WeTu Analytics

Wilderness Little Kulala

Wilderness Little Kulala – Nature Drives

Den 37 000 hektar store (91 429-acre) private Kulala Wilderness Reserve tilbyr besøkende eksklusive dyreliv-visningsmuligheter som inkluderer slike som gemsbok (oryx), flaggermus-eared rev, brun hyaena og fugleliv. Sundowner stopper i naturskjønne deler av reservatet er et høydepunkt.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Kulala – Visit Sossusvlei & Dead Vlei

Verdensberømte Sossusvlei er navnet på en enorm leirpanne, flankert av et felt av de berømte ruvende sanddynene som skyller rødt i den tidlige morgensolen. I nærheten av Sossusvlei-pannen ligger Dead Vlei, en annen panne der vann en gang rant. men, alt som gjenstår nå er skjelettene til kameltornetrær som strekker seg opp fra den sprukne jorden.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Kulala – Scenic Sundowner Excursion

Sett ut sent på ettermiddagen for en naturstasjon og fullfør din utflukt på et avsidesliggende og dramatisk sted på reservatet nipper til en gin og tonic mens du ser på solnedgangen.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Kulala – Visit Sesriem Canyon

Denne fascinerende geografiske formasjonen er vel verdt et besøk. Resultatet av millioner av år hvor vann hugget seg over topografien. På tre kilometer lang, utsikten fra toppen av Sesriem Canyon er fantastisk mens turer gjennom canyon-kløften avslører tydelige geografiske lag som ble lagt ned over aeons.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Kulala – Guided Nature Trails

Turstier fokuserer på å bli nedsenket i dette avsidesliggende området, så vel som dens naturskjønne skjønnhet og det fascinerende, og overraskende, mangfoldig utvalg av insekter, krypdyr og gnagere som gjør denne tørre og tøffe regionen til sitt hjem. Tsauchab River Trail gir en avslørende spasertur langs en produktiv tørr elveleie.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Kulala – Guided Scorpion Night Walks

Etter mørkets frembrudd, et annet rike av Namib våkner. Turer avslører noen av disse fengslende critters som dansende hvite dame edderkopper og mange skorpionarter som fluorescerer under UV-lys.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Kulala – Sleep-Out Experience

Gled deg over en søvn-opplevelse under den stjerneklare stjernehimmelen i Namiben og bli lulled til å sove av lyden av Afrika på nederste dekk av boligen din.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Kulala – Stargazing

Namib er kjent for sine klare nattehimmel, og uten lysforurensning er det det ideelle stedet å lære om de utrolige formasjonene til stjernene og planetene. Guidene våre er også kjent for å dabbe i astronomi og vil lede deg gjennom stjernebildene.

International Dark-Sky Association (IDA) sertifiserer som en Dark Sky Reserve «et offentlig eller privat land, som har en eksepsjonell eller fremtredende kvalitet på stjerneklare netter og nattlige omgivelser som er spesielt beskyttet for sin vitenskapelige, naturlige, pedagogiske, kulturelle, arv og offentlige glede.» NamiBrand ble tildelt Gold Tier International Dark Sky Reserve-status i 2012, etter at den utvidet sin bevaringsrolle til å omfatte å bevare de stjernefylte nattehimmelen som skinner over sanddynene og fjellene. Hyllet som et av de mørkeste stedene som IDA noensinne er utpekt, reservatet er beskrevet som et av nattmiljøene som har liten eller ingen innvirkning fra lysforurensning og kunstig lys.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Kulala – Hot Air Balloon Excursion *

Varmluftsballongsafari på Kulala Wilderness Reserve tilbyr en virkelig unik fugleopplevelse av den avsidesliggende villmarken nedenfor. Svev over de fantastiske sanddynene og den brølende ørkenen, med en champagnefrokost som serveres ved landing.

* Valgfri aktivitet mot ekstra kostnad, og været tillater det. Utilgjengelig for periodene 15 Januar til
15. februar (inklusive), og 25. desember og 01. januar.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Kulala – Guided Quad Bike Excursions

Utforsk videre inn i det private Kulala Wilderness Reserve, mens du nyter spenningen ved å sykle på en firhjuling. En guide leder disse miljøfølsomme utfluktene, slik at du kan nyte den utrolige utsikten og få et glimt av innbyggerne i ørkenen, inkludert slike som oryx, springbok og flaggermusørret rev, samt fascinerende fugleørkenspesialiteter som den endemiske sanddynen.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Kulala – Guided Electric Fat-Wheeled Bike Excursions

Utforsk de naturlige underverkene i Namibia og ta i de majestetiske landskapene som kjører elektriske drevne fetthjulede sykler. En spennende måte å utforske de fantastiske åpne slettene med guiden din.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Kulala – Activities on the Reserve

Tilgang til forskjellige aktiviteter og deres ruter i og rundt villmarken Little Kulala med den naturskjønne skjønnheten i det fantastiske panoramalandskapet i Kulala Wilderness Reserve - inkluderer både guidede eller selvstyrte stier for fotturer, løping og sykling. Spektakulære naturskjønne utsiktspunkter gir en sjanse til å stoppe og ta det hele inn.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Little Kulala

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål