WeTu Analytics

Magashi

Sted: Plassert på Magashi-halvøya, Magashi Camp vender ut over naturskjønne Lake Rwanyakazinga, mot Mutumba-fjellene i vest. Magashis hjem er 6 000 hektar med eksklusiv bruk (14 826 dekar) av Akagera nasjonalpark, som Rwanda selv, en mirakuløs historie om overlevelse og fornyelse. Ligger i landets nord-øst, Akagera ble ødelagt av folkemordet i 1994 og dets etterspill, med en økning i krypskyting og hjemvendte bosatte seg med storfe på parkanlegg. I løpet av de siste ti årene, parken har blitt betydelig rehabilitert og tilbyr i dag en av de mest spennende safariopplevelsene i Afrika.

Dyreliv: Vrimler av slettespill, har Akagera nå også en sunn bestand av løve, som ble gjeninnført i parken i 2015 etter et 20 års fravær. Svart neshorn ble gjeninnført i 2017, og hvit neshorn i 2021. Gjestene har muligheten til å se en rekke dyreliv på faglig guidede spillstasjoner, og båtturer. På halvøyas vestlige side, vannbukk, impala og vortesvin kan ofte sees beite, mens du er på østflanken, eland hyppige innsjøen. Selve kysten tilbyr utsikt over flodhest, store krokodiller og en sjanse for elefantokser. Andre observasjoner kan omfatte bøffel, sjiraff, flekket hyaena, sebra, topi, roan, og eland - og ofte til og med den ellers unnvikende leoparden. Parken har imponerende 520 fuglearter.

Overnatting: Leirens intime, avslappede atmosfære er hjertelig velkommen etter et opphold i den travle hovedstaden, Kigali, eller etter en spennende gorilla trek i Volcanoes National Park. Jordnære toner med hint av rosa råder, det samme gjør ekte rwandisk gjestfrihet. Seks romslige og luftige telt gjesterom tilbyr uforstyrret utsikt over innsjøen Rwanyakazinga. Hovedområdet består av en luksuriøs salong og spisestue, bar og basseng, samt et ekspansivt visningsdekk med trivelig ildsted. Magashis varme og imøtekommende personale elsker å dele sin tradisjonelle Kugisha-kveldsmat med gjestene, akkompagnert av storfegjeter og historier.

Hensikt: Magashi ble etablert i samarbeid med Rwanda Development Board (RDB) og African Parks, affriming vår forpliktelse til banebrytende bærekraftig og autentisk bevaring turisme i Rwanda. Vårt viktigste formål her er å bidra til å bevare Rwandas siste beskyttede savanneøkosystem, og arter som svart neshorn, så vel som den sjeldne og unnvikende skoebillen. Dessuten, vår tilstedeværelse i Akagera nasjonalpark vil bidra til å gjøre det mulig å bli økonomisk selvforsynt for første gang.

Unike salgspoeng

Ideell mulighet og suveren kombinasjon i landet til en ekstraordinær gorillaopplevelse mens du er på Bisate Lodge med en spektakulær savannsafari på Magashi Camp
Det eneste eksklusive bruksområdet i Akagera nasjonalpark, noe som gir mulighet for private safarier tilrettelagt av ekspertguider bare for Wilderness gjester
Se østafrikanske spesialiteter, både fugleliv og dyreliv (den ettertraktede shoebill, topi og Defassa watercuk, Masai-sjiraffer), fra faglig guidede spillstasjoner eller båtturer («dobbeltdekker» sitteplasser på båtene gir mulighet for visning av høyere høyde)
Citizen Scientist - Gjestene oppfordres til å bli med oss i vårt formål ved å bli 'Citizen Scientists' som deltar i rovdyridentikits og bevegelsesstudier

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Magashi

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål