WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Høydepunkter

Kombiner en villmark Magashi savannsafari med gorilla-trekking for en suveren østafrikansk opplevelse i landet.
Som det eneste private villmarksområdet i Akagera nasjonalpark, tilbyr Magashis 6000 hektar eksklusive hektar (14 826 dekar) førsteklasses og intime gjesteopplevelser.
Et land med fenomenalt forskjellige habitater, dette er storviltland. Gjestene kan få øye på løver, leoparder, svarte og hvite neshorn, elefanter, bøfler, sjiraffer, sebraer og flodhester.

Sted: Villmarken Magashi er bildet perfekt. Ligger på Magashi-halvøya, det har utsikt over det glitrende vannet i Rwanyakazinga-sjøen og Mutumba-fjellene i vest. Ligger i Akagera nasjonalpark - det sentrale Afrikas største beskyttede våtmark - er det Rwandas siste gjenværende tilflukt for savannearter, og forteller en historie om overlevelse og fornyelse, omtrent som Rwanda selv.

Erfaring: Med 11 forskjellige habitattyper, ikke bare er spillvisning eksepsjonell i Akagera nasjonalpark, men det spektakulære landskapet gir den unike opplevelsen. De åpne slettene er jaktområdene til en sunn befolkning av løver. Elefant og flodhest finner trøst i det sumpete området og innsjøene, mens elegant Masai-sjiraff blar i skogsområdene.

Og med forskjellige habitater kommer variasjon. Gjestene kan glede seg over spennende spillvisning med båt på forhøyede sitteplasser for uhindret observasjoner. Spillstasjoner gir gjestene muligheten til å hjelpe vår bevaringsinnsats, ved å spore og identifisere løver og leoparder i området gjennom bruk av identikits. Om natten, hør på sangene og historiene i landet under en tradisjonell Kugisha-kveldsmat rundt en brølende ild med gamle og nye venner.

Hensikt: Vi skrev historie på Magashi da vi samarbeidet med Rwanda Development Board og African Parks. Siden åpningen i 2019 ble to av guidene våre de aller første rwanderne som mottok en ettertraktet FGASA-kvalifisering. I dag, Akageras gjenfødelse er en ekstraordinær suksesshistorie for bevaring.

Dyreliv: Villmarken Magashi er hjem igjen til en overflod av toppunkt rovdyr og deres byttedyr, tilbyr dramatisk spillhandling. Det er mellom 15 og 20 leoparder, en sunn løvebestand, svarte og hvite neshorn, og elefanter kan sees sprut i sjøen fra dekk.

Se opp for vannbukk, impala og vortesvin som beiter på halvøyas vestlige side, mens på østsiden ofte blir eland sett ved kysten, så vel som flodhest, krokodiller og elefantokser. Hemmelighetsfull sitatunga gir spennende observasjoner på vannkanten.

Andre observasjoner kan omfatte bøffel, Masai giraff, flekket hyene, sebra, topi, roan, Defassa waterbuk og eland - og en imponerende 520 fuglearter inkludert sporadiske observasjoner av den sjeldne skoebillstorken.

Villmarken Magashi: Ligger på kanten av Lake Rwanyakazingas glitrende vann, Magashi er spektakulær. Et vakkert fristed å puste ut i, etter en spennende gorilla-tur i Volcanoes National Park eller et opphold i den travle hovedstaden Kigali. Intim og luksuriøs, de åtte romslige teltsuitene dekorert i myke, jordnære toner, ønsker deg velkommen til et sentralt østafrikansk safari-eventyrland.

Hovedområdene består av en elegant salong, spisestue, bar og basseng - hvert hjørne med strålende utsikt, mens det ekspansive visningsdekket er det perfekte stadiet for solnedganger, dyrelivsspotting og historiefortelling ved den koselige ildstedet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Magashi

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål