WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Superior Inter-leading Chalets

(2 Rom)

Founders Camp har 10 Superior hytter 2 hvorav er sammenhengende. Chalets 6 og 7 er koblet sammen av en skywalk. Dette spesielle romalternativet fungerer utrolig bra for familier på 4 med eldre barn. Disse hyttene ligger under skyggen av gamle ibenholt trær langs siden av Sand River.

Vis mer
Vis mindre

Superior Chalets

(4 Rom)

4 av grunnleggerne 10 Superior Chalets er frittstående overnattingsmuligheter. Disse rommene ligger ved siden av Sand River, og er perfekte for bryllupsreisende, par eller 2 gjester som deler. Disse rommene har private dekk, salaer og stupebassenger.

Vis mer
Vis mindre

Family Chalets

(3 Rom)

Founders Camp Family Chalets ble opprettet som svar på den stadig voksende familiereisetrenden. Disse tre suitene er perfekte for familier på 4 - foreldre som reiser med 2 barn yngre enn 12 år. Disse store suitene har en konvertibel inngang med eget bad, hovedsoverom og sammenkoblede fasiliteter. Disse rommene ligger langs en tørr elveleie, noe som gir privatliv og en utmerket mulighet for fugletitting.

Vis mer
Vis mindre

Superior Family Chalet

(1 Rom)

Founders Camp Family Suite ble opprettet som svar på den stadig voksende trenden med familiereiser. Denne suiten passer perfekt for en familie på 4 - foreldre som reiser med små barn eller tenåringer. Denne store suiten har 2 soverom, begge med eget bad og sammenkoblede badeprodukter.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Londolozi Founders Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål