WeTu Analytics

The Outpost

Game Drives

Makuleke Private Concession, som strekker seg over store 26 500 hektar, er kjent som Eden of Kruger. Pafuri, der denne helligdommen ligger, kan skryte av en bemerkelsesverdig 80% av det biologiske mangfoldet som finnes i den ekspansive Kruger nasjonalpark. Selv om du kan og mest sannsynlig vil se medlemmer av de store 5 mens du bor her, er det fuglelivet, historien og landskapet som fanger gjestenes oppmerksomhet.

Her spesialiserer vi oss på kunsten «slow safari», en oppslukende reise gjennom den sanne afrikanske villmarken, hvor du møter ikke bare Big 5, men også den fortryllende Little 5 og alt i mellom. Denne regionen er kjent for å være vert for noen av de største flokkene med bøffel og elefant i Sør-Afrika, et vitnesbyrd om dens fruktbare grunn næret av konvergensen av tre elver i Pafuri-trekanten. Denne næringsrike jorda er et fristed for en rekke dyreliv, fra grasiøse impalas, unnvikende nyala og majestetisk eland til de ikoniske gnuene. Makuleke Private Concession er en inngangsport til tennende øyeblikk av oppdagelse som vekker nye lidenskaper og utdyper forbindelsen din til naturen.

Vis mer
Vis mindre

Bush Walks

Fordyp deg i den avsidesliggende og uberørte Makuleke Private Concession. På The Outpost finpusser vi dypere inn i en mer autentisk afrikansk safariopplevelse. Her går du inn i naturen til fots og knytter en forbindelse med dyreriket i dets uberørte habitat. Oppdag den fortryllende verden av fugleliv, unik for dette hjørnet av Sør-Afrika (et absolutt fugleparadis). Gå gjennom landskap som trosser tiden, inkludert den største feberskogen på den sørlige halvkule og den gamle Lanner Gorge, et geologisk under gjennomsyret av historie. Fordyp deg i det rike billedteppet i Makuleke-folks kultur, mens våre kunnskapsrike guider deler sin visdom om de medisinske skattene gjemt blant den innfødte floraen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Outpost

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål