WeTu Analytics

Wilderness Kalahari Plains

Wilderness Kalahari Plains – Game Drives *

To ganger daglig foregår spillstasjoner eller heldagsutflukter i åpne 4x4-kjøretøy, og er rettet mot sesongbevegelsene i dyrelivet. Central Kalahari er en stor vidde av krattebelagte fossile sanddyner mellom gamle elvedaler. Under regnet (november til april) kommer ørkenen til liv, med store flokker med slettespill etterfulgt av rovdyr store og små, noe som resulterer i noen av de beste sommerdyrelivsvisningene i Botswana. Observasjoner er gode rundt selve Kalahari-slettene, spesielt springbok, sjiraffer, gemsbok, rød hartebeest og steenbok, samt rovdyr som løver, geparder, leoparder, brune hyener og karacal for de heldige. Små rovdyr spenner fra svartryggsjakaler, surikat (surikater), kapprev, honninggrevling og et dusin mongoosearter.

* Når leiren er i en nasjonalpark, overholder vi regelverket fra Institutt for dyreliv og nasjonalparker som begrenser terrengkjøring og nattkjøring.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Kalahari Plains – San Cultural Walk

En tolk, guidet tur ledet av leiransatte som er etterkommere av San, gir innsikt i deres tradisjonelle livsstil gjennom kjole, aktiviteter og en kort spasertur (800 meter) i det umiddelbare leirområdet.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Kalahari Plains – Guided Nature Walks *

I tillegg til San Cultural Walk, guidede turer i naturen tilbys. Denne aktiviteten er en omtrentlig varighet på halvannen time, avgang leiren like før soloppgang og beveger seg mot en av pannene i området for et mer nært og personlig fokus på fauna og flora. Kalahari er vanligvis et tørt ørken-system, når spillvisning beveger seg inn i det vegeterte sanddynebeltet og panoreringssystemene rundt de fossiliserte dalene: de fleste antiloper beveger seg inn i krattene for å mate på små busker og knoller.

* Sesongbasert og avhengig av tilgjengeligheten av en kvalifisert turguide

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Kalahari Plains – Sleep Under The Stars

Sov ute under stjernehimmelen i Kalahari og bli lullet til en tilfreds søvn av lydene fra Afrika på det private taket på teltet ditt.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Kalahari Plains – Stargazing

Kalahari er kjent for sine klare nattehimmel, og uten lysforurensning er det det ideelle stedet å se de utrolige formasjonene til stjernene og planetene. Guidene våre er kjent for å dabbe med astronomi og tar deg med på en tur gjennom stjernebildene.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Kalahari Plains

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål