WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Wilderness Magashi – Game Drives

Akagera består av noen av de mest pittoreske savannene i Øst-Afrika - åpne sletter, skogsområder, innsjøer, sump, og gressletter lave fjell - med villmarken Magashi som det eneste private konsesjonsområdet i parken. Hjem til en av Afrikas høyeste flodhest tettheter, gjeninnført østlig svart neshorn og løve, så vel som den hemmelighetsfulle sitatunga. Gjestene kan delta i bevaringsarbeid, inkludert sporing og identifisering av løver og leoparder i området gjennom bruk av identikits.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Magashi – Night Drives

Etter mørkt spill visning med filtrerte spotlights kan du finne spennende nattlige dyr. Vanligvis sett kan omfatte flekkete hyaena, civet, genet, mongoose, ugler og nattkrukker. Eller til og med den gåtefulle leoparden. Med dag og natt spillstasjoner som tilbys, å utforske på Wilderness Magashi er virkelig ekstraordinært.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Magashi – Boating *

Båtliv i sumpkryssere, med «double decker» sitteplasser for høyere høyde spillvisning, er en utmerket måte å se vannfuglene og mange andre akvatiske dyr sett rundt vakre Lake Rwanyakazinga.

* Mulig året rundt.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Magashi – Fishing

Fiske på en fangst og slipp basis bare, året rundt, med leiren gir en liten bestand av grunnleggende stenger og hjul.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Magashi – Birding

Etter en tidlig frokost i leiren, gjør deg klar for en spennende fugletitting. Akagera nasjonalpark er kjent som et av de beste fugleområdene i verden med mer enn 500 arter registrert her. Et fugletall sammenlignbart med den større Kruger nasjonalpark. Sjeldenheter inkluderer papyrusgonolek (begrenset til papyrussumpene), den lokaliserte rødansiktede barbeten og sumpfluesnapperen.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Magashi – Conservation & Community

Wilderness Magashi har et lett fotavtrykk, og er 100% soldrevet, og helt engangsfritt plastfritt. Foruten vår forpliktelse til bevaring og bærekraftig drift, er vi glade for å ha opprettet en Children in the Wilderness (CITW) Eco-Club på Akayange Primary School, nær Nordporten i Akagera. Ytterligere initiativer for empowerment for samfunnet inkluderer ansettelse lokalt, med en tredjedel av personalet rekruttert fra de omkringliggende samfunnene, med løpende opplæring og utvikling som tilbys for å sikre at personalet er i stand til å vokse til seniorroller. I tillegg, leiren støtter kooperativer i lokalsamfunnet som lager lunsjposer til gjestene, kitenge bivoksomslag, lys til spisebordene, og utskårne treskoregninger.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Magashi – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

I 2018 gikk Wilderness sammen med Olympus i et spennende partnerskap for å forbedre vår opplevelse av naturfotografering i leirer. Resultatet av dette partnerskapet har gitt utrolige bilder tatt av gjester, guider og leirledere.

Olympus Photo Hubs, satt opp på utvalgte leirer, gi våre gjester muligheten til å ta bildene sine mens våre fotografiske guider i Wilderness hjelper deg med å dele tips om hvordan du best kan fange de kraftige villmarksmomentene.

* Olympus Photo Hub-opplevelse avhengig av tilgjengeligheten av kameraet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Magashi

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål