WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

&BEYOND Grumeti Serengeti River Lodge ligger i de avsidesliggende vestlige delene av Serengeti. På grunn av sin langt flung beliggenhet, det er svært få hytter i denne uberørte delen av parken, noe som betyr at gjestene kan forvente ultimate i eksklusivitet.

Lodge har en perfekt beliggenhet ved bredden av en sideelv til Grumeti River. Ved hjelp av elvens naturlige bueform og hyllest til de sirkulære formene til en tradisjonell Masai manyatta, utfolder losjen seg for å avsløre en diskret følelse av luksus.

Å gå inn i gjestenes område ved ankomst er et virkelig wow øyeblikk. Romslige dekk er perfekt for å nyte solnedere med utsikt over elven, og leirens basseng med rim-flow gir utsikt over de sesongåpne flodhassene nedenfor. Nærheten til vann trekker en overflod av dyreliv hele dagen og natten.

Berøring jorden lett og tilsynelatende flytende over landskapet, 10 nostalgisk elegant, og svært romslige, gjestesuiter tilbyr naturlig lys, en enorm seng, bad, en innendørs/utendørs dusj (med en spektakulær utsikt), og glitrende privat lite basseng. En ny familiesuite har blitt innlemmet med et lite ekstra soverom tilknyttet.

Hotellet er utsmykket med Kitenge-tekstiler og fremhevet med steinvegger, og har også de livlige fargene til fiskerisamfunnene rundt Victoriasjøen og gråtonene representative for flodhest gjemmer som har blitt vakkert vevd inn i dypt komfortable møbler og skreddersydde, håndlagde beslag.

For en komplett matnedsenking, forvent menyer som er ukompliserte, enkle å spise, frisk, sunn og sunn. Den tradisjonelle boma vil fortsatt være helten i natt-tid bespisning og kunstige pizzaer, samt salt-crusted, helbakt fisk, som gir hyllest til regionens store innsjøer, vil også bli servert i dette unike rommet. Selvfølgelig er losjens velkjente frokostbrett, med fersk juice og husbakt brød absolutt ikke å gå glipp av. Et interaktivt kjøkken skaper en plass for gjestene å jobbe sammen med kokker og planlegge sine menyer for dagen. Nyt hyggelige ettermiddager og kvelder rundt den sentrale sirkulære baren; et mesterverk av vevde tekstiler og dramatiske glasskulelys installasjoner.

For de som leter etter en aktiv treningsøkt, gå til treningsstudioet. Men hvis du føler deg som en skjemme bort økt, overgi deg til en massasje på rommet.

To ganger daglig spillet kjører fra hytta ofte støter på store løve stoltheter og klaner av hyene, store flokker bosatt slettene spillet samt de spesielle svart-hvitt colobus aper, fant ingen andre steder i Serengeti. Å se andre kjøretøy gir deg en eksepsjonell spillopplevelse.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål