WeTu Analytics

Dunia

Dunia - Game Drives

Spillstasjoner på Dunia kan skreddersys etter dine behov. Velg å reise deg med fuglene og dra ut på en tidlig morgen spillstasjon, gå tilbake til leiren for en lett lunsj og dra deretter ut igjen på ettermiddagen eller omfavne en hel dag i bushen, leveres med en deilig matpakke eller piknik lunsj for å maksimere spillvisningstiden. Diskuter preferansene dine med guiden eller lederen din.

Vis mer
Vis mindre

Dunia - Hot Air Ballooning

Det er bare noe med å sveve høyt i en varmluftsballong over slettene på Serengeti. Du vil ta til himmelen tidlig om morgenen når solens første stråler titter over slettene, og etter en time eller to, du kommer tilbake til jorden for en champagnepiknik i bushen. Virkelig en opplevelse en gang i livet. Vær oppmerksom på at det påløper en ekstra avgift for denne aktiviteten.

Vis mer
Vis mindre

Dunia - Family Safaris

Dunia ønsker barn fra 5 år og eldre velkommen. Vi garanterer et privat safarikjøretøy til familier på 4 eller flere i lavsesongen, men i høysesongen er familier med barn under 12 år forpliktet til å bruke et privat spillvisningskjøretøy mot ekstra kostnad. Våre bush-guider har et vell av innsiktsfull erfaring, og de vil fengsle deg og dine barn med buskvise fakta, dyreliv know-how, spill, lokale skikker og utrolige historier om livet i villmarken.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Dunia

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål