WeTu Analytics

Norwegian Gem

O'Sheehan's

Beskyttere kan spise på gjenoppfunnet irske pubklassikere mens du nipper til deres favoritt fatøl, alt i en uformell atmosfære som er åpen 24 timer i døgnet. Det er ingen dekning for å grave i favoritt komfort mat og velsmakende daglige spesialtilbud, som Prime Rib og ribber alt du vil spise mens du deltar i et sportsspill.

Vis mer
Vis mindre

Bali Hai Bar & Grill

Du kan ta deg en matbit og nyte den varme havbrisen ved bassenget på denne livlige grillen med fantastisk havutsikt.

Vis mer
Vis mindre

Garden Café / Kids Café

Hele familien kan nyte en kostnadsfri frokost-, lunsj- og middagsbuffé på Garden Cafe, som har gulv-til-tak-vinduer og pittoresk havutsikt. Action stasjoner inkluderer kjøtt-carving, laget-to-order pastas, omeletter, vafler, soft-serve iskrem og mer.

Vis mer
Vis mindre

Grand Pacific (Main Dining Room)

En frsteklasses matopplevelse i den storslåtte tradisjonen av luksus havet liners av yesteryear venter gjestene p Grand Pacific med vakkert utformede moderne og tradisjonelle retter tilberedt med bare de ferskeste ingrediensene. Dette hovedspisestuen garanterer en fantastisk foodie-oplevelse.

Vis mer
Vis mindre

Great Outdoors

Denne uformelle buffébaren har flott havutsikt og serverer grillede favoritter som burgere og pølser.

Vis mer
Vis mindre

Magenta (Main Dining Room)

Magenta balanserer klassiske favoritter med de hotteste nye retter, og er en kan ikke gå glipp av kulinarisk opplevelse. Med daglige skiftende menyer som tilbyr enda mer variasjon og kokkens signaturretter med deilige ferske råvarer, er det alltid noe å se frem til inne i denne hovedspisestuen.

Vis mer
Vis mindre

Orchid Garden

Denne asiatiske Fusion spisested byr på nylagde nudler, deilige wok-stekte retter, autentiske supper og mer, alt gratis.

Vis mer
Vis mindre

Topsiders Bar & Grill

Du kan bo i badetøy og ta deg et sete i baren, eller ta en av dem på Topsiders Bar & Grill.

Vis mer
Vis mindre

Moderno

Dette autentiske brasilianske biffhuset tilbyr en unik matopplevelse med en imponerende salatbar og grillspyd av sakte stekt kjøtt skåret i bordet av Pasadores. Oceanside sitteplasser tilgjengelig.

Vis mer
Vis mindre

Sushi

Sushi-elskere kan trekke opp en krakk på denne moderne sushi- og sashimi-baren for noen tradisjonelle japanske kulinariske biter. A la carte priser gjelder.

Vis mer
Vis mindre

La Cucina

Diners kan nyte de beste ingrediensene på denne livlige italienske ristorante med klassikere som osso buco eller hummer fettuccine og deilig affogato til dessert.

Vis mer
Vis mindre

Atrium Café

Atrium Café serverer frossen kaffe, espresso, cappuccino, te, bakverk og kjeks.

Vis mer
Vis mindre

Cagney's

Biff er standarden på dette biffhuset i amerikansk stil hvor gjester kan nippe til sin favoritt cocktail som de velger fra premium valg kutt av Angus biff perfekt tilberedt. Menyen er à la carte.

Vis mer
Vis mindre

Le Bistro

Le Bistro er norges eksklusive franske restaurant med middelhavsretter, nouveau og klassiske franske retter.

Vis mer
Vis mindre

Teppanyaki

På denne autentiske japanske Hibachi restaurant beskyttere sidde ved et livlig delt bord som en dygtig kokk griller perfekt biff, sjømat og kylling på en stor stålgrill.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Norwegian Gem

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål