WeTu Analytics

Singita Sweni Lodge

Game Drives

På reise inn i hjertet av Afrikas mest uberørte og avsidesliggende villmarksområder, gir Singitas viltturer to ganger daglig muligheten til intime forbindelser med naturen og oppdage den rå skjønnheten til kontinentets mest praktfulle skapninger på nært hold.

Hver skreddersydde utforskning med din personlige feltguide feirer friheten til å tilbringe ufiltrert tid i vidåpne områder, og selv om ingen Singita game drive noensinne er like, vil du garantert bli fortryllet av livlige møter med Afrikas mest ikoniske dyreliv - som blomstrer og trives gjennom den utrettelige innsatsen til Singitas ideelle bevaringsfond og fond.

Fra bølgende gressletter der sjiraff og elefant slynger seg i fred til elveskog der sjenerte skapninger plutselig dukker opp fra frodig løvverk; og fra steinete utspring favorisert av store katter til skjulte daler der store flokker med antiloper streifer og beiter, hvert viltdrev krysser landskap som er like rike på natur som de er i dyrelivet.

Når varmen fra den afrikanske solen sakte begynner å lyse opp tretoppene og gressletter, blir våre tidlige morgenturer fylt med en energi som samtidig er spennende og beroligende. Uten å vite hva som er rundt neste hjørne, ønsker følelsen av eventyr for det som venter resten av dagen en kontinuerlig utfoldelse av magi når bushen våkner for å avsløre hemmelighetene sine.

Og når solen synker i horisonten, og avslutter dagen med en lyst malt himmel, innkapsler idylliske solnedganger i eksklusive omgivelser romantikken til safarier dypt inn i bushen. Ledsaget av en kjølig kveldsbris og skjønnheten i den klare nattehimmelen over, avslører den rolige reisen tilbake til hytta ofte den unnvikende magien i det nattlige Afrika, noe som gir en passende finale.

Varme og visdom

Singitas ekspertguider og sporere gir et vell av kunnskap og reagerer intuitivt på hver gjest og gruppes interesser, og utstråler en ubegrenset lidenskap for Afrikas dyreliv og villmark. Deres inngående kunnskap om området - og den iboende rollen til hver plante, insekt, fugl, pattedyr, rovdyr og årstid i sin unike økologi - gjør hvert møte og observasjon desto mer meningsfylt, og løfter hver forbindelse med naturen.

Nøkkelarter du sannsynligvis vil se

Under oppholdet på Singita Sweni Lodge, vil du sannsynligvis oppdage et stort utvalg av dyreliv, inkludert elefant, leopard, berømte store stolter av løve, hvit neshorn, svart neshorn, bøffel, flodhest, gepard og sabel.

Vis mer
Vis mindre

Guided Safari Walks

Tursafari er en utrolig måte å oppleve bushen på nært og personlig.

Din ekspertguide og tracker vil følge deg når du sporer dyr til fots gjennom villmarken og utforsker de fantastiske plantene og landskapene rundt deg.

Vi foreslår en minimumsalder på 15 år for denne aktiviteten, men deltakelse er etter skjønn av feltguiden din.

Vis mer
Vis mindre

Stargazing

Det er kanskje ingen mer transcendent opplevelse enn å se opp på en full himmel av glitrende stjerner.

Mennesket har hatt et kjærlighetsforhold til nattehimmelen i århundrer og med veldig lite forurensning og ingen bylys for å forringe stjernene, ditt syn på himmelen her vil være krystallklart - ingenting mellom deg og den enorme afrikanske himmelen over.

Vis mer
Vis mindre

Swimming

De viktigste losjeområdene på både Singita Sweni og Lebombo Lodges huser romslige bassenger, og alle gir en herlig frist i den pittoreske villmarken.

Vis mer
Vis mindre

Fitness Centre

Fullt utstyrte treningssentre er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Hvert anlegg gir pittoresk utsikt over busken, slik at du kan holde øye med handlingen utenfor mens du trener.

Vis mer
Vis mindre

Wellness

Singita-velværefilosofien skaper et miljø for våre urbane slitne gjester å koble seg til naturen igjen, gjenopplive sansene, gjenopprette kropp og sinn, og utforske vår afrikanske kultur.

Gjestenes velværereise kan utføres i roen i spaet, ute på en privat terrasse eller i komforten av gjestesuitene.

Produktene som brukes er nøye utvalgt for den positive effekten de har på våre gjester og miljøet. Dermalogica ansiktsprodukter bruker bare de fineste ingrediensene som er tilgjengelige fra miljøsikre kilder og testes ikke på dyr. Terres d'Afrique-produktene, som brukes til alle kroppsbehandlinger, er en bærekraftig utviklet, organisk hudpleieserie som utnytter styrken til Afrikas legendariske botaniske arv. Begge produktene er egnet for menn og kvinner.

Vår anbefaling:

Sol- Kysset reise

Behandlingen er designet for å bekjempe de negative effektene av overdreven soleksponering og for å reparere solskader. La huden din bli beroliget av en kroppsmaske mens du nyter en avslappende hodemassasje for å lette dagens strenghet. Etterpå vil en beroligende, kjølende gel påføres, og til slutt vil en mild, gjenopprettende massasje fullføre behandlingen.

(Halvdags- og heldagspakker er tilgjengelig)

Vis mer
Vis mindre

Singita Boutique and Gallery

Ikke din vanlige curio-butikk, du finner originale skatter som er samlet fra alle hjørner av det afrikanske kontinentet. En rekke samlebare skulpturer, hjemmeartikler og møbler lar deg gjenskape 'safaridrømmen' i ditt eget hjem.

Gjenstander, samt autentiske utskjæringer og smykker laget av lokale håndverkere er bare noen få av skattene du kan finne å ta med hjem som gaver.

Blant vakker museumskvalitet, kunsttrykk og verk av noen av de mest respekterte kunstnerne på kontinentet, det er mange stykker spesielt designet for Singita. Også her kan du finne en rekke kvalitetsmerkede Singita safariklær.

Vi tilbyr en verdensomspennende frakttjeneste, slik at du kan gjøre kjøpene dine på hyttene med muligheten til å sende dem rett hjem.


Galleri Space

Den første plassen åpnet på Singita Sabi Sand i desember 2021, etterfulgt av et galleri i Singita Kruger nasjonalpark i juni 2022. Begge har verk og samleobjekter av internasjonalt anerkjente afrikanske kunstnere. Omfattende ulike medier, stykkene er omtenksomt kuratert for å invitere til meningsfulle engasjementer, og bidra til en kunstopplevelse i verdensklasse.

Vis mer
Vis mindre

Premier Wine Boutique

Som en av Sør-Afrikas mest innflytelsesrike kjøpere av vin, Singitas kjellere er hjemsted for noen av de mest ettertraktede private reserver og vintageviner landet har å tilby. Enten du er en kjenner eller bare nyter et og annet glass vin, våre erfarne sommeliers gleder seg over å introdusere gjester for et stort utvalg av varianter fra hele verden.

Gjennom Singita Premier Wine Direct kan gjestene kjøpe viner fra kjellerne våre: enten for å bli tatt med hjem på slutten av turen eller praktisk levert på døren.

Som et tillegg til kjellerkjøp, vi har sikret tildelinger av svært begrensede, ettertraktede viner, inkludert 'Ikoner', 'Single Vineyard 'og 'Limited Release' viner, direkte fra ledende vingårder i Sør-Afrika. Lagret i temperaturkontrollerte kjellere, disse vinene er usannsynlig å være tilgjengelige andre steder.

Vis mer
Vis mindre

Singita Community Culinary School

Singita Community Culinary School er et unikt program som tjener til å oppfylle et reelt behov i samfunnet, så vel som for den sørafrikanske gjestfrihetsindustrien som helhet. Nyutdannede fra denne skolen dukker opp med svært ettertraktede ferdigheter og sterke sysselsettingsutsikter, mens kjøkken på Singita-hytter og de lenger borte drar nytte av et basseng med fagutdannede unge kokker. Skolen er et viktig skritt mot å oppnå Singitas langsiktige, brede samfunnsutviklingsmål, som er å hjelpe menneskene som bor i og rundt reservene til å trives, både økonomisk og sosialt.

Skolens demonstrasjonsstudio tilbyr en unik opplevelse for gjestene å delta i en matlagingskurs ledet av en fagutdannet kokk, samtidig som de støtter dette viktige samfunnsutviklingsprosjektet samtidig. Enten det er å mestre en bestemt rett som nytes fra dagens meny, lære en tradisjonell sørafrikansk oppskrift eller hjelpe til med å forberede et element av hyttens signatur tapas-stil lunsj, tid brukt på demonstrasjonskjøkkenet er en fantastisk berikende opplevelse.

Detaljene:

Skolen har nå et helt nytt, toppmoderne demonstrasjonsstudio som ligger på Singita Lebombo Lodge (og i nærheten av Singita Sweni Lodge) hvor gjestene kan delta i en forhåndsarrangert matlagingskurs.
En profesjonell, kvalifisert kokk leder matlagingsklassen.
Gjestene kan velge å lage en populær, tradisjonell sørafrikansk rett som tilbys eller en varemerkerett fra kokken Liam Tomlins tapasmeny.
Klasser bør bestilles minst 24 timer i forveien for å gi kokkene nok tid til å forberede seg.
Klasser kan planlegges 7 dager i uken, med forbehold om tilgjengelighet.
Bestillinger kan gjøres gjennom Singita Reservations eller bestilles på stedet på Singita Lebombo og Sweni Lodges.
ZAR 2 500.00* donasjon per person, per klasse

*Alle innsamlede midler brukes til å støtte det pågående arbeidet til Singita Community Culinary School.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Singita Sweni Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål