WeTu Analytics

Kalahari Plains Camp

Sted: Kalahari Plains ligger på en enorm panne i et avsidesliggende hjørne av Central Kalahari Game Reserve (CKGR) - på 52 000 kvadratkilometer (20 077 kvadrat miles), større enn Belgia. Et sted kjent for store flokker antilope etterfulgt av rikelig rovdyr - inkludert de legendariske svartmannede Kalahari-løverene. og feisty honninggrevlinger. Ligger i Kalahari-ørkenen i sentrum av Botswana, dette reservatet er det største verneområdet i landet, og et av de største i verden. Det tilbyr noen av de beste sommerdyrelivsvisningene i Afrika. Spillstasjoner låser opp naturskatter, mens respektfulle San kulturopplevelser gir innsikt i deres unike skikker og tradisjoner.

Dyreliv: Sunn dyrelivspopulasjoner er til stede i området hele året, men med ankomsten av sommerregnet, ørkenen kommer til liv. En mengde slettespill som springbok, og gemsbok konvergerer i hundrevis for å beite, etterfulgt av løver, en av de høyeste konsentrasjonene av geparder i Sør-Afrika, og leoparder. Om vinteren er Kalahari en typisk ørken. Generelt spill er fremdeles lett å se, fra rovdyr til gnu, rød hartebeest, og steenbok; så vel som mindre rovdyr som svartryggsjakaler, Kapprev, honninggrevlinger, og utallige mongoosearter. Det er registrert noen 220 fuglearter.

Overnatting: Åtte lerretstelt med eget bad (inkludert en familieenhet) hver inkluderer en søvn-out takplattform for å nyte de endeløse horisonter og vakre nattehimmel. Leiren, inkludert hovedområdet med basseng og dekk, tar inn feiingen, romslig utsikt over Kalahari. Solenergi gir all strøm og varmt vann i leiren, med innovative isolerte lerretvegger og tak som holder temperaturene komfortable. Sunn dyrelivspopulasjoner er til stede året rundt, mange sett fra utsiktspunkter i leiren.

Hensikt: Kalahari Plains er involvert i en rekke bevaringsinitiativer som inkluderer afrikansk villhundforskning, og samarbeide tett med lokalsamfunn.

Unike salgspoeng

Enestående tilgang til det enorme og nesten utilgjengelige Central Kalahari Game Reserve, så vel som den berømte Deception Valley, hvor tørrtilpasset dyreliv og spesialiteter som svartmanede løver, geparder, honninggrevlinger, oryx og springbok kan sees
Spesielt produktiv i sommersesongen, mens de typiske halvtørre Kalahari-scenene i den tørre vintersesongen gjør at dyrelivet lettere kan oppdages gjennom tynnende gress og ved vannhullene, der dyr er tvunget til å drikke
Opplev tradisjonell San kultur og skikker på en respektfull og autentisk måte

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Kalahari Plains Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål