WeTu Analytics

Kalahari Plains Camp

Sted: Kalahari Plains ligger på en enorm panne, i et avsidesliggende hjørne av Central Kalahari Game Reserve, et sted kjent for enorme flokker av antilope etterfulgt av rikelig rovdyr - inkludert den legendariske svartmanke Kalahari løver og feisty honninggrevlinger. Dette reservatet ligger i Kalahariørkenen sentralt i Botswana, og er det største verneområdet i landet, og et av de største i verden. Det tilbyr noen av de beste sommerdyrelivet visning i Afrika. Spillstasjoner låser opp dyreskatter, mens respektfulle San kulturelle opplevelser gir innsikt i deres unike skikker og tradisjoner.

Overnatting: Åtte bad lerrettelt (inkludert en familieenhet) hver inkluderer en sove-out takplattform for å nyte den endeløse horisonten, og vakre nattehimmelen. Leiren, inkludert hovedområdet med basseng og dekk, tar i den vidstrakte og romslige utsikten over Kalahari. Solenergi gir strøm og varmt vann, med nyskapende isolerte lerretsvegger og tak som holder temperaturen behagelig inne.

Formål: Kalahari Plains er involvert i en rekke bevaringstiltak som inkluderer villhundeforskning, og samarbeider tett med lokalsamfunn.

Unike salgspoeng

Utmerket tilgang til storheten i Central Kalahari
Sommeren bringer sletter spillet konsentrasjoner og uten tvil noen av de beste gepard visning i Afrika
Opplev tradisjonell San-kultur på en respektfull og autentisk måte

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Kalahari Plains Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål