WeTu Analytics

Karen Blixen Camp

Game drives

Karen Blixen Camp inviterer våre gjester til spillstasjoner i Mara North Conservancy for den ytterste eksklusive og private safariopplevelsen. Besøk Leopard Gorge, et viktig barneområde for løver, geparder og leoparder, gjort kjent av BBCs Big Cat Diary.

Gjestene på Karen Blixen Camp er i stand til å nyte tidlig morgen spill stasjoner, ettermiddagsspill stasjoner, fulldags spill stasjoner og spennende nattspill stasjoner i Mara North Conservancy. Vi oppfordrer deg til å utforske den nordlige korridoren i vårt verneområde med de majestetiske Lemek-åsene; et svært viktig dyreliv spesielt for en flokk truede afrikanske villhunder.

I migrasjonssesongen (eller på forespørsel) tilbys gjestene muligheten til å gå for en hel dag spillet kjøretur til Masai Mara National Reserve eller Mara-triangelet å ha en sjanse til å se tusenvis av wildebeests og sebraer krysser Mara-elven. Vær oppmerksom på de ekstra parkeringsavgiftene.

For den ultimate safari opplevelsen bruker Karen Blixen Camp åpne Toyota Land Cruisers som våre foretrukne safaribiler. Spillstasjoner utføres med en svært erfaren førerguide som er forpliktet til å dele sin kunnskap om vill dyr atferd og kompleksiteten i Mara Ecosystem. Ikke mer enn seks gjester i hvert spillkjøretøy sikrer den mest komfortable opplevelsen med oppmerksomhet gitt til alle besøkendes dyreliv interesse. Spillkjøring på Karen Blixen Camp er en enestående safari opplevelse.

Vis mer
Vis mindre

Bush walk

Spillet turer er alvorlige saker som du vil gå midt i den store spillet land. Stå nær de mektige termitt åsene. Prøv og få en nær overflod av vanlig spill som bebor savannen, ser deg med engstelig nysgjerrighet når du sakte nærmer dem.

Game walking er en fantastisk opplevelse. Det gir deg en intens følelse av storheten og det forbløffende Masai Mara økosystemet. Gå nesten stille gjennom de ulike gressarrayene og nyt den friske lukten av slettene og solens stikkende varme.

Vi vil spore og prøve å komme nær vanlig spill som giraffer, gnu, sebraer, topis, Grants gaseller, Thompsons gaseller, gule bavianer og Kirks Dikdik. Lære om disse fascinerende dyrene og å forstå de helt unike atferdsmessige og anatomiske tilpasninger bidrar til å passe dem inn i deres rolle i Mara økologi. Av sikkerhetsmessige grunner unngår vi kontakt med de fem store som elefanter, bøfler eller noen av de store katterovdyrene.

Vis mer
Vis mindre

Birding

Fugletitting er et viktig og interessant element i hver spillstasjon, og med over 550 fuglearter i Masai Mara, endemics til Øst-Afrika, å se fuglenes oppførsel er virkelig et eventyr alene.

Ta deg tid til å nyte fuglelivet til Masai Mara. Fugler er en viktig del av Masai Mara økosystem. Du kan forvente å se mange forskjellige arter fra de større kraner og bustards til de fargerike valser og bie-spisere.

Man kan også nyte det rike fuglelivet rundt leiren. De skyggefulle trærne og buskene i hagen gir et nydelig fuglehabitat som tiltrekker seg fugler hele året. Fuglene rundt leiren er vant til folk, og dette gjør det lettere å se dem på nært hold enn ute i felten.

Kombinasjonen av elvebredden habitat som tiltrekker vannfugler som hamerkops, hegre, gjess og sandpipers og den skyggefulle hagen som er et fristed for lilla grenadiere, vevere, stær, musfugler, hvite browed robin-chats, sotete samtaler og scarlet-chested sunbirds gjør Karen Blixen Camp det ideelle stedet å nyte undringen av kenyansk ornitologi.

Vis mer
Vis mindre

Balloon safari

Det er ingenting som å fly høyt over den storslåtte afrikanske savannen i en varmluftsballong; å se naturen på sitt beste fra et fuglperspektiv er ufattelig. Inntil du faktisk har prøvd det.

Det spennende eventyret begynner når de første rosa lysstrålene blir sett på himmelen. Når det stille inflasjonssystemet fyller ballongen med varm luft, vil kapteinen be deg om å klatre inn i kurven, suspendert under ballongen.

Din angst vil bli erstattet med et rush av adrenalin og spenning som ballongen stille løfter seg fra bakken og Masai Mara vil falle bort under føttene og en helt ny og fantastisk utsikt vises med flokker av elefanter som vakler under deg.

Etter en time med fascinerende sakte ballongcruising, vil du lande og en overdådig champagne-frokost midt i bushen venter deg. Dette er en virkelig magisk og uforglemmelig safari opplevelse.

Vis mer
Vis mindre

Community visits

Opplev hvordan Masai-folket bor midt i busken med sebraer beite og løver som brøler like utenfor sine hjem og bli kjent med sin kultur og skikker på et besøk til den tradisjonelle Maasai landsbyen, den lokale grunnskolen eller den travle markedsdag.

Flertallet av Maasai praktiserer fortsatt sin tradisjonelle livsstil og lever som pastoralister med storfe i sentrum av deres kultur og sosiale liv. De er veldig stolte av å ønske gjester velkommen og fortelle om deres hverdag i bushen.

Karen Blixen Camp støtter det lokale Maasai samfunnet, og gjestene kan besøke Mararienda Village, den lokale grunnskolen og det travle Maasai markedet.

Vis mer
Vis mindre

Kikao Conference Centre

Et unikt skreddersydd konferansetelt som ligger i Karen Blixen, som ligger ved bredden av elven Mara, er godt egnet for møter og arrangementer med omfattende fasiliteter og et bredt utvalg av spisesteder, inkludert buskservering.

Kikao Centre har plass til opptil 60 personer i teaterstil. Den er fullt utstyrt med alt nødvendig møteutstyr som LCD-projektor, stor vegg skjerm, White Boards og brevpapir. Det har også plass til 40 personer i enten styrerommet eller et klasserom satt opp.

Vis mer
Vis mindre

Bush wedding

Feire bryllupet ditt på Karen Blixen Camp med en romantisk seremoni holdt på den imponerende Masai Mara savannen, og nyt et privat middagsselskap med utsikt over Mara-elven.

Bryllupet på Karen Blixen Camp er virkelig en romantisk opplevelse for de to som ønsker å feire sin kjærlighet med familie og venner midt i den vakre Masai Mara.

Kom til leiren, opplev spennende spillstasjoner, perfekt satt lunsjer, slapp av ved det vakre bassenget og nyt koselige «før middagsdrinks» ved peisen under den afrikanske stjernelyskvelden.


På dagen for bryllupet bruden og hennes jomfruer er bortskjemt med velværebehandlinger før du kjører til slettene i Mara var brudgommen og partiet venter sammen med distriktet kommissær av Narok som skal utføre seremonien.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Karen Blixen Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål