WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Game Drives

Spillstasjoner, i åpne safaribiler, hodet ut ved soloppgang og igjen på sen ettermiddag. Reservets naturlige dyrepopulasjoner inkluderer alle de store fem, og det er kjent for kvaliteten på leopardobservasjonene — det mest unnvikende av rovdyr. Med ikke mer enn 16 biler tillatt på reservatet til enhver tid, sikrer Lions Sands deg en virkelig personlig safari, og feltguider kan ta deg innen nær rekkevidde av Afrikas mest imponerende arter. Fotomuligheter er spektakulære! Også inkludert er en varm drikke/sundowner stopp å rent sette pris på å være i busken og i øyeblikket.

Vis mer
Vis mindre

Guided Bush Walk

For de som ønsker å oppleve busken, ikke bare observere det, er det ingen bedre guidet utflukt. Føl skrubbingen under føttene, ta på en fløyelsaktig akasiefrøkapsel, hør sprekken i en gren som indikerer at du ikke er alene, og se spillet vises bare noen meter unna - spennende! Dette er også en fantastisk mulighet til å møte de mindre skapningene, ofte savnet på safaribiler, og for å finne ut mer om reservets planter — mange med fascinerende medisinske egenskaper og tradisjonelle bruksområder.

Vis mer
Vis mindre

Giving Back

Lion Sands sammen med More Community Trust bistår våre lokale Huntington og Justicia B landsbyer, og du kan også bli involvert. Ta en samfunnstur (provenyet går til våre utviklingsprosjekter her), eller rull opp ermene med våre Get Your Hands Dirty initiativer. Dette senteret på utdanning, infrastruktur, helse og miljø, og du kan velge området som passer best til din interesse.

Vis mer
Vis mindre

Spa & Wellness

Mellom safari vil du ha luksusen av fritid og hvor bedre å hengi seg enn i spaet? Vi favoriserer afrikologiske produkter, innpodet med troen på at egenomsorg gir balanse. Med vårt utvalg av terapier tilbyr vi en velværeopplevelse for å forynge kroppen din, roe sinnet og revitalisere sjelen din. Hvis du må trene, er det et fullt utstyrt anlegg med utsikt over busken for å glemme brenningen.

Vis mer
Vis mindre

Food & Wine

Fra bomafester til safari-forfriskninger, lover servering å være et høydepunkt — for alle våre gjester, med alle diettbehov, inkludert kosher, tatt vare på. Våre kokker forvandler lokale oppskrifter til moderne retter, noe som gir deg en smak av Sør-Afrika. Parret med førsteklasses Cape viner blir servering en opplevelse. Våre vinsmaking er også en favoritt blant kjennere og dabblere.

Vis mer
Vis mindre

Lion Sands Treehouses

Våre Chalkley og Kingston Treehouses setter deg midt i store landskap, globet av enda større himmel, lysene blinker ned til horisonten. Under er stillheten preget av dyrenes fløyter, huffer og knurrer som bæres på vinden. Himmelen for den håpløse romantikken, eventyreren, personen som trenger en fullstendig frakobling og digital detox, og dyreliv entusiast som foretrekker bushen au naturel.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Lion Sands Ivory Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål