WeTu Analytics

Magashi

Twin/Double Tents

(6 Rom)

Magashi tilbyr seks, romslige og luftige, lerret telt innkvartering som hyller rwandisk kultur ved hjelp av en tradisjonell, elegant østafrikansk safari-følelse. Interiret er omhyggelig utformet slik at gjestene er i stand til dra full nytte av den vakre villmarken omgir og rolig, uavbrutt utsikt over Lake Rwanyakazinga.

Interiørdesignen har en rekke lokale gjenstander og elementer inspirert av leirens eksepsjonelle naturlige omgivelser og Rwandas fantastiske renessanse - en stor del som har sett gjenoppfinnelsen av tradisjonelle tekstiler og seremonier i en moderne sammenheng.

'Imigongo' er en type kunst som er basert på mønstre i svart, hvitt og okerfarger generert gjennom linjer laget på en kumøkkflate. Denne kunstformen oppsto i den østlige provinsen Rwanda, og er formelt kjent som 'Ikisaka Cy'imigongo'. Disse geometriske mønstrene understreker ytterligere den slående lokale kulturelle referansen - mens khaki brukes ganske fremtredende i interiøret for å fremkalle følelsen av en tradisjonell safari, med harmoniserende aksenter av rødme i myggnett, puter og stoler som gir en mer moderne følelse.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Magashi

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål