WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Høydepunkter

Kombiner en Wilderness Magashi-savannesafari med gorillatrekking for en ypperlig østafrikansk opplevelse i landet.
Som det eneste private villmarksområdet i Akagera nasjonalpark, tilbyr Magashis 6000 hektar med eksklusiv bruk (14 826 dekar) førsteklasses og intime gjesteopplevelser.
Et land med fenomenalt forskjellige habitater, dette er et stort viltland. Gjestene kan se løver, leoparder, svarte og hvite neshorn, elefanter, bøfler, sjiraffer, sebraer og flodhester.

Sted: Wilderness Magashi er perfekt. Ligger på Magashi-halvøya, og har utsikt over det glitrende vannet i innsjøen Rwanyakazinga og Mutumba-fjellene i vest. Ligger i Akagera nasjonalpark - sentrale Afrikas største beskyttede våtmark - er det Rwandas siste gjenværende tilflukt for savannearter, og forteller en historie om overlevelse og fornyelse, omtrent som Rwanda selv.

Erfaring: Med 11 forskjellige habitattyper er ikke bare viltvisning eksepsjonell i Akagera nasjonalpark, men den spektakulære naturen bidrar til den unike opplevelsen. De åpne slettene er jaktmarkene til en sunn bestand av løver. Elefant og flodhest finner trøst i de sumpete områdene og innsjøene, mens elegante Masai-sjiraff surfer i skogene.

Og med forskjellige habitater kommer variasjon. Gjestene nyter spennende spillvisning med båt på forhøyede sitteplasser for uhindret observasjon. Viltdrifter gir gjestene muligheten til å hjelpe vår bevaringsinnsats, ved å spore og identifisere løver og leoparder i området gjennom bruk av identikits. Om natten, lytt til sangene og historiene om landet under en tradisjonell Kugisha-middag rundt en brølende ild med venner gamle og nye.

Formål: Vi laget historie på Magashi da vi samarbeidet med Rwanda Development Board og African Parks. Siden åpningen i 2019 ble to av våre guider de første rwanderne noensinne som mottok en ettertraktet FGASA-kvalifisering. I dag er Akageras gjenfødelse en ekstraordinær suksesshistorie om bevaring.

Wildlife: Wilderness Magashi er igjen hjemmet til en overflod av topp-rovdyr og byttedyrene deres, og tilbyr dramatisk spillaction. Det er mellom 15 og 20 leoparder, en sunn løvebestand, svarte og hvite neshorn, og elefanter kan sees sprute i sjøen fra dekk.

Se opp for vannbukk, impala og vortesvin som beiter på halvøyas vestside, mens på østsiden ofte sees eland ved kysten, i tillegg til flodhest, krokodiller og elefantokser. Hemmelighetsfulle sitatunga gir spennende observasjoner på vannkanten.

Andre observasjoner kan omfatte bøffel, masai-sjiraff, flekkhyene, sebra, topi, roan, Defassa vannbuk og eland - og imponerende 520 fuglearter inkludert sporadiske observasjoner av den sjeldne skoskjellstorken.

Wilderness Magashi: Magashi ligger på kanten av innsjøen Rwanyakazingas glitrende vann, og er spektakulær. Et vakkert fristed å puste ut i, etter en spennende gorillatur i Volcanoes National Park eller et opphold i den travle hovedstaden Kigali. Intime og luksuriøse, de åtte romslige teltsuitene innredet i myke, jordnære toner, ønsker deg velkommen til et typisk østafrikansk safari-eventyrland.

Hovedområdene består av en elegant salong, spisestue, bar og basseng - hvert hjørne med fantastisk utsikt, mens det ekspansive utsiktsdekket er den perfekte scenen for solnedganger, dyrelivspotting og historiefortelling ved den koselige bålplassen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Magashi

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål