WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Founders Camp - Den grunnleggende essensen av Safari Spirit

Founders Camp består av 6 Superior Chalets, 3 Family Chalets og 1 Superior Family Chalet - noe som gir denne leiren en moderne og levende energi som appellerer til kresne individer og moderne familier. Fire av disse superior-hyttene er spesielt designet for å imøtekomme familier på safari med et konvertibelt barnerom.

Også i Founders Camp kan man finne yoga-dekket, et fristed for stille ettertanke, under skyggen av et 500 år gammelt ibenholt tre på bredden av elven, hvor daglige yogakurs holdes under det vakte øyet til nyala, bushbuck og aper.

Londolozi er et sted hvor grunnleggerne - og hver person deretter - i likhet med binære ringer av et tre - har tjent og satt sitt preg. Gjennom årene har ringvirkningen skapt av Londolozis alumner spredt vår etos vidt og bredt over det afrikanske kontinentet, og utover. Founders Camp hedrer disse ville, tidlige begynnelsene - tidligere gjester og ansatte som har bidratt til å bygge Londolozi. Det er deres innsats som har destillert arven fra de siste 50 årene inn i skapelsen av essensen av safariånd.

På Founders Camp møter klassisk moderne. Denne Londolozi signaturleiren er ren og ukomplisert og veldig behagelig, og etterlater ingenting glemt. Du vil få følelsen av alle bekvemmelighetene i et stilig afrikansk hjem som har en ideell beliggenhet for å gi en innsiders utsikt over hemmelighetene til elvelivet. Stilig, jordet og tidløs - Londolozis Founders Camp representerer en safaristil som er innbydende og avslappende.

Forankret i en eldgammel «wattle and daub» -metodikk for bygging, feirer denne jordiske designen de naturlige råelementene i naturen. Stein, ild, tre og jord.

Ti skreddersydde og varierte overlegne hytter hviler i skyggen av gamle Ebony- og Matumi-trær langs bredden av Sand-elven.

Founders Camp handler om enkel raffinement med rene linjer. Enkelheten i lagdelte teksturer skaper dybde og en sanseopplevelse uansett hvor du går. Denne fusjonen av elementær design er helt beroligende for nervesystemet, noe som gir dyp hvile og avslapning.

Dempet og beroligende i, men likevel levende og levende, med forbindelse til villmarken, uten.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Londolozi Founders Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål