WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Early morning and late afternoon game drives

Dagen starter som daggry bryter over den afrikanske bushveld. Etter en tidlig morgen oppvåkning serveres kaffe, te og rusks på hoveddekket. Kort tid etter, avreise i en åpen Land Cruiser med erfarne Guides og Trackers som vil dele sin omfattende kunnskap om bushen. Disse stasjonene utføres til tider best egnet for spillvisning, som varierer avhengig av sesong, men starter vanligvis tidlig om morgenen. Der det er aktuelt kan du bli invitert ut av kjøretøyet for å se spor, undersøke visse planter og følge sporer.

Ettermiddagsspillet innledes med høy te og strekker seg inn på kvelden for å se sjelden sett nattaktive arter av fakkellys.

Vis mer
Vis mindre

Guided Bushveld Walks

Etter en overdådig frokost serveres enten tilbake i leiren eller i bushen, tilbys gjestene turer som passer deres interesser og fitness nivåer, og ledsages av en væpnet ranger og tracker.

Turer tillate gjestene en bedre sjanse til å se noen av de mindre skapningene i bushen, samt en mulighet til å lære mer om flora og fauna i regionen og å ha en sjanse til å følge spor i mer detalj.

Trackers vil forstyrre deg med sine forklaringer på medisinske og andre bruksområder av de mange planter og trær sammen med historier om tradisjonell folklore.

Vis mer
Vis mindre

Simbambili Africology Spa

Afrikologi er det ledende naturlige, miljøvennlige og helhetlige spa- og hudpleieselskapet i Sør-Afrika, med sin suksess som strekker seg over internasjonale grenser som USA, Europa og Storbritannia. Terapeutisk i sin tilnærming, bruker afrikologi bare alle naturlige ingredienser som er bio-identiske med biologien din; effektivt forbedre integriteten til huden din samtidig hindre for tidlig aldring.

Våre produktformuleringer og spa-behandlingstilbud er inspirert av visdommen til Afrikas tradisjonelle healere og feirer Afrikas livlige arv, samfunn og planteliv. Vårt mål er alltid å sikre at kroppen og biologien behandles i harmoni mens du nyter et virkelig autentisk afrikansk tilbud.

95% av våre produkter er Veganvennlig, Vi tester ikke på dyr og våre produkter er sertifisert for miljøet.

Vis mer
Vis mindre

Thornybush Community Project

Gjestene inviteres til å besøke samfunnsprosjektet som omfatter lokale tiltak for å yte tjenester til lokalsamfunnene. Vilkår og betingelser tilgjengelig på forespørsel. Ekstra kostnader gjelder.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Simbambili Game Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål