WeTu Analytics

Dunia

Game drives

Wildlife titting og fugletitting spill stasjoner i sentrale Serengeti tilbys to ganger per dag. Erfarne guider oppfordrer gjester til å se og oppleve Serengeti gjennom sine øyne, dele en verden av små og store underverk som bare de virkelig kjenner og forstår.

Vis mer
Vis mindre

Hot air ballooning

Ballongsafari er en romantisk og ikonisk måte å oppleve ørkenen i Øst-Afrika på, mens du flyr stille over slettene full av flokker av dyreliv tidlig om morgenen. Typisk begynder en ballonsafari omkring 6 am og varer i omkring 1-2 timer. Ballongsafari (ekstra kostnad) i Serengeti ta av fra utpekte steder i det nærliggende Seronera-området. Safarien etterfølges av en champagnefrokost i bushen, en passende slutt på en minneverdig flytur over naturen.

Vis mer
Vis mindre

Family safaris

Dunia ønsker barn fra 5 år og eldre velkommen. Vi garanterer et privat safarikjøretøy til familier på 4 eller flere i lavsesongen, men i høysesongen er familier med barn under 12 år forpliktet til å bruke et privat spillvisningskjøretøy mot ekstra kostnad. Våre bush-guider har et vell av innsiktsfull erfaring, og de vil fengsle deg og dine barn med buskvise fakta, dyreliv know-how, spill, lokale skikker og utrolige historier om livet i villmarken.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Dunia

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål