WeTu Analytics

Kalahari Plains Camp

Kalahari Plains Camp - Game Drives

To ganger daglig spillstasjoner eller heldagsutflukter finner sted i åpne 4x4-biler og rettet mot de sesongmessige bevegelsene i dyrelivet. Som vi er i en nasjonalpark, følger vi regelverket i Department of Wildlife og nasjonalparker som begrenser terrengkjøring og nattkjøring

Vis mer
Vis mindre

Kalahari Plains Camp - Guided Walk With The San

En tolk, guidet tur ledet av leiransatte som er etterkommere av San, gir innsikt i deres tradisjonelle livsstil gjennom kjole, aktiviteter og en kort spasertur (800 meter) i det umiddelbare leirområdet.

Vis mer
Vis mindre

Kalahari Plains Camp - Star Bed

Sov ute under stjernehimmelen i Kalahari og bli lulled for å sove av lyden av Afrika på taket av enheten din.

Vis mer
Vis mindre

Kalahari Plains Camp - Star Gazing

Kalahari er kjent for sin klare nattehimmel, og uten lysforurensning er det det ideelle stedet å se de utrolige formasjonene av stjernene og planetene. Våre guider er også kjent for å dabble med astronomi og vil ta deg med på en tur gjennom konstellasjonene.

Vis mer
Vis mindre

Kalahari Plains Camp - Guided Nature Walks

I tillegg til guidet tur med San, guidet natur turer er på tilbud (sesongmessig og underlagt tilgjengeligheten av en kvalifisert vandring guide). Denne aktiviteten er en omtrentlig varighet på 1,5 timer, avreise leir like før soloppgang og beveger seg mot en av pannene i området for et mer nært og personlig fokus på fauna og flora.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Kalahari Plains Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål