WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

En drøm destinasjon for store kattelskere. Lithe, smidig, klar, leoparden er makt og slyngete nåde kombinert, og en observasjon, uansett hvor kort, er en av de mest dyrebare storkattemøter i verden.

Simbambili Game Lodge ligger i det nordøstlige Sabi Sand Game Reserve, hjem til den høyeste konsentrasjonen av leopard i verden, og tilbyr enestående muligheter for givende møter med disse fantastiske skapningene, sammen med resten av de store fem i feiende savannen av Sabi Sand Reserve.

Simbambili Game Lodge blander seg sømløst med omgivelsene, og bringer Afrikas romantikk til liv med sofistikerte suiter, hver med spektakulær, sesongbasert utsikt over elveleiet, Sabi Bushveld og dets utrolig varierte fugle- og dyreliv.


Som gjest på Simbambili Game Lodge har du den ekstra glede av et spa på stedet som tilbyr de nyeste skjønnhetsbehandlingene med et utvalg av frodige produkter og den nye nyheten av massasjer med utsikt over de rullende slettene. Simbambili tilbyr et lite, intimt treningsrom med nøkkelutstyr for lette treningsformål.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Simbambili Game Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål