WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

Game drives (Included)

Ligger i den vestlige korridoren av den berømte Serengeti nasjonalpark, er dyreliv visning på andBeyond Grumeti Serengeti nasjonalpark virkelig eksepsjonell hele året. Leirens beliggenhet ved en sideelv til Grumeti elven betyr at den er ideell for å se dramatiske elveoverganger når den berømte Great Wildebeest-migrasjonen er i området. Imidlertid kan dyrelivet opplevelse bli enda mer spektakulær når Migrasjonen ikke er i nærheten, med en svimlende tetthet av året rundt dyreliv og relativt få turister oppstått i denne delen av reservatet. Mens leiren selv er skjermet i elvebredden kratt og gir vakker utsikt over en elv bøye bebodd av flodhest, spillet stasjoner venture ut i de vidåpne slettene, hvor gjestene kan nyte quintessential Serengeti landskap i åpne 4x4 safari kjøretøy med lerret kalesjer.

Med Grumeti-elven som gir en permanent vannkilde, er området spesielt rikt på rovdyr, med massive løvestolper og omfattende klaner av hyenummerering opp til hundre ofte oppdaget. Elven tiltrekker seg også store flokker med bøffel og elefant, mens de åpne slettene er det ideelle stedet for gepard. Riverside stasjoner er bundet til å oppdage de massive krokodillene som området er kjent for, mens birders vil bli overrasket over antall endemiske arter oppdaget i hele området. Tykkene i nærheten av leiren er hjem til kolobusaper, som ikke kan sees noe annet sted i Serengeti, mens området også er vert for en langt mindre kjent vandring, hvor mange topi antilope beveger seg over slettene.

Vis mer
Vis mindre

Hot Air Ballooning (Additional Cost)

Se Serengeti ovenfra med denne virkelig spektakulære Hot Air Ballooning oplevelse. Forundre utsikten og dyrelivet ovenfra når dere nyter denne opplevelsen av et liv som virkelig vil være med dere for alltid. Det er et sjeldent og dyrebart eventyr som aldri blir glemt.

Sesongmessige. Ekstra kostnader gjelder.

Vis mer
Vis mindre

Lake Victoria Full Day Trip (Additional Cost)

Denne heldagstur til bredden av Lake Victoria lover en kombinasjon av dyreliv eventyr, sightseeing, fiske spenning og kulturell innsikt. En morgen spillet kjører gjennom Serengeti tar gjestene til parken gate. Herfra er det en 20-minutters kjøretur til bredden av innsjøen, med mulighet til å stoppe og lære om arbeidet til &Beyond Foundation ved Lukungu Primary School. Ved ankomst på Lake Victoria, kan gjestene velge å sette av på en fiske safari utflukt i en tradisjonell kano, betale et besøk til den tradisjonelle legen, klappe sammen til rytmen som landsbyboerne utføre en lokal dans eller bare beundre den praktfulle landskapet. En piknik-lunsj serveres på bredden av innsjøen før gjestene drar på hjemreisen.

Ekstra kostnader gjelder. Minst 2 gjester og minst én måneders varsel kreves.

Vis mer
Vis mindre

Healing Earth Massages (Additional cost)

&Beyond har inngått samarbeid med Healing Earth, et ledende naturlig, miljøvennlig og holistisk spa og hudpleiefirma, for å produsere en virkelig autentisk afrikansk spa-opplevelse for sinn, kropp og sjel. Terapeutisk i sin tilnærming, Healing Earth bruker bare naturlige ingredienser og essensielle oljer. De frodige spa-produkter og beroligende behandlinger er inspirert av visdom av Afrikas tradisjonelle healere og feire kontinentets levende arv, lokalsamfunn og planteliv.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål