WeTu Analytics

Magashi

Sted: Perched på Magashi-halvøya, Magashi Camp ser ut over naturskjønne Lake Rwanyakazinga, mot Mutumba-fjellene i vest. Magashi hjem er 6 000 eksklusiv bruk hektar (14 826 dekar) av Akagera nasjonalpark, som Rwanda selv, en mirakuløs historie om overlevelse og regenerering. Ligger i landets nord-øst, ble Akagera herjet av folkemordet fra 1994 og dens etterspill, med en økning i krypskyting og returnees som bosatte seg med sitt kveg på parkgrunn. I løpet av de siste ti årene har parken blitt betydelig rehabilitert, og tilbyr i dag en av de mest spennende safariopplevelsene i Afrika.

Overnatting: Leirens intime, avslappede atmosfære er mest velkommen etter et opphold i den travle hovedstaden, Kigali, eller etter en spennende gorilla tur i Volcanoes National Park. Jordfarger med hint av rosa hersker, som gjør ekte rwandisk gjestfrihet. Seks romslige og luftige teltgjesterom tilbyr uavbrutt utsikt over innsjøen Rwanyakazinga. Hovedområdet består av en luksuriøs salong og spisestue, bar og basseng, samt en ekspansiv visning dekk med convivial brann pit. Det varme og innbydende personalet på Magashi elsker å dele sitt tradisjonelle Kugisha-kveldsmat med gjester, akkompagnert av sanger og historier.

Formål: Magashi er etablert i samarbeid med Rwanda Development Board (RDB) og African Parks, som viser vår forpliktelse til å banebrytende bærekraftig og autentisk økoturisme i Rwanda. Vår kjerne Hensikten her er å bidra til å bevare Rwandas siste beskyttede savanne økosystem, og arter som svart neshorn, samt den sjeldne og unnvikende shoebill. I tillegg vil vår tilstedeværelse i Akagera nasjonalpark bidra til at den blir økonomisk selvforsynt for første gang.

Unike salgspoeng

Ideell mulighet til å kombinere en ekstraordinær gorilla opplevelse mens på Bisate Lodge med en spektakulær savanne safari på Magashi Camp
Se østafrikanske fugl- og dyrelivstilbud fra ekspertstyrte spillstasjoner, guidede naturturer og båtturer
Citizen Scientist — Gjestene oppfordres til å bli med oss i vårt formål ved å bli «Citizen Scientikits» som deltar i rovdyridentikits og

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Magashi

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål