WeTu Analytics

Little Governors' Camp

Game Drives

Governors' Camp eiendommer kombinerer ypperlige steder i Masai Mara med spesialdesignede kjøretøy og eksepsjonelt høyt trente og erfarne guider for å gi våre kunder uovertruffen spillvisning og fotografiske muligheter i verdens førsteklasses dyrelivsområde. Vi er i hjertet av det som anses å være det beste spillvisningsområdet i Masai Mara. Våre biler er spesialbygde 4 hjulstrekk landrovers. Vi tar deg ut to ganger om dagen på en spilltur inn i den berømte Masai Mara Game Reserve og omkringliggende områder. Våre førerveiledere er håndplukket og pleiet av oss. De gjennomgår en kontinuerlig veiledning opplæringsordning som er veiledet av eksperter på feltet. Etter å ha operert i Masai Mara i 40 år har våre førerguider en enestående kunnskap om reservatet kombinert med en dyp forståelse og respekt for hellighet av dette villmarksområdet, dens flora og fauna.

Vis mer
Vis mindre

Hot Air Balloon Safaris

Governors Camp Collection tilbyr Hot Air Balloon Safaris over Mara-elven, slettene og skogene i Masai Mara. Eventyret begynner like før daggry. Avgang er fra et perfekt naturlig lanseringssted bak Little Governors' Camp, og flammer fra varmluftsballongbrennerne lyser mørket mens mannskapene blåser opp håndverket deres. De første, rosa tunger av sollys flimrer over himmelen når varmluftsballongen fylles, så stiger. Suspendert i en kurv under regnbuefarget baldakin, er du ute for et dyrelivseeventyr med et helt annet perspektiv. Det som forundrer de fleste første gang ballonistene er den absolutte stillheten: stillheten som du flyter over slettene, skogen og elvene i Masai Mara. Selv om du har fløyet andre steder, er dette en unik opplevelse. Flyet varer en time eller så, hvor luftstrømmene tar deg, og med gode muligheter for fotografering og videoopptak. Så slutter din kenyanske varmluftsballong Safari med en blomstring. I den tiden ærverdige tradisjonen med ballongfly verden over, skåler du tilbake til jorden med en champagnefrokost, tilberedt uansett hvor du lander. Balloon Safari avsluttes med en overføring tilbake til leiren.

Varmluftballong Safaris er tilgjengelig mot en ekstra avgift. Vi anbefaler booking før ankomst for å unngå skuffelse.

Vis mer
Vis mindre

Walking Safari

Legg bilen bak deg og ta en tursafari med en av våre erfarne og kvalifiserte naturforskere for den sanne spenningen av bushen. Ned på samme nivå som dyrene vil du oppleve den utemmede skjønnheten i Mara. Våre vandrende safari finner sted om morgenen i et privat konsesjonsområde ved siden av Masai Mara Game Reserve. Naturen her er veldig forskjellig fra Masai Mara. Pittoreske akasietrær karakteriserer det kuperte landskapet. Turen tar ca 21 til 3 timer, men kan skreddersys til alle behov.

Be om en 5.30 om å våkne opp samtalen. Avreise fra leiren med bil på 6.00 am og en 45 minutters kjøretur vil
ta deg til gåområdet. Varme drikker og kjeks vil være tilgjengelig i løpet av hvilken tid guiden vil orientere deg. De fleste turene starter klokken 7.00, og turen tar deg gjennom ulike habitater fra åpne gressletter til akasieklut og elvebredder. Du vil spore spillet, usikker på hva som venter rundt neste hjørne - giraff, bøffel, hyene, sebra eller til og med løve. Du vil fange dufter og lyder av vill Afrika.

Turen slutter ca. 9.30 - 10.00am i Lemek-gruppen ranchen under skyggen av afrikanske oliventrær. En klassisk Governors Camp champagnefrokost serveres etter som en spillstasjon tar deg tilbake til leiren din i tide til lunsj. Kjøreturen din tilbake til leiren igjen er et spill kjøre gjennom Masai Mara. Safari på ettermiddagen er ferdig med solnedganger og kanapeer.
Deltakere i en vandringssafari bør være i god helse og være rimelig passform og aktiv. Det er ingen sti som sådan, og noen deler av turen fører gjennom kuperte og steinete områder. Barn under 12 år har av sikkerhetsmessige grunner ikke lov til å delta i turgåing safari. Tursafari kan enten bestilles på forhånd eller i leiren med forbehold om tilgjengelighet.


Tilgjengelig mot et pristillegg.

Vis mer
Vis mindre

Cultural Visit

Masai-folket i Øst-Afrika er et slående bilde, synonymt med safari. Et stolt folk med mange tradisjonelle praksis fortsatt veldig mye levende i sin kultur. Besøk en lokal Masai landsby og lær om hvem de er med egne ord.

Vis mer
Vis mindre

Visit Community Projects

Besøk til våre ansvarlige turistprosjekter kan organiseres fra leiren. Mara Rianda Primary School og Mara Rianda Medical Centre er to inspirerende prosjekter støttet av guvernører 'Camps.

Finn mer informasjon om prosjektene her:

https://www.governorscamp.com/discover/community-conservation/new-health-centre-at-mara-rianda/

https://www.governorscamp.com/discover/community-conservation/mararianda-school-program/

Vis mer
Vis mindre

Mara-Meru Cheetah Project

Siden begynnelsen av 1900-tallet gepardbestanden har falt dramatisk fra 100'000 individer til 7'500 personer med menneskelig aktivitet en viktig årsak.

Det er derfor viktig å forstå det gepard-menneskelige grensesnittet, som er et av de viktigste verkene til Mara-Meru Cheetah-prosjektet, ledet av Dr. Elena Chelyseva.

Våre guvernører spiller en viktig rolle i datainnsamlingen for Dr. Elena og hennes team, og rapporterer gjennom observasjoner og atferdsobservasjoner av gepard oppdaget.

Dr. Elena liker å dele sin ekspertise på gepardene i området med våre gjester gjennom samtaler eller ved å følge gjestene spillstasjoner.

Vennligst gi oss beskjed hvis du ønsker å forhåndsbestille en samtale eller en guidet spillstasjon med Elena når du bestiller safari for råd om kostnader.

Vis mer
Vis mindre

Photographic Safaris

For 2022 er guvernørenes Camp vertskap for to dyrelivfotografer i Mara; Felix Rome og Nick Penny. Begge er tilgjengelige for å bestilles av våre gjester for ledsaget fotosafari og grundig opplæring på alle elementer av fotografering, inkludert redigering. Gi oss beskjed hvis du ønsker å garantere en hel dag med dem fange det aller beste av denne utrolige dyreliv reserve. Merk at du må garantere et eksklusivt kjøretøy til daglig pris, i tillegg til fotografens daglige avgift.

Guvernører' har også 3 'foto safari' kjøretøy. Lytte til de spesifikke behovene og anbefalingene fra fotografene vi har vært vert gjennom årene, har vi endret tre Landrover-kjøretøy for å inkludere samme nivå sitteplasser hele, cut-out sidepaneler i den midterste raden for å få de mye ønsket lav vinkel skudd, høye tak, fullt sammenleggbare frontruter og bred sidepanel for å tilby det perfekte stedet for å hvile en beanbag og lang linse. Bilene er tilgjengelige på eksklusiv bruk og kan bli bedt om og reserveres mens du foretar din guvernørers bestilling. De er tilgjengelige på alle våre leirer i Masai Mara.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Little Governors' Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål