WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Lion Sands er et sted som beriker ens sjel og lover livsforandrende øyeblikk og muligheter som vil gi deg minner om uforglemmelige opplevelser. Det er en ekstraordinær gave gått ned over generasjoner, og selv for de av oss som har kjent sine feiende landskap siden fødselen, er det fortsatt et sted for ekstraordinær skjønnhet og oppdagelse.

Ivory Lodge er den undervurderte juvelen i Lion Sands' krone. Her er gjestfrihet designet helt rundt deg (fra tilpassede spa-terapier og private spisesteder, til safari med overraskende forfriskninger stopper) og luksus - mye mer enn et sofistikert rom i en eksotisk beliggenhet - har substans.

Losjens åtte ett-roms villaer, som ligger bortgjemt ved samløpet av Sabie og Sand elver, er den ultimate busk retreats. Din private salong, uteplass, dekk og basseng inviterer lett avslapning, mens et dedikert team av ansatte alltid er tilgjengelig for å ta vare på eller alle innfall og fancy. Alt er inkludert — fra en champagne-fylt maxibar, til vask og pressing av favorittskjorten din — for å skape en svært personlig opplevelse av en safari, på din måte.

Hytten inkluderer også Fish Eagle Villa med 2 soverom, og tilbyr det ultimate innen privat luksus og personlig service for en familie eller vennegruppe. Alt er inkludert — fra ditt eget basseng og spa, til personlig kokk, feltguide og spillviserkjøretøy — for en skreddersydd sørafrikansk safari. Du og stammen din ville vært hardt presset for å finne et mer idyllisk sted å basere dere selv.

Gjestene områdene på Ivory Lodge inkluderer en privat bar med peis, en biblioteksalong, en velfylt vinkjeller, tre visning dekk, en fantastisk River Island Deck bygget på elven, spa, gymsal, More Gallery boutique, og både en innendørs spisestue og utendørs, tradisjonell Boma spisestue.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Lion Sands Ivory Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål