WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

Safari Game Drives

Vi tilbyr spillstasjoner to ganger daglig, med soloppgang og solnedgangsstopp. &Beyonds profesjonelt trente guider vil spørre deg om ditt favorittdyreliv og vil gjøre sitt aller beste for å sikre at forventningene dine blir oppfylt, enten det er på jakt etter en bestemt art eller tilbringer tid på hver observasjon av unike dyrs atferd.

Vis mer
Vis mindre

Birdwatching

Keen birders vil glede seg over muligheten til fuglekikking mens de er på spillstasjoner. Utforsk parken på jakt etter sine 350 arter. Vi har valgt våre favoritt Star Birds til reservatet, og hvis du finner dem alle, vil vi feire med en flaske musserende vin tilbake på hytta.

Vis mer
Vis mindre

Stargazing

Den afrikanske nattehimmelen er virkelig et syn å se. Sett deg under et teppe med en million stjerner og nyt en grunnleggende astronomileksjon fra guiden din, som vil lære deg hvordan du navigerer ved hjelp av stjernene, kartlegge himmelen, og påpeke berømte konstellasjoner.

Vis mer
Vis mindre

Community visit

Utvilsomt et høydepunkt på ethvert opphold i Tanzania, et samfunnsbesøk gir muligheten til å engasjere seg med de vennlige lokalbefolkningen. Få førstehåndskunnskap om Africa Foundations ulike prosjekter for å forbedre utdanningen, helsetjenester og vanntilgang i Lukungu-samfunnet.

Vis mer
Vis mindre

Guided Nature Walk (Additional Cost)

Det perfekte alternativet til spillstasjoner, en guidet naturvandring tilbyr den utrolige opplevelsen av å utforske den verdensberømte Serengeti nasjonalpark til fots. Ideell for ivrige fuglekikkere og ivrige fotografer, det er så mye å se og lære under en guidet tur, og muligheten til å komme nær slettespillet er spennende.

Ekstra kostnader gjelder.

Vis mer
Vis mindre

Hot Air Balloon Safari (Additional Cost)

Legg ut på en safari ovenfra, i komforten av en massiv, vevd kurv, sikkert festet til en bølgende ballong. Den timelange flyturen flyter over Serengetis endeløse sletter, drapert med rikelig dyreliv. Pass over frodige lappverk av gressletter og skog, undre deg over et av Afrikas mest blomstrende økosystemer.

Sesongbasert. Ekstra kostnader gjelder.

Vis mer
Vis mindre

Healing Earth wellness treatments (Additional cost)

&Beyond Grumeti Serengeti River Lodge tilbyr den perfekte muligheten til å bare slappe av og koble til igjen etter en lang reise eller safari. Skjem deg bort med en sjel-beroligende velværebehandling i komforten av suiten din. Overbærende terapier utføres ved hjelp av Healing Earth-produkter, laget av naturlige lokale ingredienser.

Ekstra kostnader gjelder.

Vis mer
Vis mindre

Private yoga sessions (Additional cost)

Vekk sansene dine igjen midt i det fantastiske bakteppet til Grumeti Serengeti River Lodge. Her, med flodhestens grynt i det fjerne, kan du glede deg over en serie yogabevegelser designet for å strekke, styrke og justere sinnet ditt, kropp og sjel.

Ekstra kostnader gjelder.

Vis mer
Vis mindre

Private vehicle safari (Additional cost)

Skreddersydd for deg, denne eksklusive safarien lar deg utforske bushveld med din egen dedikerte guide og kjøretøy. Spillstasjoner kan være så lange eller så korte du ønsker, som dekker dine personlige interesser, fra insektriket til store flokker bøffel til stolthet av løve. Måltider kan være på hytta eller under ruvende trær.

Ekstra kostnader gjelder.

Vis mer
Vis mindre

Lake Victoria Day Tour (Additional cost)

Denne heldagsturen til bredden av Victoriasjøen lover en kombinasjon av dyrelivseventyr & utrolig fugleliv, et innblikk i livet til et fiskesamfunn og en kulturell forbindelse til Sukuma Tribe. Et morgenspill kjører gjennom Serengeti tar gjestene til parkporten. Herfra er det en 20-minutters kjøretur til innsjøen, med muligheten til å stoppe og lære om arbeidet til Africa Foundation ved Lukungu Primary School. Ved ankomst til Lake Victoria, Gjestene kan velge å sette av på en fiskesafari eller fugletitting utflukt i en tradisjonell kano, betale et besøk til det tradisjonelle fiskemarkedet eller tradisjonell healer og bare nyte de praktfulle lanscapes og roen i innsjøen. En piknik lunsj vil bli nytes før gjestene legger ut på hjemreisen.

Ekstra kostnader gjelder.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål