WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Simbambili Luxury Suite

(7 Rom)

Innkvarteringen har blitt nøye lagt ut, designet og dekorert for å blande inn med de omkringliggende knobthorn og jackalberry skog. Splashes av rustfargede og gullfarger gir dybde til de luksuriøse rommene elegant dempet stylingen.

Ekspansive tredekk vikler rundt forsiden av hver enhet, og til og med de åpne badene åpner seg mot dette nøkkelelementet. De overdådige badene og moderne dusjene tilbyr en fantastisk utsiktspunkt over savannen med mulighet til å lukke glassdørene mot elementene. Et annet trekk ved dekkene, bortsett fra den fantastiske utsikten, er et privat lite basseng for å berolige varme sommerettermiddager og en privat sala for dagdrømmer og hvile i varmen av dagen. Alle suitene har klimaanlegg, takvifte, minibar, hårføner og safe. En telefon er tilgjengelig for de viktige tidlig morgen våkne opp samtaler. Super king-size-senger og det fineste bomullslinnet sørger for at du oppstår uthvilt til dagens eventyr.

Vis mer
Vis mindre

Simbambili Honeymoon Suite

(1 Rom)

Innkvarteringen har blitt nøye lagt ut, designet og dekorert for å blande inn med de omkringliggende knobthorn og jackalberry skog.

Ekspansive tredekk vikler rundt forsiden av hver enhet, og til og med de åpne badene åpner seg mot dette nøkkelelementet. De overdådige badene og moderne dusjene tilbyr en fantastisk utsiktspunkt over savannen med mulighet til å lukke glassdørene mot elementene. Et annet trekk ved dekkene, bortsett fra den fantastiske utsikten, er et privat lite basseng for å berolige varme sommerettermiddager og en privat sala (divan) for dagdrømmer og hvile i dagens varme. Alle suitene har klimaanlegg, takvifte, minibar, hårføner og safe. En telefon er tilgjengelig for de viktige tidlig morgen våkne opp samtaler. Super king-size-senger og det fineste bomullslinnet sørger for at du oppstår uthvilt til dagens eventyr.

Honeymoon Suite er plassert for å gi deg råd til ditt privatliv. Honeymoon Suite er et innendørs salongområde i tillegg til det private, lille bassenget og diasengen.

Vis mer
Vis mindre

Simbambili Waterhole Suite

(1 Rom)

Innkvarteringen har blitt nøye lagt ut, designet og dekorert for å blande inn med de omkringliggende knobthorn og jackalberry skog.

Ekspansive tredekk vikler rundt forsiden av hver enhet, og til og med de åpne badene åpner seg mot dette nøkkelelementet. De overdådige badene og moderne dusjene tilbyr en fantastisk utsiktspunkt over savannen med mulighet til å lukke glassdørene mot elementene. Et annet trekk ved dekkene, bortsett fra den fantastiske utsikten, er et privat lite basseng for å berolige varme sommerettermiddager. Alle suitene har klimaanlegg, takvifte, minibar, hårføner og safe. En telefon er tilgjengelig for de viktige tidlig morgen våkne opp samtaler. Super king-size-senger og det fineste bomullslinnet sørger for at du oppstår uthvilt til dagens eventyr.

Denne eksklusive Waterhole suiten tilbyr ekstra luksus, egen stue med klimaanlegg og spiseplass i tillegg til et lite basseng og en divan med fortrinnsrett utsikt over vannhullet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Simbambili Game Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål