett med nypresset juice og husbakt brød, er absolutt ikke å gå glipp av, mens det interaktive kjøkkenet skaper et rom for gjestene å jobbe sammen med kokker og planlegge menyene for dagen. Den tradisjonelle bomaen, en helt med servering om natten, serverer et utvalg av håndverkspizzaer, og saltskorpen, helbakt fisk, som hyller regionens store innsjøer, blant mange andre deilige måltider. Nyt hyggelige ettermiddager og kvelder rundt den sentrale sirkulære baren; et mesterverk av vevde stoffer og dramatiske glassballlysinstallasjoner.

For de som leter etter en aktiv trening, gå til treningsstudioet. Men hvis du føler deg som en skjemmeøkt, overgi deg til en afrikansk velværebehandling på rommet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål