WeTu Analytics

MS Thomas Hardy

Suites (Diamond Deck, Ruby Deck, Emerald Deck)

Disse eksepsjonelt innredede suitene er sjenerøst romslige, og alle har et skinnende marmorbad med en kraftig fullt glassert dusj med stort regndusjhode. Suiten har 2 stoler og et bord, mens et buekamera formidler levende bilder av skipets fremgang til flatskjerm-TV-en. Suiten har individuell aircondition, hårføner, safe, minibar, telefon og bekvemmeligheten av te- og kaffefasiliteter. Suitene på Diamond (øvre) og Ruby-dekk (midt) har franske balkonger med panoramautsikt til gulv-til-tak-skyvedører som gir liv ved elvebredden akkurat så lite nær

Vis mer
Vis mindre

Superior Suites (Diamond Deck, Ruby Deck)

Suitene i kategorien Superior ligger på Ruby (midten) og Diamond (øvre) dekk. Disse suitene er vesentlig større enn de vanlige suitene med ekstra plass som er viet til stuen. Møblene og tilbehørene er identiske med de vanlige suitene, og hver suite har et skinnende marmorbad med kraftig fullt glassert dusj med stort regndusjhode, 2 stoler og et bord og et buekamera som formidler levende bilder av skipets fremgang til flatskjerm-TV-en. Også inkludert er individuell aircondition, hårføner, safe, minibar, telefon og bekvemmeligheten av te- og kaffefasiliteter. Panoramautgulv til tak skyvedører med utsikt over bestått natur fullføre bildet.

Vis mer
Vis mindre

Deluxe Balcony Suites (Diamond Deck)

Deluxe-suitene med balkong er femti prosent større enn standardsuiter, noe som gir mulighet for en enda mer sjenerøs stue. I tillegg vil gjestene nyte en privat utvendig balkong med bord og stoler. Med samme tilbehør som standardsuiter, utsøkt og overdådig utnevnt til den aller høyeste standarden, pluss gratis badekåper og tøfler som legger til siste touch, er denne suiten selve symbolet på elvecruise luksus.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

MS Thomas Hardy

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål