WeTu Analytics

Karen Blixen Camp

Luxury tent

(22 Rom)

Karen Blixen Camp omfatter 22 store luksuriøse lerretstelt — hvert sett på en vakker treplattform med en romslig veranda. På pute daybed kan man nyte en ettermiddagssiesta, som tar i de fantastiske omgivelsene.

Hvert telt er eget bad og innredet med en stor, komfortabel seng, vevde tepper og en koselig lenestol som gir deg det ultimate innen camping luksus. Det private badet har et flush toalett, 2 håndvasker og en romantisk utendørs dusj med fantastisk utsikt mot himmelen. Vann er oppvarmet ved hjelp av solcellepaneler for å unngå bruk av brensel og dermed bevare Mara Woodlands. Elektrisitet leveres i alle telt 24 timer i døgnet av utvidet solcellepanel system og batteri lagring bank.

Telt kan konfigureres for enten enkelt-, dobbelt- eller 2-personersværelse, der under forhåndsavtale kan tilføjes en 3. og endda 4. seng for børn under 12 år. Familieenheten består av to telt med felles veranda.

Alle teltene er plassert med uforstyrret utsikt langs Mara-elven, noe som gir unik og privat spillvisning til Oloolololololololo-fjellveien og det rike dyrelivet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Karen Blixen Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål