WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Game Drives

Spillstasjoner på Londolozi er tatt av profesjonelle, lidenskapelige og kunnskapsrike rangere og sporere, som blant dem har et vell på 350 års erfaring. Med over 15 000 hektar med kryssende villmark, er ingen to spillstasjoner noen gang det samme. Trackers sitter foran på Land Rover på jakt etter friske dyrespor, mens rangers kjører med forbløffende dyktighet inn i kløfter og gjennom kratt i jakten på unnvikende dyr, samtidig wowing gjestene med sin enestående kunnskap og uforglemmelige historier.

Mange av rangerne og trackerne på Londolozi vokste opp og levde av landet i disse delene, og har derfor en uovertruffen kunnskap om både området og naturelementene i dette villmarksvidda. Londolozi har to av Sør-Afrikas eneste 17 mestersporere, som bare legger til fremragende team og opplevelsen de er i stand til å levere.

Kom til Londolozi og ta fatt på opplevelsen av livet. La våre feltguider imponere deg med sin kunnskap, flytte deg med sine historier, og bringe deg ett skritt nærmere naturen.

Vis mer
Vis mindre

Bush Walks

Passer for de vakre, balmy bushveld dagene i mai, juni og juli; Det er ingenting som å vandre i en vintervillmark. Driv ned et spill spor i et tørt elveleiet. Føl den skarpe morgenrytmen i Afrika med hvert trinn på den svingete banen som du lar naturen fengsle deg i hennes essens. Det er ikke noe kjøretøy, ingen støy og ingen distraksjoner. Dette er når naturen snakker til deg.

Vis mer
Vis mindre

The Cubs Den

Vårt barneprogram er unikt skreddersydd for hvert barn, hvorav mange er spirende juniorspillrangere. Vores tilgang er baseret på en personlig interaktion med hvert barn og er energisk og fleksibel. Vi betrakter naturen som den store pedagog og uten faste rutiner tillater vi barnet å oppdage verden av utendørs klasserom som omgir dem. Naturen setter dagsorden og vi gjør det mulig for disse unge menneskene å oppdage noe av seg selv.

Vis mer
Vis mindre

Birding

Fuglelivet på Londolozi representerer en magi av mangfold i evigvarende bevegelse og tilbyr besøkende en helt ny grense i ørkenen engasjement. Et bredt utvalg av solfugler som søker nektar fra blomstrende aloes, er vinterens gave til den kresne fuglen, for ikke å nevne de andre 450 artene

som florerer i disse landskapene. Mange fine ornitolog guider bor på Londolozi.

Vis mer
Vis mindre

Yoga

Yoga betyr «union» på sanskrit og refererer til å bringe sammen sinn, kropp og ånd. Asanas, også et sanskrit ord, refererer til positurer og stillinger utviklet i India for å bli med sinn og kropp i åndelig bevissthet.

På Londolozi har vi lagt til de kraftige elementene i naturen til yogaopplevelsen, med både den naturlige energien til stedet og skreddersydd Asanas, for å skape en yogaform som passer for nybegynnere og mellomutøvere.

Du står fritt til å planlegge en privat yogaøkt på rommet ditt eller i skyggen av dekket ditt. Alternativt arrangeres daglige klasser på yogatikken på Founders Camp. Spør leiren din om klassetider. Vi ser frem til at du blir med oss for å hilse på solen og styrke kroppens vitale liv.

Vis mer
Vis mindre

Londolozi Healing House

«Londolozi kan godt være et av de mest fremtidsrettede følelsesmessige-velværetilbudene i Sør-Afrika akkurat nå» - Condé Naste Traveller Magazine, The Spa Guide, 2019


På Londolozi tror vi på å hedre gamle måter, harmoni i flyt og naturens rytmer.

Etter fire tiår med å levere en fotografisk safari nedsenking til kresne internasjonale safari reisende, tror vi at tiden nå er å skape et nytt rom som gjør at Londolozi-villmarken kan bli vår varige kilde til velvære.

Vårt håp er at ved Londolozi Healing House, som ligger ved Varty Camp, vil du gjenoppdage hva det vil si å være menneske og tilpasset naturen.

Londolozi Healing House er et sted for å huske, et skifte fra verden av å gjøre til verden av å være, en sjanse til å gjenoppdage din egen natur og få tilgang til en dyp og naturlig intelligens som ligger innenfor fortsatt kjernen av ditt eget ville selv.

Londolozi Healing House erfaring vil hjelpe deg å kombinere kjernesafariutflukter med kunstnerisk hvile, kuratert karosseri og yoga i omgivelsene av Londolozi ekspansiv villmark. Vi har laget noen spesielle aktiviteter for ekte foryngelse, restaurering og transformasjon.

Vi samarbeider med våre trente velværeutøvere, terapeuter og villmarksguider, inviterer deg til å kommunisere med den afrikanske villmarken og finne i deg en følelse av velvære. I dagens skyndte verden er sann luksus tid til seg selv på jakt etter selvhelbredelse og tilknytning til naturen. Londolozi Healing House er et sted hvor tiden vil tillate immateriell magi, stillhet og ettertanke å røre dypt inne i deg.

«Villmark minner oss om hva det betyr å være menneske, hva vi er knyttet til heller
enn hva vi er atskilt fra.» — Terry Tempest Williams

Vis mer
Vis mindre

Fitness Room

Londolozis fullt utstyrte treningsstudio tilbyr løpe-, sykkel- og romaskiner som gir deg en perfekt treningsøkt, supplert med en daglig rutine hvor du kan spise godt og slappe av i harmoni med naturen. Treningsstudioet ligger i Varty Camp, og er åpent for alle gjester.

Vis mer
Vis mindre

Campfires - Storytelling

Bål, historiefortelling, rødvin og godt selskap er kjennetegnet ved enhver vintersafari. Londolozis historie kommer fra en lang rekke fortellere, og er gjennomsyret av tradisjonen med leirbålgarn fortalt sent på kvelden. I hver av de 5 eksklusive leirene kan du høre hviskene til våre forfedre og nedfelt i vår historie, er legender og myter om mysterier og opplevelser av safari. Hver leir har sin egen ånd, og hver har sitt eget bål som venter på deg.

Vis mer
Vis mindre

In the Footsteps of Nelson Mandela

På besøk Londolozi i 1992 så Mandela visjonen som ble levd av de ansatte og ledelsen i samarbeid med naturen.

«Under min lange tur til frihet, hadde jeg det sjeldne privilegiet å besøke Londolozi. Der så jeg folk av alle raser som lever i harmoni midt i skjønnheten som naturen tilbyr» - Nelson Mandela

Det er i dette lyset at Freedom Way kunstinstallasjon er fullført for å trekke oppmerksomheten til verdiene som Nelson Mandela la frem til vår nasjon og for å komplimentere Londolozi landsbyvandring som alle gjester oppfordres til å oppleve.

Fra 1926 Sparta Camp, som ligger i hjertet av Varty Camp, er landsbyvandring i fotsporene til Nelson Mandela ledet av Linah Lamula. Denne korte spaserturen fra Varty Camp er best tatt etter frokost. Landsbyvandring tillater gjestene å samhandle med mange av våre ansatte og deres familier som har bodd og jobbet på Londolozi i over 30 år.


Selv om det er viktig å anerkjenne Mandelas soloprestasjoner, er det avgjørende at vi tar hans lidenskap inn i våre egne liv og tar frem elementene i stort lederskap for å helbrede den menneskelige lidelsen i verden. Nelson Mandela er et ikon og leder som er elsket av alle sørafrikanere, unge, gamle, rike og fattige. Han er kjent og respektert over hele verden. Gjennom alt han led og oppnådd og gjennom sin holdning og verdier har han lært oss de mest verdifulle lærdommene som et land og hver enkelt av oss individer.

Mot: «Jeg lærte at mot ikke var fravær av frykt, men triumf over det. Den modige mannen er ikke den som ikke føler seg redd, men den som erobrer denne frykten.»

Frihet: «Jeg har gått den lange veien til frihet. Jeg har prøvd å ikke svikte. Jeg har gjort feil underveis. Men jeg har oppdaget hemmeligheten etter å ha klatret en stor bakke, man finner bare at det er mange flere åser å klatre.»

Resilience: «Den største herligheten i å leve ligger ikke i å falle, men i å stige hver gang vi faller.»

Trust: «Vi signaliserer at godt kan oppnås blant mennesker som er forberedt på å stole på, forberedt på å tro på folks godhet.»

Unity: «Utdanning er det mektigste våpenet som du kan bruke til å forandre verden.»

Empati: «Jeg står her foran deg, ikke som en profet, men som en ydmyk tjener av deg, folket. Dine utrettelige og heroiske offer har gjort det mulig for meg å være her i dag. Derfor plasserer jeg de gjenværende årene av mitt liv i dine hender.»

Vision: «Fantasiens kraft skapte illusjonen om at visjonen min gikk mye lenger enn det blotte øye faktisk kunne se.»

Tålmodighet: «Tålmodighet venter, ikke passivt venter. Men å fortsette når det går er hardt og sakte.»

Vis mer
Vis mindre

Londolozi Photographic Safari

Londolozi er hjemmet til den fotografiske safarien og har lenge vært anerkjent som et ypperlig sted for dyrelivfotografering, som spesialiserer seg på de store kattene. Utrolig lys, mangfoldig natur og en mengde afrikansk dyreliv satte scenen for uovertruffen fotografisk teater.

Det er mange måter å dra nytte av denne utrolige beliggenheten på.


Private Kjøretøy
For fotografisk veteran, eller alle som er ute etter privatliv mens du er på spill stasjonen, ønsker en bil helt til seg selv.

Et privat safarikjøretøy kan reserveres for enkeltpersoner og familier. Et dedikert Ranger og Tracker team vil fokusere på å skreddersy safariopplevelsen rundt gjestens spesifikke behov og interesser (f.eks. fugling, botanikk, storkatter, fotografering etc.). Dette er ideelt for erfarne safari-gjester eller de som liker litt mer privatliv.

Inkludert:

Én morgen og én ettermiddagskamp per dag
Et dedikert ranger og Tracker team


Den Londolozi dyreliv fotografisk opplevelse
Perfekt for nybegynnere og entusiastfotografer som ønsker å lage fotografering hovedfokus for deres safari. For denne safari alternativet, vil vi parre deg med en fotografisk veileder som vil hjelpe deg både i feltet og i etterbehandling og redigering.

Londolozi er kjent over hele verden som et reisemål som tilbyr bemerkelsesverdige fotografiske dyreliv muligheter, og er det perfekte stedet å lære og lage denne utrolige kunstformen.

Inkludert:

Et privat safarikjøretøy
En profesjonell fotografisk veileder med avansert kunnskap i:
Kameraet og beste innstillinger
Posisjonering av kjøretøy
Ekspertise i bruk av lys (spesielt lave lysforhold)
Organisering av etterbehandling og avbildning
Et dedikert Ranger and Tracker team fokusert på å få deg inn i de beste fotografiske posisjonene mulig
Full tilgang til Londolozi Photography Studio for etterbehandling og redigering.
Denne safari typen må bestilles og bestilles før ankomst


Leie fotografisk utstyr
Fotografisk Studio tilbyr gjestene muligheten til å leie en rekke profesjonelle nivå fotografiske kropper, linser og tilbehør. Borte er dagene med tunge kamerautstyr rundt om i verden. Nå er det like enkelt som å forhåndsbestille utstyret ditt og finne det klart til bruk ved ankomst til hytta.

Førstegangsfotografer kan også prøve ut de nyeste teleobjektivet og kroppsoppsettene ved å be om utstyret på hytta. Hvis du ønsker å fange et nærbilde av en leopard i et tre, en fiskeørn i flukt eller sebraer grooming hverandre, har fotografisk studio riktig linse for å gi deg det perfekte bildet.


Den fotografiske Studio- på stedet på Londolozi- er svært populær blant Londolozi gjester, som er i stand til å lede og produsere sitt eget kreative arbeid. Med undervisning fra en kvalifisert Lightroom instruktør, kan du tilbringe tid mellom spillstasjoner redigering og utskrift av dine beste safari bilder på bredformat lerret eller høykvalitets fotopapir, sammen med de endelige redigerte bildene på en minnepinne.

Londolozi Fotografisk Studio på et blikk

Åpent daglig (bestilling kreves)
Rediger bildene dine ved hjelp av Lightroom CC på den nyeste widescreen retina display iMACS - en utrolig prosess som ville forbedre alle dyreliv bilder
Skriv ut dine personlige bilder på lerret eller fotopapir
Ta dine redigerte bilder med deg på en minnepinne

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Londolozi Founders Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål